gonia66 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Sabina02 napisał(a):Mysle ze DT dla Kasi jeszcze jest, ale wczoraj dowiedzialam sie ze czeka tez inny bardzo potrzebujacy psiak na ten sam DT. Nie wiem co robic i mam troche wyrzuty sumienia, bo ja Kasie zabieram do siebie za 4 miesiace, a tamten pies jest bez szans. Gonia66 moze niech sie wypowie co o tym mysli, to Ona ma kontakt z DT i tamtym drugim psiakiem. Oczywiscie gdyby Kasia miala jechac, to ja pokryje koszty transportu. SZczerze mowiąc, to myślę, że tyle osob już tu sie "poruszyło"...skoro transport już w zasadzie jest dograny i jest osoba ktora bardzo chce pomoc- to trzeba jednak dać szanse Kasi...zadzwonie do Madziek- zapytam czy jest aktualne miejsce, ale zanim tozrobię bardzo bym prosiła napisac, kiedy Kasia mogalaby ewentualnie jechać- tylko tak na 95 %...bo teraz to chyba to jest najważniejsze..wtedy mogę rozmawiać z Madziek o konkretach....umówmy się, że poczekam jeszcze spokojnie do jutra na te "konkrety" ktore mogłabym Madziek przekazać...wiem, że każda z cioteczek zajmujących sie KAsią..mają mnóstwo pracy i ogrom innych psich bidulek...no ale gdyby Kasia miala jechać..musimy tylko jej wygospodarować odrobinkę czasu..tylko dla niej jednej poświęcic chwilke...wiem, ze nie jest to latwe zadanie, ale nagroda wielka:loveu::loveu::loveu:KAsia w DT ze swoim miejscem, swoja miseczką, swoją podusia..a za 4 miesiące (najpoźniej) ze swoją ukochana Pańcią...na Jej kolankach i w Jej łóżeczku:lol::lol::lol: Quote
Sabina02 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Super!!! :multi: Kaskadaffik, ogromne dzieki za chec pomocy z transportem Kasi! :loveu: A Sabince juz chyba i tak nie moglabys pomoc, bylo juz na to znacznie za pozno :-( :-( :-( To w takim razie Kaskadaffik prosze wyslij mi na PM informacje gdzie mam zrobic przelew na transport. Potrzebuje kwote przelewu, nazwe banku, SWIFT i Twoj nr. konta. Potrzebuje rowniez Twoje imie, nazwisko i adres. Przelew bedzie z zagranicy, dlatego to wszystko musze miec... :oops: Quote
kaskadaffik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Sabinka przepraszam ale ja się nie orientuję narazie o co lata na tym forum dokładnie, czy możesz mi podać po prostu Twojego maila, bo nie wiem co to jest PM(niestety tępota ze mnie chyba:crazyeye:) wiem wiem, aż wstyd:-o Quote
Sabina02 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 kaskadaffik napisał(a):Sabinka przepraszam ale ja się nie orientuję narazie o co lata na tym forum dokładnie, czy możesz mi podać po prostu Twojego maila, bo nie wiem co to jest PM(niestety tępota ze mnie chyba:crazyeye:) wiem wiem, aż wstyd:-o Eee tam zaraz tępota, jestes tu nowa i tyle... ;) PM to "Private Message" czyli wiadomosc prywatna, ktora mozna wyslac przez dogo. Oczywiscie mozesz mi informacje wyslac na moj e-mail: smasiuk@msn.com. Quote
Ulka18 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Pamietajcie Cioteczki, ze chetna do transportu jest tez Yoko i Gabi1983h. Moze Kaskadaffik nie jechalaby sama, ale z w/w Cioteczkami. Razem razniej. Quote
gonia66 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Chcialabym zadzwonic do Madziek.. aby Jej powiedziec o przyjeżdzie KAsi:loveu:.(mam nadzieję, że trzyma jeszcze miejsce:lol:)..Muszę wiedzieć jednak, kiedy tam mniej więcej Kasia moglaby zostać odtransportowana...???Zeby uprzedzić i poprosić o adres..no wiecie cioteczki..takie "mini" konkrety by mi byly potrzebne przed wykonaniem telefonu...mogę liczyc??? Quote
kaskadaffik Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cieszę się że Któraś z Was wybrałaby się tam ze mną tylko jest mały problemik, ja mam Peugeota Partnera(jak Berlingo), więc z przodu mam jedno miejsce a z tyłu paka:shake: Raczej we dwie tylko się zmieścimy. Z Pieskiem nie ma problemu, bo może jechać na kolanach ale też z tyłu w koszyku, ja mam taki dla swojego Daffika więc mogę go spokojnie zabrać, teraz ja czekam na jakieś konkrety co do wyjazdu, chciałabym tylko wiedzieć o tym na dwa, trzy dni wcześniej jeśli dałoby radę. A czy z Antosiem nic dalej się nie posunęło? Bardzo mnie ten Biedaczek trapi:placz: Quote
Ulka18 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sabinko, czy kierownik wie, ze Kasia moglaby jechac? Jesli tak, to przygotowanie jej do wyjazdu, to jest jeden dzien, trzeba wykąpac, wyczesac, na drugi dzien zapakowac i mozna jechac. Kaskadaffik, chec pomocy w transporcie dla Antosia deklarowala Gabi1983h oraz Yoko. Trzeba by z nimi wejsc w kontakt i dogadac sie nt. ewentualnej daty podrozy. Yoko tez ma auto i moglybyscie jechac razem, w kazdym razie to jest do ustalenia. Quote
kaskadaffik Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 czy mogłaby Któraś z Was napisać mi jak to wygląda z kąpaniem i czesaniem Suńki,robią to w schronisku czy nie.Ja mogę to zrobić, tylko gdy już wszystko bedzie tam u góry dograne, bo ja tam nikogo nie znam a powiem szczerze że dwa razy zachodzilam do schroniska kiedyś i jakoś nigdy nikt nie chciał za bardzo ze mną gadać, więc stwierdziłam że nie będę tam zawracać głowy:roll: Quote
kaskadaffik Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Właśnie tak to odczułam, to troszkę przykre:shake: podziwiam Was Dziewczyny naprawdę:Dog_run: Quote
Ulka18 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 W schronisku rozmawia sie tylko z kierownikiem, jesli jest. Tak to nie ma z kim, ludzie sa malo komunikatywni i bardzo nieufni. Jesli chodzi o kapiel, to bedzie ona w schronisku. Tylko musimy dograc termin oraz powiadomic schronisko o adopcji Kasi. Quote
Sabina02 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Ulka18 napisał(a):Sabinko, czy kierownik wie, ze Kasia moglaby jechac? Jesli tak, to przygotowanie jej do wyjazdu, to jest jeden dzien, trzeba wykąpac, wyczesac, na drugi dzien zapakowac i mozna jechac. Kaskadaffik, chec pomocy w transporcie dla Antosia deklarowala Gabi1983h oraz Yoko. Trzeba by z nimi wejsc w kontakt i dogadac sie nt. ewentualnej daty podrozy. Yoko tez ma auto i moglybyscie jechac razem, w kazdym razie to jest do ustalenia. Kierownik chyba nie wie ze Kasia jedzie... Czy mam do niego npaisac e-mail? Moge to zrobic. Adres e-mailowy to ten ze strony internetowej schroniska? Quote
halcia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sabinka:shake::shake::shake:???,nie namieszacie Mu w głowie? Quote
kaskadaffik Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dziewczyny ja nie wiem o co chodzi tak naprawdę z tym naszym schroniskiem kto komu miesza ja mogę odwieźć każdego Pieska jaki tego potrzebuje i gdzie trzeba tylko czekam na Jego wydanie, jak Piesek ma szansę to czemu nie można jechać jak najszybciej?Może są jakies przeszkody tylko uświadomcie mnie bo się nie orientuję :roll: Quote
kaskadaffik Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dziewczyny sorry za takie intymne pytanie, ale kim jest kierownik jakieś nawisko(nie wymagam absolutnie). ale może się okazać że jest jakimś znajomym naprzykład.mamy, Taty, Dziadka to ja sama spróbuję,bo widzę że to idzie cięzko. A jak juz pisałam niedawno tu jestem i się nie orientuję Przepraszam Was za zuchwałość z mojej strony od tygodnia męczę męża o Antosia i płakać mi się chce bo to taki......................chciałabym ale nie mogę Quote
Sabina02 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 halcia napisał(a):Sabinka:shake::shake::shake:???,nie namieszacie Mu w głowie? Mialam na mysli Kasia... :oops: Quote
Sabina02 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Prosze Was jeszcze raz... :modla:Kto moze podac mi adres e-mailowy do kierownika? Czy mam do niego napisac na ten glowny e-mail ze strony internetowej??? Quote
agusiazet Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Na stronie schroniska znalazłam taki kontakt: mielec@bezdomne.com Kierownik schroniska nazywa się Andrzej Skowron:) Quote
Sabina02 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Wyslalam e-mail na obydwie skrzynki... Zobaczymy co Pan Kierownik mi odpisze... Quote
Ulka18 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Znajac kierownika napisze jedno, dwa zdania góra. Ja juz tez napisalam do kiero, ze to stara sprawa jeszcze z tamtego roku. Quote
Sabina02 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ulka18 napisał(a):Znajac kierownika napisze jedno, dwa zdania góra. Ja juz tez napisalam do kiero, ze to stara sprawa jeszcze z tamtego roku. Moze i nawet napisac tylko dwa wyrazy "zgadzam sie" i tyle mi wystarczy... :evil_lol: . Jak tylko dostane potwierdzenie od kierownika, to wysle kaskadaffik pieniazki na transport i na oplate adopcyjna zeby zostawila w schronisku. Aga, ile wynosi taka oplata adopcyjna? Quote
Ulka18 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Oplata adopcyjna jest dowolnej wielkosci, z racji tego, ze bierzesz starsza psinke, trudna do adopcji, mozesz wplacic nawet 20 zl i bedzie dobrze. Wiadomo jakie poniesiesz koszty w zwiazku z hotelikiem i podroza. Kierownik odezwie sie pewnie wieczorem ok. 20, bo dzisiaj jest sobota, moga byc sterylki i kastracje (na pewno jest bernardyna Oliwiera) i kierownik bedzie pomagal przy zabiegach doktorowi. Quote
gonia66 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No to czekamy na wiesci..Sabinko..TY jeszcze nic nie wysylaj..umowmy sie tak, ze jak tylko bedzie cos od kierownika- ka zadzwonie do Madziek (teraz nie chcialam bo nie mialam co jej mowic..troszkę mi bylo wstyd:oops::oops:Muszę znac konkrety i mam nadzieje, ze Madziek trzyma to miejsce...jak juz bedzie wiadomo co i jak- dzonie...i umawiam Was...ok???Inaczej nie chce zawracac glowy Madziek, jeśli wszystko nie jest pewne na 100%:roll:Ale tu jestem i caly czas śledze wątek..wiec trzymam kciukasy mocno....:loveu: Quote
Recommended Posts