Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
mnie już nikt nie rozumie :-(....

Ja zrozumiałam:lol: Troche mi to zajeło ale wkońcu przecierz doszłam do tego że go bierzesz SBD. Dziadzio nie mógł trafić lepiej, dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Erazm napisał(a):
Ale przynajmniej udało mi się przeżyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:mad::mad::mad:no oczywiście możesz mówic o sporym szczęściu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
sorki ciotki, ale szczerze mówiąc to jakos samo wyszło....
jutro jedziemy z erazm :multi:. mam pomysł, jak go nazwać, ale musze zobaczyć, jak on wygląda na zywo, czy mu pasuje....

O której będzie wielka wyprawa?

Posted

Marysia bo jak zajadę do Krakowa, to z tego pięknego futrzaka zrobię grzywacza chińskiego i będziesz musiała dziergać sweterki na drutach:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Erazm napisał(a):
Z rana, zapomniałam zadzwonic do schronu żeby go nie karmili więc pewnie będzie rzyganko na tapicerkę:razz:

reklamóweczki sobie weź:p:p:p... a z resztą jak ci puści pawia na tapicerkę tzn. że jest sprawiedliwość na tym świecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... za te twoje tajemnice i trzymanie ludzi w niepewności:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Wróciły, po oglądnieciu i przyglądnieciu:evil_lol:, doszłysmy do wniosku, że kurdupel to nagi grzywacz piotrkowski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
Wróciły, po oglądnieciu i przyglądnieciu:evil_lol:, doszłysmy do wniosku, że kurdupel to nagi grzywacz piotrkowski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiedziałam że jesteś hoddoffcą i jeszcze S&D wciungłaś. Tylko patrzeć jak rozmnażanie się zacznie:roflt::roflt::roflt:

Posted

Może Nowakowa w Pipidówku se hodować, to dlaczego nie możemy mieć domowej hodowli w Warszawie. Pieski od nas są czyściutkie, zadbane i pachnące, a nie jak śmierdziele beż szczepień od Nowakowej:mad:

Posted

Erazm napisał(a):
Może Nowakowa w Pipidówku se hodować, to dlaczego nie możemy mieć domowej hodowli w Warszawie. Pieski od nas są czyściutkie, zadbane i pachnące, a nie jak śmierdziele beż szczepień od Nowakowej:mad:

Tak i jeszcze wozić reproduktorów do "panienek" taksówkami.

Posted

co zazdrośnikom do tego, że mam repa, apoza tym to domowa hodowla dla kochających zwierzeta, a nie na wystawy, o!
poniżej mój rep :evil_lol:

:eviltong::eviltong:

zatem tak wygląda wiodący rep kraju.

jak wracałam z zośką i barrackiem (chce ktos szczeniaka :cool3:?) ze spaceru, to słychac było rozdzeirający szczek na podwórku... jak zostawiłam cała trójke i poszłam na zakupy, tez szczekał... matko, jak on sie tak będzie darł jak będe wychodzic, to kiszka... co tu robić, ludzie?

a teraz śpią na kanapie, a ja pomiędzy nimi jako ten św. franciszek od braci mniejszych...:diabloti: