sleepingbyday Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 właśnie miałam pisać, ubiegłaś mnie :-). dla pamięci - kajko w drodze do ds. była to masakrycznie ciężka podróż na koniec polski, kajko cąły w nerwach, ja też, poza tym zmęczenie maksymalne przez czas i nerwy, awaria reflektora w samochodzie, mandat i jeszcze ja rycząca w drodze powrotnej non stop... Quote
szajbus Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 PAMIĘTAM PSINKO To był naprawdę wyjątkowy psiak- nawet w swej upierdliwości. O nim nie da się zapomnieć. Quote
sleepingbyday Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 to prawda, święta prawda. czasem oglądam sobie fotki, albo filmiki puszczam (zresztą jest kilka na youtube) i przypominam sobie to lub tamto. ps- a za to zdjęcie to mod cię za kciuki powiesi ;-) Quote
szajbus Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='sleepingbyday'] ps- a za to zdjęcie to mod cię za kciuki powiesi [SIZE=3]Dlaczego??? PAMIĘTAM Quote
sleepingbyday Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 hej! wróciłam z wakacji i zaczynam nadrabiac dogo. rózne wieści, więcej, na razie, złych, niestety :-( Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 umiał świetnie udawać słodziaka ;-) Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 kajko kilka razy nawet pobawił się z psem. Quote
szajbus Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I.. przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I.. może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku.. Franciszek Klimek -autor Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 nawet, jka kajko wróci w innym futerku, to po zachowaniu od razu go rozpoznam. nie było takiego drugiego. Quote
ewatonieja Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Minka a'la zaraz ci te reke... Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 szajbus, puste posty się wyświetlają. edit: a juz nie..... Quote
Recommended Posts