ania z poznania Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No, to Czikunia jest ciut mniejsza, 33kg :loveu:! Quote
pawel_wrl Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To Sara waży tyle, co Hektor ;) Lea to taki mały mięśniaczek, coś w okolicach 26-27kg. Quote
fioneczka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Agnieszko wiesz skąd się wzieła waga Saruni ... od imienia :p ja miałam rotkę Sarunię (ale to juz wiesz ;)) i ona też była większa od innych rotków ... dziewczynka prawie 65 kg (pies z tego samego miotu z łbem jak koń 60 kg) ... moja też była wysoka i dobrze zbudowana Quote
ania z poznania Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 pawel_wrl napisał(a):To Sara waży tyle, co Hektor ;) Lea to taki mały mięśniaczek, coś w okolicach 26-27kg. Ale zauważyłam, że jak ktoś ma parkę to tak to wygląda jak Lea i Hektor, tylko jakoś u Agi i u mnie inaczej :eviltong::cool3:. Sporo osób na spacerach kuka Czice między nogi i zdumieni "a to kobitka jest???:crazyeye:" Quote
agaga21 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ania z poznania napisał(a): Sporo osób na spacerach kuka Czice między nogi i zdumieni "a to kobitka jest???:crazyeye:" bezczelność!:-o Quote
agaga21 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 agnieszka32 napisał(a): Sarunia waży 37 kg, no ...... kawał baby z niej :diabloti:. A taką miałam nadzieję, że schudnie przy Fiodorku, a tu jest odwrotnie :roll: jak może być odwrotnie, skoro sarunia teraz ma dwie miseczki do wyczyszczenia zamiast jednej?:niewiem::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dziwna jasna plamka pojawiła się na sierści Fiodorka - taka wielkości rozłożonej dłoni ... Plama jest jaśniutka, ale nic się pod sierścią nie dzieje - nie wiem, co to może być.. Może ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym? :roll: Quote
agnieszka32 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A na koniec - Sarunia w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 rzeczywiście dziwnie to wygląda. mojemu lecterowi kiedyś wyłysiała taka plama i nowa sierść ciut jaśniejsza odrosła ale to było po wyłysieniu i nie było aż takiej różnicy w kolorze. Quote
agaga21 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jakie śmieszne plamki na brzuszku ma sarunia:loveu: Quote
agnieszka32 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 agaga21 napisał(a):rzeczywiście dziwnie to wygląda. mojemu lecterowi kiedyś wyłysiała taka plama i nowa sierść ciut jaśniejsza odrosła ale to było po wyłysieniu i nie było aż takiej różnicy w kolorze. U Fiodorka jest na odwrót - nowa sierść, która mu odrasta ma kolor ciemniejszy, taki czekoladowy. A ta plamka pojawiła się z dnia na dzień, nagle, jakby go ktoś wybielaczem w tym miejscu posmarował. Na razie obserwuję ją, ale nic się nie dzieje - włoski są na niej tylko takie trochę szorstkie, ale nie swędzi go to, ani skóra nie jest zmieniona, więc do weta się jeszcze nie wybieram :evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 aga, może coś ci się wylało-jakiś właśnie detergent i nie zauważyło tego twoje czujne oko a fiodorek się tam właśnie położył? Quote
agnieszka32 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 agaga21 napisał(a):aga, może coś ci się wylało-jakiś właśnie detergent i nie zauważyło tego twoje czujne oko a fiodorek się tam właśnie położył? Nie :shake:, mi nic się nie wylało, ja już bardziej męża podejrzewam o to, może coś mu się w garażu rozlało, albo mu Fiodorek ukradł coś z garażu (często to robi :diabloti:) z jakimś detergentem i może stąd ta jaśniejsza plama. Ale skoro Fiodorkowi to nie przeszkadza, to niech będzie sobie taki plamiasty :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jakie one słodziutkie :loveu: a ta plama ... hmmm ... qrcze dziwne Quote
polciuaa Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 agnieszka32 napisał(a): Ale skoro Fiodorkowi to nie przeszkadza, to niech będzie sobie taki plamiasty :evil_lol: a może..może..może Fiodor zamienia się w krówkę?!:-o :diabloti: Quote
Megi3 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Sprawy osobiste tak zdominowały wszystko co mnie dotyczy,że dziś dopiero do mnie dotarła lipcowa historia Saruni i Fiodorka. Cieszę się ze wszystkimi z pozytywnego zakończenia :). Jutro postaram się zapoznać z dalszymi losami Dzieciaków, czy ta historia ich czegoś nauczyła i jak wygląda teraz ich codzienność ;). Aguś dla Ciebie i męża Pogody Ducha,a dla turystów buziaki. Pozdrawiam wszystkich Dogomaniaków Quote
agaga21 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 megi! ale cię dawno nie było!!! fajnie że jesteś! Quote
Alicja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Arial]boginka:loveu::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/106/922746e47bac05bd.jpg kurcze ta plamka jak bielactwo ...może być postresowa , ale skoro wychodzą pod spodem ciemne włoski to raczej wyczochrał się gdzies gdzie coś go wybieliło ;)[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Megi, dziękuję za odwiedziny u moich łobuzów :p Cieszę się, że się znów pojawiłaś :loveu: A teraz kilka fotek leniuchów :evil_lol: Ostatnie promienie słońca Kocykowe śpiochy :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kominkowe śpiochy :evil_lol: A na koniec ..... nowe posłanka :oops::diabloti: Quote
agaga21 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 rozleniwione leniwce:loveu: mam nadzieję że znaczek na posałankach spowoduje, że przetrwają dłużej niż tydzień ;) Quote
fioneczka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ja czekam na zdjęcia posłanek wodnych ... takich jeszcze nie miały i nie wiem dlaczego :diabloti::eviltong: Quote
Recommended Posts