Etherlord Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Witam, Mam pytanie: Czy na tym forum jest ktoś, kto ma Malamuta z hodowli "Z Radockiej Góry" ? Sam mam stamtąd pieska :) P.S. To mój pierwszy post na tym forum 8) Quote
lupak Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Nasz Lupak jest z Radockiej Góry. Mamy tez kontakt z Machigunem- biega z Lupkiem w zaprzegu i swietnie sobie radza. A ty z ktorego krycia masz pieska (suczke) ? Witamy "rodzine" na Dogomanii. Anubis Quote
lupak Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Przepraszam, nie doczytalam pozdrowien od Sherwooda - juz wiem. Gratuluje pociechy. Quote
Etherlord Posted September 23, 2004 Author Posted September 23, 2004 Sherwood jest z krycia Storm Klouds Hhudson Icy Wind i Ferry z Radockiej góry :) Również witam :) Quote
dziewcze Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 kochane chlopaki z radockiej gory : * buzka od dziewczecia i archiego ale my nie z radockiej Quote
Wilcze Uroczysko Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Hej! Nasze mlode malamuty sa co prawda z Wilczego Uroczyska, ale ich ojcem jest Storm Kloud's HHUDSON ICY WIND. Natomiast nasza seniorka ASCII, ich matka - jest corka Chinooka (CEZARA Placicke Doupe z radockiej Gory) No wiec, chyba jestesmy rodzinka! pozdrowaski Monika i biesy Quote
Recommended Posts