orpha Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 senkju :) co do tego psa to nie tyle , ze facet ma wymagania tylko odnioslam wrazenie ze chce byc racjonalny i bardzo slusznie zreszta , gadal rozsadnie ,pierwsze wrazenie pozytywne Quote
Erazm Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Ja takich ludków bardzo sobie cenię. Kontaktowałaś się z Beką? Mysza, nie mam możliwości wzięcia tego malucha na tymczas z rehabilitacją, jedyne miejsce, w którym mam też bidę po wypadku- zajęte:shake::shake::shake: i będzie jeszcze przez jakiś czas Quote
orpha Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 pan od suni odpisal , niestety w miedzyczasie przygarnal juz jakiegos pieska , poprosiłam zeby rozejrzal sie wsrod znajomych moze ktos akurat by chcial młoda , sliczna sunie Zaraz do niej napisze , nie mialam czasu wczesniej , dopiero do kompa zasiadłam na dłuzej Quote
Erazm Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dobrze, ze jakaś bida dom znalazła:roll: Quote
orpha Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 dosłownie bida , pan pisal ze znalazł suczke w lesie , sunia nijak nie jest owczarkowata , ale zdecydowal ze ja przygarnie skoro juz stanela na jego drodze. Normalnie chwala mu za to. Quote
Erazm Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Oby więcej takich ludków:lol:, nie trzeba będzie jeździć do lasu na łowy Quote
Erazm Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Niestety, z tego co wiem dalej łańcuch i schron. Quote
Recommended Posts