Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']aga, szykuj transport!:evil_lol::diabloti:

ale jakby co to nie ja:shake: to nie mój pomysł i nikt nic nie widział:evil_lol:
kogo mąż by spakował w walizki za taki numer? ciebie czy siebie?

Siebie :lol: - i nie w walizki, tylko reklamówkę :evil_lol:.
Zawsze, jak się o coś sprzeczamy i nie możemy dojść do porozumienia, to on mówi, że jak chcę, to "zabiera swoją reklamówkę i już go nie ma" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]P.S. Bo dom jest prawnie tylko mój, tak jakoś wyszło :eviltong::diabloti:[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='agaga21']no a może ktoś podrzuci wam puntę i do furtki przywiąże i ucieknie...:cool3::diabloti::diabloti:;)

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Agatka, no Ty to masz pomysły :roll: ................fantastyczne :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Jak zobaczy to spojrzenie, te złote, bursztynowe oczka :cool3:, to zmięknie, jak kazdy „prawdziwy facet” :diabloti:.[/FONT]
[/FONT]

Posted

to ja czekam na filmiki :loveu: nowe fotki bardzo fajne :p

a Wasze pomysły super - główkujcie dalej, bo jeszcze Punte ktos sprzątnie Adze z przed nosa :placz:

• 2 weeks later...
Posted

Leniwce przy michach :evil_lol: – wsuwają kolacyjkę. Dzisiaj Fiodorek nie miał apetytu (może dlatego, że go Tadziu ciastkami nakarmił? :eviltong:) i Sarunia wciągnęła prawie podwójną porcję :diabloti: (jutro przydział będzie miała zmniejszony).

A tak Sarunia spała dwa dni temu.

Najpierw zasnęła na materacyku :lol:

Ale kiedy tylko poszłam do sypialni, przeniosła swoją grubą dupkę na kanapę, uszykowała sobie kopiec z koca i położyła się w samym jego środku :evil_lol:

Posted

rozkoszna :evil_lol::evil_lol:

ślicznie razem wyglądają :loveu:

i wiesz co??? strasznie mi wpadla w oko Twoja piękna doniczka z pięknym drzewkiem..tez taką chce :placz: :lol:

Posted

[quote name='agaga21']ciekawa jestem aga czy doszły już nowe adresówki? bo nasza się zgubiła i zastanawiałam się czy zamówić taka samą czy taką jak ty zamawiałaś:razz:
w koncu wybrałam serduszko:evil_lol::evil_lol:
Brelok SERCE

Jeszcze nie doszły, ale już dostałam maila, że wysłali.
Wybrałaś serce, tak dla .... odmiany? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Wybrałaś serce, tak dla .... odmiany? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no właśnie...dla odmiany:evil_lol:;) poprzednim nie zdążyłam się po prostu nacieszyć:oops:

• 3 weeks later...
Posted

UWAGA!!!!!
SARA I FIODOR ZAGINĘŁY!!!!!!!

Wczoraj, 7 lipca 2009 r., ok godziny 17.00 psy poszły na spacer z mężem. Sara biegała luzem po łąkach, Fiodor był na smyczy (taśmie 20 metrowej). W pewnym momencie, odgryzł smycz i pobiegł w długą, a Sara za nim. Psy zaginęły w okolicach Ustowa, Kurowa i Przecławia koło Szczecina, prawdopodobnie pobiegły za dziką zwierzyną. To teren niezamieszkały, ogromny, dziesiątki hektarów pól i łąk, one mogą być wszędzie :-(:-(:-( Szukaliśmy do północy, dzisiaj od 5 rano, ale psów ani widu ani słychu. Nie wiem, jak one przeżyły tę noc, Sara nigdy nie była poza domem, musi być przerażona :placz:
Powiadomiłam TOZ w Szczecinie, koło łowieckie i schronisko. Agaga21 zrobiła plakat, zaraz będę drukować i rozwieszać gdzie się da. Sąsiadów z osiedla już powiadomiłam.

Jestem załamana :placz::placz::placz: Błagam o pomoc, te psy są dla mnie wszystkim :placz::placz::placz:

Mój nr telefonu 600881691, niestety nie mam dostępu do internetu, teraz jestem u rodziców, aby skopiować plakat, który Agata mi wysłała na maila.

Jezu, nie przeżyję, jak coś im się stanie ... :-(

Posted

boshe!!!

współczuje Agnieszko...

nie wiem...moze warto zmienić tytuł wątku i uderzyć do dogomaniakow z Waszych okolic zeby pomogli szukać tak jak było ze Spajkim

na pewno się znajdą....mają adresowki i widac ze są zadbane..

no i plakaty trzeba porozwieszac w okolicy....w sklepach, pocztach itp

:(((

bardzo Wam współczuje..tez kiedys przez to przechodziłam :(

Posted

Aga to nie możliwe!
Zaraz rozsyłam wątek po znajomych.
Zmienie tytuł,ze zaginęły.

Aga trzymaj się.Napewno się znajdą.Fiodor żył na ulicy troche więc napewno sobie poradzi i zajmie sie Sarką.
Dobrze,ze powiadomiliście koło łowieckie.
A w jakiej odległości od granicy one uciekły? może trzeba zawiadomić naszych sąsiadów?

Posted

dopiero zobaczyłam post Tengusi na innym wątku....:-( mam nadzieję, że się odnajdą...

Powiadom jeszcze straz miejską (jak tam gdzieś jest w okolicach), policję, powiadomiłabym też okolicznych meneli, dzieciaki - to dobre źródła informacji...