PaYooK Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 ELO!!! to byl niestety tylko zarcik...zeby ciupke wkurzyc rava...ale jak zwykle jego wkurzyc sie nie da :( twarda sztuka z rava ;) Quote
PaYooK Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 ELO!!! a ja bym chcial miec fotke razem z agacia tajraga i agnieszka_ 8) Quote
agacia Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Moja skromna osobka chce byc w srodku :wink: PS Pay wyslales zgloszenie do "Chwili prawdy"? 8) Quote
Agnieszka_ Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Ja, pay i agacia zgłaszamy się do chwili prawdy. Ja mam być dzieckiem paya i agacii :)) Co prawda trochę jestem wyrośnięta, ale jakoś to zrobimy :) Quote
PaYooK Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 ELO!!! agnieszka niom jakas scieme sie walnie 8) Quote
Tatsu Posted June 5, 2003 Posted June 5, 2003 Przepraszam ze wroce do tematu... Moja Silme jak sie nauczyla plywac (dwa godzinne wypady nad wode) to teraz na godzine ponad 50 minut spedza w wodzie. Zastanawialem sie nawet nad tym czy to nie dobry pomysl na treningi - przeciez tak samo jak u ludzi plywanie najlepiej rozwija naraz wiekszosc miesni - calkiem niezla na utrzymanie kondycji. Poza tym mojej malej slonce wcale nie przeszkadza w dlugich spacerach. Tak czy inaczej z chcecia chodzila by wszedzie i ciagle jak ma dosyc to poprostu siada przy nogach. Duzo wody i godzina odpoczynku i ma ochote na wiecej. A co do linienia to jak mi wskakuje na lozko to moj pokoj wyglada jak taka kula (prezent) ktora jak sie potrzasnie to niby snieg w niej pada :) Quote
zaba14 Posted June 5, 2003 Posted June 5, 2003 gdy mojemu psu jest ciepło i widze ze się męczy okrywam go mokrym ręcznikiem lub wyhcodze z nim do drugiego mieszkania gdzie jest akurat cień Quote
Tatsu Posted June 5, 2003 Posted June 5, 2003 Ja swojej robilem 15 minutowe sesje w chlodni (5 stopni) ale najpierw ja sie nabawilem dlugotrwalego zapalenia krtani i gardla no a pozniej ona obrobila 1/3 zbiorow :) Quote
iceangel4444 Posted June 5, 2003 Posted June 5, 2003 No nie dzisiaj to przesada jest prawie 35 st C w cieniu ja wysiadam( z POLSKI). Quote
agacia Posted June 5, 2003 Posted June 5, 2003 A we wrocku zbiera sie na deszczyk powoli.Ale do 16 bylo nie do wytrzymania. :wink: Quote
agacia Posted June 6, 2003 Posted June 6, 2003 Dzisiaj we Wroclawiu w nocy byla burza i to gdzies blisko.Oczywiscie mialam otwarte okno,wiec sie obudzilam jak pozadnie grzmialo. Ale jak teraz bylam z Azja o 19 to bylo super.Nawet chlodno,chlodny wiaterek wial no i slonce za chmurki sie schowalo. 8) Quote
iceangel4444 Posted June 7, 2003 Posted June 7, 2003 Mojego jeszcze nie probowalem wsadzac do wanny. Quote
Recommended Posts