Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaki z pola

Na łąkach, w szczerym polu, gdzieś między Stokiem a Świętokrzyskim, niewielka sunia miła szczeniaki w jamie - było ich 7 !!!
Ktoś tam podobno czasami je karmił, ale nie wiadomo jak często.

Szczeniaki są czarne, mniej lub bardziej podpalane.

2 z nich - Emma i Elmer- pojechały do DT w Warszawie do Bazyliah.
Elmer znalazł już dom stały, Emma nadal szuka.

To ich wątek:
Przecudne, przemiłe, przeurocze szczeniurki proszą o domki!

Emma: prawdopodobnie będzie średnim psem. Ma około 8 tygodni. Jest najspokojniejsza ze szczeniorów, jej ulubioną zabawą jest "zagryźć misia". Za nami biega krok w krok, dorosłe psy zagryza, do człowieka jest raczej delikatna w zabawie.
Wszystkiego ciekawa, radosna i bardzo przymilna.
Lubi inne psy i koty.

tel.: 600-817-205

Kieleckie szczeniaki już w nowych domach!!
Pozostałe 3 szczeniaki są u nas na działce w Kielcach, czekają na domy.

Są to 3 suczki: Beta, Gama i Roma - wiek ok. 3 mies.

Są już odrobaczone i zaszczepione.
Są bardzo kontaktowe i wesołe.

Beta

Roma:

Gama:

Edit!

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelinko_m, to nawet nie jest na działkach, tylko gdzies w szczerym polu.

Jakis czlowiek tam chyba jeszcze chodzi je karmic czasami i on zrobił jakies prowizoryczne zadaszenie .

Dzisiaj nie było już 2 szczeniaczkow:shake:, nie wiadomo, czy ktos je zabrał, czy jakies zwierze je porwalo.

Matka szczeniakow bardzo wystraszona, ucieka , jak tylko się czlowiek zbliża w poblize tej jamy, jest wielkości gdzies przed kolano.

Posted

Rozmawiałam z osobami, które czasami jeżdżą Kielce-W-wa. Ale niestety w najbliższym czasie nikt się nie wybiera :(

Jeśli jutro byłaby możliwość transportu do Warszawy, to dajcie tą dwójkę, nie ma co czekać, aż następne znikną.
Podam mój nr: 600-817-205 - jakbym nie odpowiadała na wątku, proszę dzwonić.

Posted

Państwo, ktorzy przyjada po Klemensika zgodzili sie wziąć jeszcze dwa szczeniory z jamy jutro do Warszawy:lol:.

Dziękujemy bardzo Bazyliah za pomoc!:iloveyou:

Czyli zabieramy wszystkie 5 jutro, dwa pojada do Wa-wy, a 3 na razie pojdą na dzialke.
Jak ta pani byla tam teraz wieczorem, to suki wogole nie bylo , a te maluchy same siedzialy.

Mam nadzieję,że udalo mi sie dograc juz wszystkie szczegoly , bo jutro do 16 jestem bez kontaktu /audit w pracy:diabloti:/.

Posted

Szczeniury są rozkoszne - chłopak to Elmer, dziewczyna Emma.
Elmer jest bardzo towarzyski - już szarpał mnie za nogawki i podgryzał. Emma na razie schowana w kącie, co jakiś czas tylko wychodzi. Ale jak człowieka nie ma w pobliżu oboje śpią w leżance :cool3:

Pilnie szukamy DT dla pozostałej trójki! Erka, która je doglądała jest w szpitalu!

A przedwczoraj się martwiła, czy poradzę sobie z ogłoszeniami szczeniorów, z adopcjami... :placz: