Selenga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Będzie dobrze - dobre jedzonko, rodzinne ciepełko i kochająca ręka zdziałają cuda, jeszcze się maleństwo życiem nacieszy. Zobaczycie jaki z niego będzie super chłopak Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 okaże się, że ma gęste, długie, kręcone furto, a nie takie ratlerowe :eviltong: Quote
agata-air Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to mi pozostało napisać, że kombinowałyśmy z selengą, potem jeszcze ktoś kombinował...i rozumiem, że wykonbinowane jest?? :evil_lol: Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Nie powiem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jestem i kibicuję!!!!! maluch bardzo chwyta za serce........ Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Mam słabośc do ślepaczków, a jeszcze takie maluchy mnie rozwalają,ale... co ja mówię, każdy burek mnie kupi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A kundelki z racji, że najmniej medialne i popularne cóż podlegają u mnie specjalnej ochronie Quote
Isadora7 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Erazm napisał(a):Mam słabośc do ślepaczków, a jeszcze takie maluchy mnie rozwalają,ale... co ja mówię, każdy burek mnie kupi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A kundelki z racji, że najmniej medialne i popularne cóż podlegają u mnie specjalnej ochronie No i trzeba ci limitować spotkania z takimi maluchami bo rozpaskudzasz je. Quote
Selenga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 agata-air napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to mi pozostało napisać, że kombinowałyśmy z selengą, potem jeszcze ktoś kombinował...i rozumiem, że wykonbinowane jest?? :evil_lol: No ja też już nie mogę się doczekać informacji :) Kto w końcu ma szykować cieplutkie posłanko? Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ja nic nie wiem:eviltong::eviltong::eviltong: Uwielbiam rozpaskudzać:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Erazm napisał(a):Ja nic nie wiem:eviltong::eviltong::eviltong: Uwielbiam rozpaskudzać:eviltong::eviltong::eviltong: wiesz, wiesz ... tylko ci pewnie mowę na chwile odjęło, ale dobry argument i przemówisz:mad::mad::mad: Ja też rozpaskudzam cały swój domowy zwierzyniec tzn. męża, syna, psa i kota.... uwielbiam to robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kikou Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ....a mi cos sikorki szepnely na ucho....:evil_lol: ale jak sie domek nie sprezy...to chyba sama wpadne i wykradne Maluszka... takie malenstwo na chudych nozkach rozwala mnie w 5 sekund... jest po prostu slodki...jak on w ogole znalazl sie w przytulisku? Quote
marysia55 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kikou wyobraź sobie że ja tez jestem na przykład sikorką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... no i szeptnij co nieco :razz::razz: normalnie przebieram nogami aż komputer dostaje wibracji:lol::lol::lol: Quote
Selenga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 no mnie się też niby coś o uszy obiło i tak się zastanawiam czy ta cisza nie znaczy, że dziadeczek już w drodze kikou, jest jeszcze taka maleńka, ślepa bida do przytulenia: Babulinka,maleńka,12 letnia,niewidoma suczka... - Dogomania Forum Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a ja tez wiem, a nie powiem :cool3:.... Quote
orpha Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 tez nie powiem , ale heheh wlasnie wyobraziłam sobie nas dwie na spacerze :evil_lol: , to Ci bedzie widok Quote
Isadora7 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 NaTenTychmiast gadać mi tu jak na spowiedzi... bo pęknę z ciekawości. Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 z barackiem zwłaszcza..... :cool1: słuchajcie, znalazłam dziś dziecko bezdomne, że udało mu sie nie wpaść pod samochód, to cud i łaska... pomocy, plisss, bo nie dam rady sama z nimi trzema http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazony-barack-tanczyl-pomiedzy-samochodami-bezdomne-dziecko-125865/#post11326378 Quote
orpha Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 dasz rade , bede Cie wspomagać , z Setki srobimy opiekunkę zgromadzenia Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 isadora, ja przeczytasz link z mojego oftopika, to będziesz wiedziała.... :cool3: Quote
Inez de Villaro Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Isadora7 napisał(a):NaTenTychmiast gadać mi tu jak na spowiedzi... bo pęknę z ciekawości. ja już pękłam i mnie nie ma.... a ps. czemu nie widzę Twojego avatarka ciotko Isadoro...tak je lubię a tu nie wyswietla mi się:-(:-(:-( Quote
agata-air Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :evil_lol::evil_lol:a ja też wiem :evil_lol::evil_lol: i wiecie co? ten dziadzio to żywy dowód na to, że cuda się zdarzają. Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Cuda nad cudami.................i mówię to poważnie........... Quote
marysia55 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 aleście są babiszony, przeca mówie że przebieram nogami aż komputer wibracji dostaje i jeszcze eksploduje a razemz nim:evil_lol::evil_lol::evil_lol: żadnych tajemnic na wątku ( musze dopisac taki punkt do regulaminu):grins::grins::grins: Quote
Recommended Posts