rufusowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jakie senne klimaty...te psy tylko spią i śpią :diabloti: piękne fiuletowe legowisko :loveu: doddy nie dałaś panu zarobić zła kobieto :placz: Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dawno mnie tu nie było :p Myślę sobie, że pewnie cioteczki pozostawiły tyle miłych komentarzy :cool3: Wchodzę, czytam dokładnie i CO WIDZĘ????:crazyeye: Oj wy wstrętne wredne baby :eviltong::mad::evil_lol: Że co? Że moje pieski leniwe, nic tylko leżą, albo snują się po ogródku?????? Że nic nie robią tylko śpią?????? Że miska dziurawa i do góry dnem?????? :evil_lol: NIEPRAWDA :eviltong::eviltong::eviltong:- to najbardziej skoczne i biegające psy na świecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszam do mnie wszystkie Was, to zobaczycie co one wyprawiają - jak Sara rozpędza się i przez cały ogród biegnie i swoim grubym zadkiem siada Fidorkowi na głowę, byleby tylko zaczął ją gonić :diabloti: Jak zniszczyły już wszystkie sznury, liny i za smycze się zabrały (całe szczęście, że większość tych "lepszych" mam pochowanych :evil_lol:). No i szkoda, że Was nie było w ostatnią sobotę, kiedy Fiodorek o mało co nie odgryzł palucha znajomemu męża :p A tak poważnie, to Fiodorek stał sobie grzecznie przy ogrodzeniu, ale na terenie naszej posesji i przyglądał się nieufnie znajomemu przed ogrodzeniem. A ten pomyślał sobie, że taki miły pieseczek z niego i chciał go pogłaskać wskazującym palcem po nosku, wsadził łapę przez ogrodzenie i Fiodor go ukąsił - nic wielkiego się nie stało, skórę mu zdarł z palca. Ja nie wiem, kocham psy, nie boję się ich, ale za nic w świecie nie wsadziłabym ręki za ogrodzenie wiedząc, że jest tam pies, który pilnuje swojego terytorium.:shake: Będzie miał facet nauczkę :diabloti: Fiodor to pies, który niesamowicie pilnuje i broni swojego terytorium, każdy poza ogrodzeniem to jego wróg :roll: Ale już wystarczy, że przyjdą do nas znajomi, rodzina, to Fiodorek cieszy się jak szczeniak :loveu: A jak jeszcze dostanie smakołyk, to już jest największym przyjacielem człowieka i nie odstępuje go na krok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Porobię dzisiaj nowe zdjęcia, żeby ciotki mogły się powyżywać ;) na moich biednych słodkich pieseczkach :evil_lol: Buziaczki :loveu: Quote
fioneczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='agnieszka32'] Porobię dzisiaj nowe zdjęcia, żeby ciotki mogły się powyżywać ;) na moich biednych słodkich pieseczkach :evil_lol: Buziaczki :loveu: ooooo tak czekamy :evil_lol: chcemy zobaczyć jak leniuchy szybko zjadają zawartość tej dziurawej miski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogóle to Fiodorek prawie odgryzł jakiemuś człekowi :evil_lol: palucha a Agniesia na to :eviltong: po coś człeku łapę pchał do ogródka mego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W imieniu całej Fundacji AST, Zarządu, Rady i Wolontariuszy, życzymy wszystkim użytkownikom, a także przeglądającym Pogody, słońca, radości. W niedzielę dużo gości. W poniedziałek dużo wody. Dużo jajek kolorowych świąt wesołych no i zdrowych. Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Kolejny senny, słoneczny dzień .... Fiodorek i Sarunia, jak zwykle, niezwykle aktywnie :evil_lol: spędzają czas na słoneczku .... Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 O nie .... Sara tu idzie .... Znów będzie chciała, żebym ją podgryzał, gonił i ciągał się z nią sznurkiem ... ani chwili spokoju ...:roll: A może mnie zauważy? :razz: Szkoda, że nie jestem strusiem ... mógłbym schować głowę w .... trawę :p Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 za późno ...:p :p Fioduś, daj buziaczka ...:cool3::loveu: Sara, za gorąco na bieganie, ale może pomiziamy się trochę po trawie, co?:cool3::cool3::cool3: Quote
fioneczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ooooooooooo mammmmmmmoooooooo z tej miłości zniosły jajko będa pisklaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam na nie patrzeć .... są przesłodkie Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 A teraz takie małe pytanko – czy ktoś widzi moje zdjęcia? :evil_lol: Bo ja widzę tylko jakieś krzyżyki i nie wiem, czy to tylko u mnie się nie wyświetla czy fotosik nawala :roll: :p Quote
agaga21 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ale leniuchy! :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: kochane mordeńki Quote
polciuaa Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ja zdjęcia widzę.;) Prześliczne mordy.;PP A ja teraz życze wszystkim cioteczką,które kochają Fiodorka i Sarkę wesołych świąt,smacznego jajka itp. ((; Quote
bonsai_88 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://images8.fotosik.pl/11/f9481bf6a27dd46b.jpg A ty mówisz, że te psy takie aktywne :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Leniuchowania ciąg dalszy :p – tak wyglądała sobota wielkanocna pewnych dwóch słodkich (trochę rozpieszczonych:eviltong:) psiaczków :cool3: Poranna drzemka :evil_lol: Quote
fioneczka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Agnieszko ... Tobie i Twoim najbliższym i psiurom przecałuśnym spokojnych i radosnych Świąt i cioteczkom odwiedzającym watek równiez wszystkiego dobrego Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [SIZE=2]A kuku ... Gdzie jest Fiodorek?:cool3: Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 I poobiednia drzemka :evil_lol: (po dłuuuugim spacerku) Quote
ab-agnieszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ten spacer musial ich wykonczyc:evil_lol: Psiaki boskie:loveu: Aga czy Fiodorek i Sarcia nie prowadza za bardzo aktywnego zycia? Bo tak jak na nich patrze to sa strasznie zmeczone :multi::evil_lol::lol: Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dziękuję Fioneczko za życzenia :loveu:. Tobie oraz wszystkim odwiedzającym i czytającym wątek Fiodorka życzymy radosnych, spokojnych Świąt w miłej rodzinnej atmosferze :loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://images8.fotosik.pl/11/66fa2b99d3e78595.jpg No... faktycznie daleki ten spacer.. Z jednego legowiska na drugie :evil_lol: Quote
agaga21 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no pięknie...dogomaniaczka a astka w budzie trzyma...:mad::diabloti: cudownych świąt aguś tobie i twoim najbliższym, a także cioteczkom, które tak bardzo jak ja lubią oglądać najbardziej leniwe psy świata:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :razz:pogadamy o starych polakach i zepsutych karabinach :razz::razz: http://images6.fotosik.pl/453/c52318ba5acbe641.jpg one są rozkoszne :loveu::loveu::loveu:i takie aktywne jak Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 agnieszko, jak fiodorkowe oczęta się mają?dawno nie pisałaś o jego zdrówku...wszystko dobrze? oba psiaki pewnie zdrowe i szczęśliwe na słoneczku się całymi dniami wygrzewają:razz: Quote
Recommended Posts