buckshot Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Witam, Chciałem ostrzec wszystkich posiadaczy szczeniątek przed panem który przedstawia się jako: Zdzisław D. z Garwolina ok/W-wy. Pan zamówił u mojego znajomego 2 szczeniaczki, umówił się na termin odbioru i nigdy się nie pojawił. Ignorował próby kontaktu, a gdy udało się z nim porozmawiać, to zapewnił, że za kilka godzin zadzwoni z wyjaśnieniami. Do dnia dzisiejszego milczy. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze zamówił 2 psy w tym samym czasie w innej hodowli, których również nie odebrał. W trzeciej, próbował dokonać tego samego. Moim zdaniem takie zachowanie jest karygodne, i mam nadzieje że tym postem uda mi się popsuć panu Zdzisławowi zabawę, a innych uchronić od jego głupich żartów. Jeśli ktokolwiek z Was, spotkał się z panem Z, lub jemu podobnymi, bardzo proszę o komitywę w tej sprawie i szykanowanie takich zachowań!! Pozwoli nam to na omijanie takich ludzi szerokim łukiem.... Pozdr. M Quote
Recommended Posts