Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukając ostatnio głębszej informacji n/t przodków moich psów dotarłam do ciekawego artykułu o top pomeranianach w Brytanii.
Pochwalę się, że w artykule tym za jednego z przedstawicieli tej "elity" , autor wymienia psa " Toybox GINGER RODGER" ( na stronie hodowli jest inna pisownia TOYBOX GINGER ROGERS) - dalszego krewnego mojej ENJI Kobuk i IMPROVISATOR's MASTERPIECE Vintoyra.

Dla zainteresowanych umieszczam ten artykuł:

Posted

Bardzo chętnie przeczytałabym ten artykuł, ale rozmiar wstawiony na nasze forum jest za mały i litery są całkiem zamazane, a próby powiększenia też zawodzą. Stąd pytanie: czy można go wstawić na Forum w większej wersji,
czytelnej, czy wolisz przysłać mi ksero pocztą?

Posted

neutralko

wpadłam jeszcze na inny posmysł - spróbuj jeszcze inaczej "odczytać" ten tekst.
Nad każdym obrazkiem jest na zółtym tle napis zaczynający się od słów: "ten obrazek został przeskalowany (...)".[SIZE=2] (na początku jest taki żółty znak ostrzegawczy z wykrzyknikiem)

Spróbuj kliknąć na ten napis na żółtym tle - wówczas cały artykuł powinien się samoistnie powiększyć i wydaje mi się że wówczas robi się całkiem czytelny.

Posted

FILONKU!

Wczoraj klikałam parokrotnie na zółty napis i całkiem bezskutecznie, ale nie przyszło mi na myśl aby kliknąć na znaczek z wykrzyknikiem. Dzięki Twojej sugestii kliknęłam i przeczytałam zamieszczony artykuł, szkoda tylko, że nie cały zamieściłaś - proszę o nastepne strony. Jest dla mnie bardzo ciekawy, bo opisuje hodowlę zaczynając 10 lat przed moim wejściem w rasę i wiele z wymienionych hodowli znam, a nawet miałam od nich kupione psy ( np. z hodowli Tookeyes, Veltuds, Billigees) a część wymienionych psiaków widywałam na wystawach podczas moich corocznych pobytów Anglii w latach 1990-2002.

Posted

Neutralka napisał(a):
FILONKU!

Wczoraj klikałam parokrotnie na zółty napis i całkiem bezskutecznie, ale nie przyszło mi na myśl aby kliknąć na znaczek z wykrzyknikiem. Dzięki Twojej sugestii kliknęłam i przeczytałam zamieszczony artykuł, szkoda tylko, że nie cały zamieściłaś - proszę o nastepne strony. Jest dla mnie bardzo ciekawy, bo opisuje hodowlę zaczynając 10 lat przed moim wejściem w rasę i wiele z wymienionych hodowli znam, a nawet miałam od nich kupione psy ( np. z hodowli Tookeyes, Veltuds, Billigees) a część wymienionych psiaków widywałam na wystawach podczas moich corocznych pobytów Anglii w latach 1990-2002.

Bardzo zazdroszczę Ci tego ze miałaś możliwość widzieć te psy i przebywać na wystawach w Anglii.
Czy widziałaś kiedyś Toybox Gionger Rogers ( vel Ginger Rodgers) " na żywo" ?