agnieszka32 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A teraz najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hahaha! asty chyba tak mają, że uwielbiają jajka pokazywać całemu światu...ups:roll: przecież fiodek smrodek jajec nie ma...:evil_lol::eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cuda cuda cuda slicznosci Fiodorek wyglada rewelacyjnie:loveu::loveu::loveu: Ale Sarunia ma przystojniaka w domu ale co sie dziwic sama Sliczniutka:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Aga ich sposob spania przebija wszystko:lol::lol::loveu::loveu: Quote
JaMajka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 cudowne cudowne cudowne ! :loveu::loveu::loveu:kocham ich zdjecia :D wstawac śpiochy :D :lol: Quote
agnieszka32 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Witamy wszystkich :loveu: Dzisiaj kolejna sesja foto Fiodorka i Saruni :evil_lol:. Skorzystaliśmy z ładnej pogody i Sarunia z Fiodkiem wygrzewali się na tarasie w słoneczku :cool3:. Quote
agnieszka32 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A tu Fiodek dojrzał sąsiada i jego dwa owczarki :razz:. Oczywiście, obszczekał ich jak należy :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Sarunia znalazła dzisiaj starą wołową kość, którą zakopała pod jednym z krzaczków :roll:. Psiaczki przez 2 godziny nawzajem ją sobie zabierały, gryzły, uciekały z nią :evil_lol:. Jak to niewiele do szczęścia potrzeba :eviltong::evil_lol: Psiaki korzystały, że zostały wpuszczone na trawnik, gdzie pan i pańcia próbują ratować resztki klombu oraz trawnika :mad: (w tle dziury wykopane przez Fiodorka oraz siatka, którą ogrodziliśmy resztki zieleni, niestety – dla Saruni ponad metrowe ogrodzenie to żadne ogrodzenie, przeskakuje je z miejsca, nawet rozbiegu brać nie musi :diabloti:) Quote
agnieszka32 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Agaga21, specjalnie dla Ciebie :evil_lol: A tutaj kolejne dwa nowe posłanka dla moich słoneczek :loveu: Wiem, jestem szurnięta :oops: :diabloti: A najlepsze jest to, że mój mąż nawet nie zauważył, że w sypialni pojawiły się nowe legowiska :evil_lol: (wyciągałam je z samochodu, kiedy już spał :cool3:). Quote
fioneczka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 oj co fakt to fakt ... jesteś pozytywnie szurnięta :eviltong: Agnieszko oby wszyscy ludzie byli tak szurnieci ... wtedy na dogo byłby tylko dział nasze pociechy i nic więcej dzisiaj opowiadałam o Fiodorku i Sarci mojemu szwagrowi i o ich posłankach .... i poprosił żebym spytała czy jego też możesz adoptować tak jak Fiodorka mówi że będzie pilnował posesji niegorzej niż astki, nie będzie obsikiwał krzaczków :evil_lol::evil_lol: i nie będzie wykopywał dziur w trawniku :evil_lol::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='fioneczka']oj co fakt to fakt ... jesteś pozytywnie szurnięta :eviltong: Agnieszko oby wszyscy ludzie byli tak szurnieci ... wtedy na dogo byłby tylko dział nasze pociechy i nic więcej dzisiaj opowiadałam o Fiodorku i Sarci mojemu szwagrowi i o ich posłankach .... i poprosił żebym spytała czy jego też możesz adoptować tak jak Fiodorka mówi że będzie pilnował posesji niegorzej niż astki, nie będzie obsikiwał krzaczków :evil_lol::evil_lol: i nie będzie wykopywał dziur w trawniku :evil_lol::evil_lol: Fioneczka, no tak ..., wzięłabym go już jutro :evil_lol:, ale ......... będzie musiał jeść suchą karmę, nosić szeleczki, kantarek i czekają go szczepienia i tresura :eviltong: (no i kastracja :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol:) Quote
fioneczka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='agnieszka32']Fioneczka, no tak ..., wzięłabym go już jutro :evil_lol:, ale ......... będzie musiał jeść suchą karmę, nosić szeleczki, kantarek i czekają go szczepienia i tresura :eviltong: (no i kastracja :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol:) myślę że sucha karma ok, szczepienia ok, szelki i kantarek ok ale kastracja odwiedzie go od chęci bycia adoptowanym :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :loveu::loveu::loveu:ale sypialnia http://images6.fotosik.pl/432/932f55d9c5729baf.jpg Quote
ab-agnieszka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Psiaki piekne jak zawsze. Dobrze ze wyszlo slonce to mogly posiedziec na dworze. Poslanka rewelacja juz mam ochote kupic moim bialasa takie. A tak za nimi tesknie juz ich ponad tydzien nie wiedzialam:shake: Quote
agaga21 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 coś mnie wczoraj dogomania wywalała ciągle z tego wątku:crazyeye: i tylko z tego...:hmmmm::hmmmm::hmmmm: aga, posłanka śliczne, psiaki są naprawdę cudne a fiodor -szczególnie jego pyszczek wygląda o niebo lepiej!super że pozbyliście się już tych "okularów". tylko wiesz...ja chciałam zobaczyć tą obróżkę....ty wiesz którą...:evil_lol::diabloti: Quote
agnieszka32 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Agaga21, to dla Ciebie :lol: Proszę, oto obróżka Saruni, cała wysadzana kryształkami Svarovskiego :evil_lol: Ma jeszcze jedną taką, tylko że jedwabną .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja księżniczka :loveu: Quote
Recommended Posts