Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te dwa psiaki znajdują się w Piotrkowie Trybunalskim. Warunki są takie, a nie inne. Psiaki są na łańcuchach, mimo, że mają słomę w budach widać, że marzną. Może są jacyś miłośnicy tych ras i coś doradzą.
Dziewczyna jest troszkę dłużej, kiedy przedostał się do jej michy błąkający się psiak pozwoliła mu się najeść.

Posted

[quote name='Erazm']Hmmmmmmm, takie trochę nie jamnikowate:razz:
Eeetam, całkiem w typie rasy :diabloti:

Ciotka to jest bullterrier albo jego mix a nie pitbul...

Posted

te psy nie mają podszerstka i nie przezyją zimy bez ciepłych kocy, kubraków, bez osłonki na bude - była taka akcja w Łodzi...ciotki i wujaszkowie porobili takie osłony z kawałków wykładziny przymocowane u góry wejścia i pokrojone w dolnej części na pasy, zeby psy mogły wchodzić i wychodzić.

moja suka w domu spi pod polarowym kocem :placz:

Posted

Super, dobrze , że podpowiedziałaś, teraz potrzeba wykładziny i chętnych którzy pojadą i pomogą to umocować. Rąk do pracy niestety brakuje, za takie marne grosze nikt tam nie chce pracować. Byłam świadkiem ostatnio kiedy pan usłyszał ile płacą, to odwrócił się na pięcie i tyle go widzieli

Posted

przykre to jest :(

w łodzi tez było ciezko ale spora grupa z Warszawy i z Łodzi sie zebrała, wczesniej była zbiórka karmy, kocy, wykładziny, misek i SŁOMY - o tym zapomniałam wczesniej napisać...na pewno był jeden facet, nie wiem czy nie wiecej, ktory przybił gwozdziami te wykładziny.
Mozne znajdziesz wsrod znajomych jakiegos miłosnika psow, ktory mógłby pomoc?
a na wykładzine nawet zbiorke mozna zrobic...no chyba ze ktos remont robi i sie pozbywa? :cool3:

Posted

Kurcze, widac po bullku, ze zagubiony jest tam bardzo...
Mam nadzieje, że będzie odzew od bullomaniaków.

Astów niestety coraz więcej i więcej w schroniskach...:-( nie wiem co się dzieje:placz: ludzie powariowali chyba...

Posted

Nie, Ruda, mieszkam w Warszawie

Tak, spróbuję coś zorganizować, nie wiem po prostu gdzie ręce wsadzić i to i tamto... Ech, co tu dużo gadać każdy wie jak to jest z pomaganiem psiakom

Niestety, moda na rozmnażanie, potem jakiś idiota kupuje sobie szczeniaczka, nie umie go wychować, dochodzi do jakiejś tragedii, media nagłąśniają i ludzie masowo pozbywają się psiaków, bo zaczynają się bać. Szkoda tylko, że nie myślą kiedy kupują psiaka

Posted

[quote name='Erazm']Dzięki wielkie, gdyby coś było potrzebne daj znać. Mam jeszcze parę fotek

witaj

wyslij mi proszę zdjęcia oraz wszelkie info jakie masz o suni - bulce na adres edyta@edibajit.pl - jeśli mogę liczyć na odpowiedź czy sunia przejawia agresję - będę wdzięczna.
Jeśli jest grzecznym bulkiem będę miała dla niej dom tymczasowy :)

nie często zaglądam na dogo dlatego proszę o info na maila

Posted

Psiaczki nadal w Piotrkowie, bulek wyłazi już z budy ogon mu się mało nie urwie, został dziś wymiziany, astka ma wykrzywioną jedną łapę, nie podoba mi się to:shake: