agata-air Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wiecie co? Koniec tego, nie chce mieć ciotek na sumieniu :D:D Oczywiście Dziadzio zamieszka z moją przedmówczynią :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 to jakas plotka :crazyeye: ;););););););) Quote
Gosiapk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 sleepingbyday napisał(a):to jakas plotka :crazyeye: ;););););););) Nie słyszałaś jej? ;) Quote
orpha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 sleepingbyday napisał(a):to jakas plotka :crazyeye: ;););););););) mhmmmmm taka sama ze Czort-Senior jest u mnie na DT :eviltong: Quote
marysia55 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 tak czy siak ... będzie happy end :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Nika_88 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sleepingbyday napisał(a):mnie już nikt nie rozumie :-(.... Ja zrozumiałam:lol: Troche mi to zajeło ale wkońcu przecierz doszłam do tego że go bierzesz SBD. Dziadzio nie mógł trafić lepiej, dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 no i zostałam zdekonspirowana... :eviltong: a miało być incognito....:cool1: Quote
Erazm Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Ale przynajmniej udało mi się przeżyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Erazm napisał(a):Ale przynajmniej udało mi się przeżyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad:no oczywiście możesz mówic o sporym szczęściu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sorki ciotki, ale szczerze mówiąc to jakos samo wyszło.... jutro jedziemy z erazm :multi:. mam pomysł, jak go nazwać, ale musze zobaczyć, jak on wygląda na zywo, czy mu pasuje.... Quote
agata-air Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A Ty to same tajemnice masz ostatnio :eviltong: ps. mam nadzieje, że doczekamy się jakiś foteczek jak już bedzie u ciebie:oops: Quote
Gosiapk Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sleepingbyday napisał(a):sorki ciotki, ale szczerze mówiąc to jakos samo wyszło.... jutro jedziemy z erazm :multi:. mam pomysł, jak go nazwać, ale musze zobaczyć, jak on wygląda na zywo, czy mu pasuje.... O której będzie wielka wyprawa? Quote
Erazm Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Z rana, zapomniałam zadzwonic do schronu żeby go nie karmili więc pewnie będzie rzyganko na tapicerkę:razz: Quote
Erazm Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Marysia bo jak zajadę do Krakowa, to z tego pięknego futrzaka zrobię grzywacza chińskiego i będziesz musiała dziergać sweterki na drutach:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Erazm napisał(a):Z rana, zapomniałam zadzwonic do schronu żeby go nie karmili więc pewnie będzie rzyganko na tapicerkę:razz: reklamóweczki sobie weź:p:p:p... a z resztą jak ci puści pawia na tapicerkę tzn. że jest sprawiedliwość na tym świecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... za te twoje tajemnice i trzymanie ludzi w niepewności:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 o matko, a ja go chciałam trzymac na kolanach, żeby sie do zapachu przyzwyczajał... zdjęcia będą rzecz jasna.... :eviltong: Quote
Erazm Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Wróciły, po oglądnieciu i przyglądnieciu:evil_lol:, doszłysmy do wniosku, że kurdupel to nagi grzywacz piotrkowski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agata-air Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a szukałyście czy nie ma tatuażu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to czekam na zdjęcia tego cuda :loveu: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Erazm napisał(a):Wróciły, po oglądnieciu i przyglądnieciu:evil_lol:, doszłysmy do wniosku, że kurdupel to nagi grzywacz piotrkowski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiedziałam że jesteś hoddoffcą i jeszcze S&D wciungłaś. Tylko patrzeć jak rozmnażanie się zacznie:roflt::roflt::roflt: Quote
Erazm Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Może Nowakowa w Pipidówku se hodować, to dlaczego nie możemy mieć domowej hodowli w Warszawie. Pieski od nas są czyściutkie, zadbane i pachnące, a nie jak śmierdziele beż szczepień od Nowakowej:mad: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Erazm napisał(a):Może Nowakowa w Pipidówku se hodować, to dlaczego nie możemy mieć domowej hodowli w Warszawie. Pieski od nas są czyściutkie, zadbane i pachnące, a nie jak śmierdziele beż szczepień od Nowakowej:mad: Tak i jeszcze wozić reproduktorów do "panienek" taksówkami. Quote
malagos Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A tatuaż mozna kopiowym ołówkiem nasmarować :p Quote
kikou Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 biedulek... jaki lysiutki..... slodziaczek.... i jak ma w koncu na imie? Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 co zazdrośnikom do tego, że mam repa, apoza tym to domowa hodowla dla kochających zwierzeta, a nie na wystawy, o! poniżej mój rep :evil_lol: :eviltong::eviltong: zatem tak wygląda wiodący rep kraju. jak wracałam z zośką i barrackiem (chce ktos szczeniaka :cool3:?) ze spaceru, to słychac było rozdzeirający szczek na podwórku... jak zostawiłam cała trójke i poszłam na zakupy, tez szczekał... matko, jak on sie tak będzie darł jak będe wychodzic, to kiszka... co tu robić, ludzie? a teraz śpią na kanapie, a ja pomiędzy nimi jako ten św. franciszek od braci mniejszych...:diabloti: Quote
Recommended Posts