Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam ze wroce do tematu...

Moja Silme jak sie nauczyla plywac (dwa godzinne wypady nad wode) to teraz na godzine ponad 50 minut spedza w wodzie. Zastanawialem sie nawet nad tym czy to nie dobry pomysl na treningi - przeciez tak samo jak u ludzi plywanie najlepiej rozwija naraz wiekszosc miesni - calkiem niezla na utrzymanie kondycji.

Poza tym mojej malej slonce wcale nie przeszkadza w dlugich spacerach. Tak czy inaczej z chcecia chodzila by wszedzie i ciagle jak ma dosyc to poprostu siada przy nogach. Duzo wody i godzina odpoczynku i ma ochote na wiecej.

A co do linienia to jak mi wskakuje na lozko to moj pokoj wyglada jak taka kula (prezent) ktora jak sie potrzasnie to niby snieg w niej pada :)

Posted

Ja swojej robilem 15 minutowe sesje w chlodni (5 stopni) ale najpierw ja sie nabawilem dlugotrwalego zapalenia krtani i gardla no a pozniej ona obrobila 1/3 zbiorow :)

Posted

Dzisiaj we Wroclawiu w nocy byla burza i to gdzies blisko.Oczywiscie mialam otwarte okno,wiec sie obudzilam jak pozadnie grzmialo. Ale jak teraz bylam z Azja o 19 to bylo super.Nawet chlodno,chlodny wiaterek wial no i slonce za chmurki sie schowalo. 8)