Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia znalazła dzisiaj starą wołową kość, którą zakopała pod jednym z krzaczków :roll:. Psiaczki przez 2 godziny nawzajem ją sobie zabierały, gryzły, uciekały z nią :evil_lol:. Jak to niewiele do szczęścia potrzeba :eviltong::evil_lol:

Psiaki korzystały, że zostały wpuszczone na trawnik, gdzie pan i pańcia próbują ratować resztki klombu oraz trawnika :mad: (w tle dziury wykopane przez Fiodorka oraz siatka, którą ogrodziliśmy resztki zieleni, niestety – dla Saruni ponad metrowe ogrodzenie to żadne ogrodzenie, przeskakuje je z miejsca, nawet rozbiegu brać nie musi :diabloti:)

Posted

Agaga21, specjalnie dla Ciebie :evil_lol:
A tutaj kolejne dwa nowe posłanka dla moich słoneczek :loveu:
Wiem, jestem szurnięta :oops: :diabloti:
A najlepsze jest to, że mój mąż nawet nie zauważył, że w sypialni pojawiły się nowe legowiska :evil_lol: (wyciągałam je z samochodu, kiedy już spał :cool3:).

Posted

oj co fakt to fakt ... jesteś pozytywnie szurnięta :eviltong: Agnieszko
oby wszyscy ludzie byli tak szurnieci ... wtedy na dogo byłby tylko dział nasze pociechy i nic więcej
dzisiaj opowiadałam o Fiodorku i Sarci mojemu szwagrowi i o ich posłankach .... i poprosił żebym spytała czy jego też możesz adoptować tak jak Fiodorka
mówi że będzie pilnował posesji niegorzej niż astki, nie będzie obsikiwał krzaczków :evil_lol::evil_lol: i nie będzie wykopywał dziur w trawniku :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']oj co fakt to fakt ... jesteś pozytywnie szurnięta :eviltong: Agnieszko
oby wszyscy ludzie byli tak szurnieci ... wtedy na dogo byłby tylko dział nasze pociechy i nic więcej
dzisiaj opowiadałam o Fiodorku i Sarci mojemu szwagrowi i o ich posłankach .... i poprosił żebym spytała czy jego też możesz adoptować tak jak Fiodorka
mówi że będzie pilnował posesji niegorzej niż astki, nie będzie obsikiwał krzaczków :evil_lol::evil_lol: i nie będzie wykopywał dziur w trawniku :evil_lol::evil_lol:

Fioneczka, no tak ..., wzięłabym go już jutro :evil_lol:, ale .........
będzie musiał jeść suchą karmę, nosić szeleczki, kantarek i czekają go szczepienia i tresura :eviltong: (no i kastracja :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol:)

Posted

[quote name='agnieszka32']Fioneczka, no tak ..., wzięłabym go już jutro :evil_lol:, ale .........
będzie musiał jeść suchą karmę, nosić szeleczki, kantarek i czekają go szczepienia i tresura :eviltong: (no i kastracja :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol:)

myślę że sucha karma ok, szczepienia ok, szelki i kantarek ok ale kastracja odwiedzie go od chęci bycia adoptowanym :evil_lol:

Posted

Psiaki piekne jak zawsze. Dobrze ze wyszlo slonce to mogly posiedziec na dworze.
Poslanka rewelacja juz mam ochote kupic moim bialasa takie.
A tak za nimi tesknie juz ich ponad tydzien nie wiedzialam:shake:

Posted

coś mnie wczoraj dogomania wywalała ciągle z tego wątku:crazyeye: i tylko z tego...:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

aga, posłanka śliczne, psiaki są naprawdę cudne a fiodor -szczególnie jego pyszczek wygląda o niebo lepiej!super że pozbyliście się już tych "okularów".

tylko wiesz...ja chciałam zobaczyć tą obróżkę....ty wiesz którą...:evil_lol::diabloti:

Posted

Agaga21, to dla Ciebie :lol:
Proszę, oto obróżka Saruni, cała wysadzana kryształkami Svarovskiego :evil_lol:
Ma jeszcze jedną taką, tylko że jedwabną .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja księżniczka :loveu: