Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 SBD jak wyjdziesz z nim na spacer,to "życzliwi" doniosą na ciebie do TOZ-u,że znęcasz się nad zwierzętami i doprowadziłaś do totalnego zaniedbania psa:evil_lol: Quote
Erazm Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Jesu, może przeejdzie mu, na razie nowe miejsce, stresik.... Quote
Erazm Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 PIERWSZY USMIECH DO SBD kSIĘZYCOWA ŚCIEŻKA JĘZOREK Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 oby erazm, oby. dzieki raz jeszcze za pomoc z dziaduniem :loveu::loveu::loveu: jak przyjdzie toz, to ich postraszę emir i arką :lol: i zaprowadze do piwnicy,tam od kilku miesięcy sa próby złapania jednej dzikuski, już okoconej nie raz... niech łapia. niech załatwią, żeby nie zamykac na głucho i nie kratować okna piwnicznego... Quote
agata-air Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:boże jak ja się uśmiałam na tych zdjęciach- jak nic szukajcie tatuażu i na reproduktora go :megagrin::megagrin::megagrin: SBD jak go sąsiedzi zobaczą masz obrońców zwierząt na głowie bez dyskusyjnie. Ogólnie jest cudowny :loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: ps. nie będę szła w patetyczny ton ile to sie Dziadzio nacierpiał...teraz już tylko uśmiech i droga ku szczęściu Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 erazm, te foty albo sie nie otwieraja, albo do 1/3 :placz:. dziadunio wykąpany. z jego postawy sądzę, że nie pierwszy raz w życiu. jeszcze zalatuje, ale powtórzymy za kilka dni. w ogóle erazm ma rację. slepy piesek pierwsze, co zrobił, to kicnął na kanapę. on mial dom, bez dwóch zdań. erazm, kamieniec nie wypalił :-( akcja odwołana :shake:. schron dzierżoniowski zgodził sie przetrzymac psy tylko 3 dni :angryy:. za miesiąc zażyczył sobie 5tys za psa :crazyeye:. to nie rozumiem juz, ponoc te boksy były specjalnie dla tyhc psów postawione. ręce opadają. te psy tam będą zimowac. inspekcja jutro jest, owszem, ale nie ma odbioru psów. mam nadzieję, ze choc beznadziejne przypadki wezmą! Quote
orpha Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dziadzio jest debesciak normalnie !!!! :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nie wiem, jak go nazwać... myslałam o łokietku, bo taki kanciasty jak łokiec i kurdupel jak król władek. szitu do niego pasuje, bo to jakby ktos go zobaczył i zawołal o, shit! może on sie powinien nazywac oszit :cool3:? ale poniewaz to stan przejściowy, to bez sensu.. myślałam też yoda... no nie wiem, może sie do niego jakies imię przypałęta... Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 posiusiał się w nocy albo nad ranem, nie wiem. przez sen, bo na swoje posłanko na kanapie. zszedł z kanapy i zrobił kupę. zostawiłam lampke na noc, żeby się nie przestraszył, jak w nocy wstanie, żeby jakies światło mu tam dawało powidok. ale chyba spał całą noc. wykolegowal z kanapy barracka, który mimo, że ma miejsce (w końcu dziadek nie zajmuje całej), to spał pod stołem pogadując, że do trybunału europejskiego napisze.... zośka woli barracka... kwestia czasu... a sąsiad z gryfonem spytał sie, po co wyciagałam dziadka ze schronu... :angryy: dupek jeden żołędny i luj... dziadkowi dalej nie przybłąkało sie żadne imię... Quote
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='sleepingbyday']posiusiał się w nocy albo nad ranem, nie wiem. przez sen, bo na swoje posłanko na kanapie. zszedł z kanapy i zrobił kupę. zostawiłam lampke na noc, żeby się nie przestraszył, jak w nocy wstanie, żeby jakies światło mu tam dawało powidok. ale chyba spał całą noc. wykolegowal z kanapy barracka, który mimo, że ma miejsce (w końcu dziadek nie zajmuje całej), to spał pod stołem pogadując, że do trybunału europejskiego napisze.... zośka woli barracka... kwestia czasu... a sąsiad z gryfonem spytał sie, po co wyciagałam dziadka ze schronu... :angryy: dupek jeden żołędny i luj... dziadkowi dalej nie przybłąkało sie żadne imię... Może Gargamel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 hmmm ten Yoda to tak nawet calkiem całkiem :d Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarna-malenka-nana-dlaczego-nikt-jej-nie-zauwaza-ogloszenia-126019/ zapraszamy do cudnej Nanusi Quote
Erazm Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ja Wam dam Gargamel:mad::mad::mad: Pies reproduktor, a szczeniaki Gargamelki?:mad: Mnie się fotki otwierają:roll: Quote
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Erazm']Ja Wam dam Gargamel:mad::mad::mad: Pies reproduktor, a szczeniaki Gargamelki?:mad: Mnie się fotki otwierają:roll: Wygląd się zmieni, poprawi ale profil pozostanie. Małe porównanko: Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 gargamel niezły, ale ja bym chcała odejśc od takich imion, co kojarzą się z jego obecnym, choc przejsciowym, stanem. ale pokusa jest :cool3:. yoda fajnie, tylko że nie przylgneło na razie... no cóż, obaczym, co sie będzie działo... EDIT: erazm, mi juz tez sie owtierają. aaaa, zobacz wojtusia w moim podpisie. na 1szej stronie sa fotki, zobaczysz, jaki to pudzian jest :-) Quote
JoSi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Chmmm... malutki? Przy mojej Tusi (nieco ponad kostkę) to chyba duży piesek. Może Gargel, trochę krócej a sam rdzeń zostaje. Albo Rapek od rapowania. Pewnie jak Tusia przebiera łapkami trochę niepewnie. Quote
ewatr Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Gratuluje cioteczko nowego nabytku :lol: usmiąłam sie z tego reproduktora :eviltong: Quote
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Spij spokojnie tam gdzie nie ma już zła, krzywdy, bólu. ['] Quote
orpha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :shake::shake::shake::shake::shake: miałam zaszczyt go poznac ......:-( Quote
marysia55 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 dlaczego!!!!!! co sie stało :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts