Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia powoli oswaja się ze smyczą, już nie reaguje totalną paniką kiedy skłaniam ją do pójścia w przeciwną stronę niż ona chce. Wychodzi też najczęściej sama z boksu. Ale nerwusek z niej straszny. Niby ogonek działa, ale strachu w niej jest ogrom. Najpewniej czuje się w swoim boksie. Wyskakuje na budę i obszczekuje wszystko dookoła. Wydaje się bardzo śmiała i odważna kiedy podchodzi do samych krat i obszczekuje przechodzące psy (kiedy jest ciepło otwieramy drzwi do kojców wewnętrznych). Wszystko diamteralnie zmienia się z chwilą przekroczenia drzwi boksu. Smycz momentalnie się napina i Kasia gna przed siebie. Już wie, że nie działa na mnie ciągnięcie mnie w przeciwną stronę,więc... prowadzi mnie dookoła boksów, aby wrócić do siebie :lol:

Posted

Murka napisał(a):
Wszystko diamteralnie zmienia się z chwilą przekroczenia drzwi boksu. Smycz momentalnie się napina i Kasia gna przed siebie. Już wie, że nie działa na mnie ciągnięcie mnie w przeciwną stronę,więc... prowadzi mnie dookoła boksów, aby wrócić do siebie :lol:
Jaka spryciara :lol: Mysli, ze swoja imienniczke wykiwa. Ale swoje musi przespacerowac i sie nauczyc.

PS. sa 2 bardzo podobne pieski do Kasi w boksie 4, dzisiaj je wloze na strone.

Posted

Kasia wczoraj zrobiła na spacerku koopke, ale był to niestety przypadek (koopa zrobiona niemal w biegu), bo dzisiaj nie udało się powtórzyć tego wyczynu. No, ale na smyczy Kasia zachowuje się coraz lepiej ;)

Posted

Ale Modelka, a jakie ma ząbki ładne niby taka starowinka a mój 13 letni już trzy stracił a tu cała galeria i jakie białe!Ale jak w biegu koopke robi to sobie nie mogę wyobrazić:eviltong:Dobranoc czarny miziaku:loveu:

Posted

Sliczna! :loveu: A jaka ma blyszczaca sierść! :loveu:

Ulka18, patrzylam w galerii na te piesie z boksu 4. Serce peka, tyle tych starszych maluszkow tam jeszcze jest :shake:. Moze bym zrobila grupowe Allegro dla malych straszych pieskow. Co Ty na to? Patrzylam w Allegro i nie widzialam takiej aukcji.

Posted

Moze bym zrobila grupowe Allegro dla malych straszych pieskow.
Sabinko, bardzo prosimy o takie allegro, dawniej robila takie aukcje Ewelina, Pancia psiaka ze 114, tego z jednym chorym oczkiem.
Z tych aukcji pojawilo sie sporo wirtualnych opiekunow.
Prosze Cie tylko, zebys wziela piesy z pierwszych stron, w miare aktualne, bo te z koncowych stron jak widzisz odswiezamy. Dawniej np. boks 163 miaw wspolna galerie, teraz kazdy starszy piesek ma wlasna. Bedziesz miala z czego wybrac, bo ja codziennie dodaje 'nowe' lub odswiezone psy.

A Twoja Kasia Sabinko rozkwita, normalnie nie do uwierzenia, ze to ten sam strachulec co miesiac temu.

Posted

[quote name='Ulka18']Sabinko, bardzo prosimy o takie allegro, dawniej robila takie aukcje Ewelina, Pancia psiaka ze 114, tego z jednym chorym oczkiem.
Z tych aukcji pojawilo sie sporo wirtualnych opiekunow.
Prosze Cie tylko, zebys wziela piesy z pierwszych stron, w miare aktualne, bo te z koncowych stron jak widzisz odswiezamy. Dawniej np. boks 163 miaw wspolna galerie, teraz kazdy starszy piesek ma wlasna. Bedziesz miala z czego wybrac, bo ja codziennie dodaje 'nowe' lub odswiezone psy.

A Twoja Kasia Sabinko rozkwita, normalnie nie do uwierzenia, ze to ten sam strachulec co miesiac temu.

Dobra, zrobie takie Allegro dzisiaj wieczorem. ;)

Kasiunia jest Boska! :loveu:

Posted

t_kasiek napisał(a):
alez cudowny uśmiech !!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: musi kogoś oczarowac !!

Juz oczarowala Sabinke :cool3: Jesli sie nikt do czerwca nie zglosi, mala Kasia poleeeeeeeeeci z Sabinka za wielka wodę i tam będzie mieszkac :lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Juz oczarowala Sabinke :cool3: Jesli sie nikt do czerwca nie zglosi, mala Kasia poleeeeeeeeeci z Sabinka za wielka wodę i tam będzie mieszkac :lol:

Tak jest! Bilet juz zamowiony z rezerwacja na psa w drodze powrotnej... ;)