Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Migawki z Bielskiej wystawy autorstwa Alutki na e-psach Otaria

Hardy Alwaro -Zw.Mł.Najlespzy junior ,Zwycięstwo rasy)) bog 9 gr., i finałowa szóstka BOG IX gr

Gerda Alwaro CWC, NDSwR

Salina Westen BARBIE - CWC, BOB, III BIG

SEN Next Germanika CWC, NDPwR BOS i BOB -piesek Otarii ukończył Championat Polski

Posted

Mam pytanie do Bielszczan - czy internetowy sklep "Bocian" z artykułami dla psów i kotów z siedzibą w Bielsku-B ma tam swój sklep w "realu" czy sprzedaż odbywa się wyłącznie przez internet? Nie mogę znaleźć informacji na ich stronie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pourlopowe pozdrowienia dla Bielszczan i Podbeskidzian - no i zostawiliśmy te górki za sobą, teraz przyjdzie borykać się z deprechą pourlopową. Zaliczyliśmy kilka kolejnych górek, kilka już dawniej odwiedzanych, pies - jak zwykle - spisał się na medal, frajdę miał niesamowitą. Beskidy - jak zwykle - dla psów przyjazne, choć należy odnotować minus na konto schroniska na Rysiance, które z psami nie przyjmuje, no i na teren Babiogórskiego Parku Narodowego też nie wpuszczają z psami, więc Babiej Góry nie zdobyliśmy, pocałowaliśmy klamkę. Moja malutka, subiektywna "kleszczowa" mapka (może przyda się Podbeskidzianom albo Waszym gościom) - kleszcze były na szlakach Szczyrk-Skrzyczne, Beskid Węgierski (Kotarz, Hyrca), Karkoszczonka, czyli ogólnie okolice Szczyrku. Na szlakach Wisła-Stożek, Korbielów-Pilsko, Zlata Huta-Hala Lipowska było czysto.
Mimo kleszczy, macie tam mały kawałek raju na ziemi :loveu:

Posted

Przepiękne te zdjęcia, piękne miasto :loveu: Na głowę upadłam, że się stamtąd wyprowadziłam.
Czy tam na jednym zdjęciu jest ulica Schodowa?
Kto lubi figurki ogrodowe? W centrum handlowym "Sarni stok" przy wjeździe do Bielska widziałam czarne pudelki w rozmiarze toyki albo nawet ciut większe :)

• 2 weeks later...