Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie tu nie było :p Myślę sobie, że pewnie cioteczki pozostawiły tyle miłych komentarzy :cool3: Wchodzę, czytam dokładnie i CO WIDZĘ????:crazyeye:

Oj wy wstrętne wredne baby :eviltong::mad::evil_lol:
Że co? Że moje pieski leniwe, nic tylko leżą, albo snują się po ogródku??????
Że nic nie robią tylko śpią??????
Że miska dziurawa i do góry dnem?????? :evil_lol:

NIEPRAWDA :eviltong::eviltong::eviltong:- to najbardziej skoczne i biegające psy na świecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapraszam do mnie wszystkie Was, to zobaczycie co one wyprawiają - jak Sara rozpędza się i przez cały ogród biegnie i swoim grubym zadkiem siada Fidorkowi na głowę, byleby tylko zaczął ją gonić :diabloti:
Jak zniszczyły już wszystkie sznury, liny i za smycze się zabrały (całe szczęście, że większość tych "lepszych" mam pochowanych :evil_lol:).

No i szkoda, że Was nie było w ostatnią sobotę, kiedy Fiodorek o mało co nie odgryzł palucha znajomemu męża :p
A tak poważnie, to Fiodorek stał sobie grzecznie przy ogrodzeniu, ale na terenie naszej posesji i przyglądał się nieufnie znajomemu przed ogrodzeniem. A ten pomyślał sobie, że taki miły pieseczek z niego i chciał go pogłaskać wskazującym palcem po nosku, wsadził łapę przez ogrodzenie i Fiodor go ukąsił - nic wielkiego się nie stało, skórę mu zdarł z palca.
Ja nie wiem, kocham psy, nie boję się ich, ale za nic w świecie nie wsadziłabym ręki za ogrodzenie wiedząc, że jest tam pies, który pilnuje swojego terytorium.:shake: Będzie miał facet nauczkę :diabloti:
Fiodor to pies, który niesamowicie pilnuje i broni swojego terytorium, każdy poza ogrodzeniem to jego wróg :roll: Ale już wystarczy, że przyjdą do nas znajomi, rodzina, to Fiodorek cieszy się jak szczeniak :loveu: A jak jeszcze dostanie smakołyk, to już jest największym przyjacielem człowieka i nie odstępuje go na krok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Porobię dzisiaj nowe zdjęcia, żeby ciotki mogły się powyżywać ;) na moich biednych słodkich pieseczkach :evil_lol:
Buziaczki :loveu:

Posted

[quote name='agnieszka32']
Porobię dzisiaj nowe zdjęcia, żeby ciotki mogły się powyżywać ;) na moich biednych słodkich pieseczkach :evil_lol:
Buziaczki :loveu:

ooooo tak czekamy :evil_lol: chcemy zobaczyć jak leniuchy szybko zjadają zawartość tej dziurawej miski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak wogóle to Fiodorek prawie odgryzł jakiemuś człekowi :evil_lol: palucha a Agniesia na to :eviltong: po coś człeku łapę pchał do ogródka mego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

W imieniu całej Fundacji AST, Zarządu, Rady i Wolontariuszy, życzymy wszystkim użytkownikom, a także przeglądającym

Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych.

Posted

O nie .... Sara tu idzie .... Znów będzie chciała, żebym ją podgryzał, gonił i ciągał się z nią sznurkiem ... ani chwili spokoju ...:roll:

A może mnie zauważy? :razz: Szkoda, że nie jestem strusiem ... mógłbym schować głowę w .... trawę :p

Posted

A teraz takie małe pytanko – czy ktoś widzi moje zdjęcia? :evil_lol: Bo ja widzę tylko jakieś krzyżyki i nie wiem, czy to tylko u mnie się nie wyświetla czy fotosik nawala :roll: :p

Posted

Dziękuję Fioneczko za życzenia :loveu:.

Tobie oraz wszystkim odwiedzającym i czytającym wątek Fiodorka życzymy radosnych, spokojnych Świąt w miłej rodzinnej atmosferze :loveu::loveu::loveu:

Posted

no pięknie...dogomaniaczka a astka w budzie trzyma...:mad::diabloti:

cudownych świąt aguś tobie i twoim najbliższym, a także cioteczkom, które tak bardzo jak ja lubią oglądać najbardziej leniwe psy świata:loveu::loveu::loveu:

Posted

agnieszko, jak fiodorkowe oczęta się mają?dawno nie pisałaś o jego zdrówku...wszystko dobrze?
oba psiaki pewnie zdrowe i szczęśliwe na słoneczku się całymi dniami wygrzewają:razz: