Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze ze mnie nie masz blisko bo a/ mam reke w gipsie moglabys uszkodzic mnie na ciele ( na umysle juz dawno jestem uszkodzona)
b/ z tytulu dlugoletniej obslugi koni stacjonujacych za oknem moglabym ja uszkodzic Ciebie bo czasem nie kontroluje sily uscisku :evil_lol:
generalnie- dla grubasa idzie ku lepszemu ;)
nie martw sie :-)

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
piatek sobota, wszystko zalezy od kaprysnego psiowozu Petera. Lub Krzys przywiezie (gigi-44) za co tez sie nie obraze bo wreszcie Cie Krzysiu zobacze na wlasne oczy :-)
jestem na etapie szykowania cieplego miejsca dla grubaska :-)

DOROTHY JAKBYM CIE TU BLISKO MIAŁA TO BYM CIE WYSCISKAŁA DOBRA DUSZYCZKO:multi::multi::multi:DZIEKUJE

Posted

To prawda DON nie może być stary ,jego dolne jedynki i dwójki są w ogóle nie starte a o ile mi wiadomo to właśnie te zęby ścierają w pierwszych latach życia psa.Poza tym są bielutkie,osad jest tylko na kłach.

Posted

gosia17 napisał(a):
To prawda DON nie może być stary ,jego dolne jedynki i dwójki są w ogóle nie starte a o ile mi wiadomo to właśnie te zęby ścierają w pierwszych latach życia psa.Poza tym są bielutkie,osad jest tylko na kłach.

Gosia to naprawde nie jest dla mnie wazne czy ma 4 czy 16 latek ,najwazniejsze to przywrocic mu wiare w czlowieka i pokazac ze jest cos takiego jak milosc:oops:

Posted

[quote name='Dorothy']piatek sobota, wszystko zalezy od kaprysnego psiowozu Petera. Lub Krzys przywiezie (gigi-44) za co tez sie nie obraze bo wreszcie Cie Krzysiu zobacze na wlasne oczy :-)
jestem na etapie szykowania cieplego miejsca dla grubaska :-)

SUPER, czyli dojdą dodatkowe cztery łapy do wycierania ;):evil_lol:

Posted

Mam tu male komplikacje hmmm rodzinne:-( wiec byc moze psiakiem zaopiekuje sie Czarodziejka, moderator i osoba bardzo doswiadczona w opiece nad ONkami. Ma jednego na tymczasie, niedawno odeszla jej ONka Saba , rowniez tymczasowiczka, byla bardzo chora.
Prosilam ja o to, psiak napewno nie zostanie bez DT. Jesli Czarodziejce jednak cos nie wypali (choc wstepnie sie zgodzila w rozmowie ze mna) to oczywiscie psiak przyjedzie do mnie.
Czarodziejka powinna odezwac sie na watku, czekam na to.
Ola z tego co rozmawialam z Ania (sloneczko 76) to jest to bardzo powazna i odpowiedzialna osoba gotowa pokryc wszelkie potrzebne koszty ratowania DONeczka, takze sienie martw. Poza tym MY tu jestesmy, wiec coz moze sie stac?

Posted

Wczoraj bylam do 20 na Uczelni i zlapala mnie chyba grypa :angryy: wiec jak wrocilam to poprostu padlam-przepraszam.

Co do transportu to tak jak pisalam mogłabym w razie czego jechac yle, ze mam male auto :shake: i mam niestety problem z paliwem (czekam na przelew za stypentium) tak wiec jak nic innego nie wypali to moge jechac jutro.

JEszcze porozmawiam z Peterem bo on ma wieksze auto, a ON-ek sie tak boi czlowieka ze lepiej jakby jechal wiekszym niz gzieżdzil sie z tylu z ludziem przez te 250 (nie wiem ile dokladnie) kilometrów.

Posted

Halo Czarodziejko czy sa jakies ustalenia odnosnie transportu???
blagam odzywajcie sie :-(
ja mam tu epidemie, niedosc ze rodzinne klopoty, rozszalala grypa to 5 psow kaszle i jedzie na antybiotykach, jakis koszmar, juz ledwo ciagne
blagam odezwijcie sie co w sprawie wyciagania psiaka i transportu:placz:

Posted

Peter do mnie dzwonil, moze jechac w poniedzialek tylko, że ja nie mogę, a potrzeba 2 osób więc staram się kogoś znaleźć...

Może jest ktoś z okolic i moglby?
Ja nagabuje brata TŻ-ta tylko, że on będzie wiedział na ostatnią chwilę bo czeka na telefon wlasnie w poniedzialek w ważnej sprawie, stad moja prosba aby ktoś inny siznalazł :(