Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
w moim poście jest link do barracka - tam w pierwszym poście wyjasnia sie, kto bierze dziadka :cool3:

:evil_lol::evil_lol:to normalnie został stworzony labirynt żeby dowiedzieć się co z Dziadkiem dalej ;)

powiem szczerze, że żaden staruszek już dawno nie uderzył w moje serce jak Dziadzio.

Posted

hehe to sie dziadziowi trafiło , ja tam się ciesze bo bede miala go pod noskiem. Hehehe to od poniedziałku dreptamy w sześć psiaków na spacery :eviltong:

Posted

Erazm to se może pomarzyć o piątym psiaku( dla jasnosci mamę obdarowała ją trzema kundelkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) na stanie tylko niestety yoorek bo poręczny:evil_lol:
Zgaduj dalej:eviltong:

Posted

Erazm napisał(a):
Erazm to se może pomarzyć o piątym psiaku( dla jasnosci mamę obdarowała ją trzema kundelkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) na stanie tylko niestety yoorek bo poręczny:evil_lol:
Zgaduj dalej:eviltong:

nie będę zgadywać:mad::mad::mad: chcę znac fakty:cool3::cool3::cool3: kto znalazł miejsce dla tego 'kieszonkowca':evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm .... ja jestem szalenie spokojny człowiek (mnie mozna nawet na język nadepnąć):evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale potrafisz doprowadzić mnie do stanu, który trudno nazwac stabilnym:cool3::cool3::cool3: pytam się egrzecznie ( na ten czas grzecznie)... co z ' naszym kieszonkowcem' :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Erazm']Zgaduj - zgadula;)
Agata nic nie mów, hihi chyba, ze mnie będą chcieli powiesic zanim wyadoptuje tymczasy:cool3:

[SIZE="3"]powiesze cię z prawdziwą satysfakcją babiszonie :cool3::cool3::cool3: