polciuaa Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No oczywiście,że o to chodzi.:loveu: ! Jezuuu,jak ja się ciesze,że Fiodorek tak dobrze trafił.:loveu: A ten plac zabaw to świetny pomysł! już się nie moge doczekać zdjęć z takich torów przeszkód.:razz: Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 WYBACZCIE OFFA: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
JaMajka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 alee sliczne te Twoje dwa cudeńka :loveu::eviltong: Fiodor zakończył żywot klapka jak widać na zdjęciach :lol::evil_lol::evil_lol: ciekawie musicie tam miec z nimi.:diabloti: a co do placu zabaw : booomba :D czekam tylko na zdjecia. Quote
agnieszka32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Witajcie:loveu:. Dzisiaj czeka Was sesja „łóżkowa” :evil_lol:, bo Pańcia sprawiła swoim słodkim psiaczkom, dwa śliczne nowiutkie puszyste, beżowe posłanka :eviltong::evil_lol: i psiaki od razu władowały swoje doopki na jedno :p wspólne legowisko. Quote
agnieszka32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Po chwili Sara przeszła na drugie wolne, a Fiodek oczywiście za nią :diabloti:. Quote
agaga21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ty wariatko kochana:loveu: ile twoje mordki mają juz posłanek?:evil_lol: ale muszę przyznać ze są śliczne(i mordki i posłanka!) psiaki świetnie się razem wkomponowują w łóżeczko:loveu: fiodor na pysiu wygląda już rewelacyjnie!zmienił się bardzo! Quote
agnieszka32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ale żeby nie było za różowo, Fiodek-Smrodek chwilę później puścił pawia :mad: na swoje śliczne, nowiutkie, puszyste, beżowe legowisko i pańcia musiała je wyprać :roll:. Dostał więc poprzednie, na które szybko władowała swoją grubą doopkę Sarunia :diabloti:. Ale Fiodek okazał się gentelmenem i przytulił swoją nową kochaną siostrzyczkę i tak spali w objęciach, jak dwa gołąbki :loveu:. Quote
agnieszka32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jednakże, po kilku godzinach sielanki, Killim przegonił Sarę do sypialni :lol:, a sam rozłożył się jak długi na obu legowiskach :evil_lol:. I tak oto kończy się „legowiskowe” opowiadanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pozdrawiamy :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Przepiekne dwa grubasy :eviltong: Quote
agaga21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :lol!: ostatnie foty są najlepsze!az się uśmiałam! dzięki agnieszko za to relaksujące opowiadanko! ależ one się kochają!:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Aga moze chcesz nas tez adoptowac? Widze ze jest miejsce dla mnie Chico i Bialej ? Plissssss:loveu: Quote
agnieszka32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja wiem, mam totalnego bzika z tymi posłankami :roll:, nie mam już co robić ze starymi, teraz mam ich wszystkich dziewięć :evil_lol: (w tym dwa letnie :diabloti:), ale po prostu nie mogę się powstrzymać (może to jest jakaś choroba?? :eviltong::evil_lol:). Mój mąż wszedł dzisiaj do domu, spojrzał na te legowiska i spytał tylko „A to co?”, a ja na to – „A to legowiska, na poczet planowanej wiosennej zmiany wystroju wnętrza salonu”. Popukał się tylko w czoło :shake: – to anioł nie człowiek :loveu:. A jeszcze mu nie mówiłam, że już zamówiłam dwa następne, do sypialni (żeby były jednakowe, bo teraz są tam dwa różne i tak mi jakoś burzą „ład przestrzenny” :evil_lol:) z imionami psiaczków wyszytymi na podusiach (a może nie zauważy, że się coś zmieniło?? :diabloti:) – ach, nie mogę się doczekać :roll: :lol:. Ab-agnieszka – PRZYJEŻDŻAJCIE :loveu::loveu::loveu: (tylko nie zapomnij zabrac psiaczków :cool3:). Legowisk u nas dostatek :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bo na koniec on chciał iść do nowego posłanka... tylko go sen pokonał w czasie tej dalekiej drogi :lol: Quote
fioneczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Aga zdjecia rewelacja ... psiury cudowne :loveu: a Ty niesamowita :buzi: takie zakończenia psich historii to taki miodek na serce ... nie posłanka, nie pyszna karma tylko prawdziwy kochający człowiek - przyjaciel na zawsze cmoknij te dwa pychole od ciotki aśki Quote
rufusowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :evil_lol::evil_lol: ale sie uśmiałam z tej historii i fotek :crazyeye: to niesamowite ze one sa take śmieszne :evil_lol: wolą sie gnieździć w jednym posłaniu mimo, ze obok stoi identyczne :evil_lol: pewnie myślą - skoro Fiodor/Sara wybrał tamto, to znaczy, ze jest wygodniejsze :lol: no a fotka Fiodora rozciągniętego na obydwu posłaniach to mistrzostwo świata :turn-l::roflt: Quote
polciuaa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Cioteczki astowe bardzo pilnie potrzebna pomoc! :placz: Kolejna bida z Olkusza szuka domu! Sunia przebywa w naszym obozie zagłady,pamiętajcie...Fiodorkowi udało się z tej mordowni ucieć jednak ta sunia nie ma tyle szcześcia co on i nadal siedzi w tym `schronie`.:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pozwol-jej-uwierzyc-w-czlowieka-piekna-amstaffka-wciaz-jest-w-mordowni-w-olkuszu-dt-132518/#post11875245 Quote
agaga21 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 agnieszko, co u was słychać? jak się czują psiaczki? pozwolisz że wrzucę tu małą reklamę...: :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f99/duuuuzo-filmow-nie-tylko-dla-google-page-rankingeguskow-na-hotel-132858/#post11904119 Quote
fioneczka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 a co u Sarusi i Fiodorka ? dlaczego nie ma nowych zdjątek :placz: czy mogę zaprosić na mój pierwszy "własnoręczny" bazarek (link mam w podpisie)... wszystkie cioteczki odwiedzające wątek Fiodorka i Sarci ? .... zerknijcie chociaż proszę :oops: Quote
agaga21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 cisza, bo agnieszka jest bardzo zapracowana...pracuje od rana do wieczora, wraca wykonczona a w weekendy prowadzi wykłady i nie ma kiedy odpocząć:shake: w każdym razie u psiaków jest ok. na pewno wkrótce znajdzie chwilkę i zasypie nas dobrymi wieściami i fotkami.:loveu: także nie ma się o co martwić;) Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No to czekamy cierpliwie na Agnieszke i jej pieknych przytulaskow:loveu: Quote
agnieszka32 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam wszystkich :lol:. Faktycznie, dawno mnie tu nie było, bo praca mnie pochłania całkowicie, a w domu mam bardzo słaby internet (o ile w ogóle jest :shake:). U Fiodorka wszystko w najlepszym porządku, uszka ma już całkowicie wyleczone :multi:, okulary wokół oczu właściwie zupełnie mu już zarosły sierścią, w ogóle wyrasta mu wszędzie piękna zdrowa czekoladowa nowiutka sierść, poza kilkoma dużymi głębokimi bliznami, ale komu to przeszkadza. Fiodek dużo mniej się drapie, dostaje dobrą karmę i leki – to już nie jest ten sam pies, co przed prawie dwoma miesiącami :multi:. Czuje się już u nas jak u siebie, jest strażnikiem :diabloti: – obszczekuje każdego, kto tylko się zbliży do ogrodzenia (poza sąsiadami, których już zdążył dobrze poznać :cool3:) – wszyscy się go boją (i dobrze :eviltong:), a on jest taki słodki, taki przytulasek kochany, uwielbia być miziany, głaskany, tulony .... :loveu::loveu::loveu: Jest bardzo grzeczny i posłuszny, za kawałek żółtego serka zrobi wszystko :evil_lol: Jest prawie idealny – PRAWIE, bo niestety, uwziął się na trawnik (sześć dziur o średnicy metra i głębokości 50 cm :mad:) i klomb z krzaczkami przed domem (żaden krzak nie uszedł przez niego niezauważony :p). Dlatego też, od kilku dni psiaki mają zakaz wstępu na tą część ogrodu bez naszego nadzoru, inaczej nie pozostanie ani jedno nienaruszone źdźbło trawy ... Ale nie martwcie się, miejsca do psocenia, ganiania, kopania mają pod dostatkiem :evil_lol: Teraz oba psiaki śpią przytulone do siebie :loveu:, i tak prawie cały dzień (poza porannym spacerkiem), ale cóż się dziwić – pogoda nie zachęca do zabaw w ogródku. Dlatego więc, zdjęć dzisiaj nie będzie (chyba że łóżkowe :evil_lol:), ale jutro, mam nadzieję, uda mi się przed nocą wrócić do domu, to psiaki będą miały „ogrodową sesję zdjęciową” :cool3:. Muszę też im sprawić drugą budę, bo biją się o jedną, która służy Saruni za przechowalnię jej skarbów :diabloti:, próbują zmieścić się w niej razem, ale nie bardzo im tą wychodzi :evil_lol:. Sprawimy im taką jedną dużą, żeby mogły sobie tak leżeć razem – to dziwne, że psiaki wolą siedzieć w budzie, niż w domku przed kominkiem ... :roll: :lol: Pozdrawiamy :loveu: Quote
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 MY CHCEMY FOTY! MY CHCEMY FOTY!:evil_lol:nawet te łóżkowe;):evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Fajnie,że już się nie drapie.:loveu: A ja zapraszam na wątek kolejnej bidy,która wpadła mi w oko i błąka się po moim osiedlu (jak kiedyś Fiodorek.. ) http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dt-gdy-ten-pies-trafi-do-schronu-bedzie-dla-niego-wyrok-smierci-olkusz-133069/#post11928862 Quote
agnieszka32 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 agaga21 napisał(a):MY CHCEMY FOTY! MY CHCEMY FOTY!:evil_lol:nawet te łóżkowe;):evil_lol: Agaga21, sama tego chciałaś :evil_lol: Quote
Recommended Posts