ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bomba poprostu rewelacja Agus psiaki wygladaja cudnie. Trzymam kciuki za Fiodorka. Quote
polciuaa Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Świetne jest to zdjęcie na kanapie!:loveu::loveu::loveu: Widze,że Fiodek juz sie z Sarcią zakumplował...za niedługo to będą jak papużki nierozłączki.:multi::loveu: Ps. Ja mam 12 akumulatorków i dwie ładowarki.:evil_lol: Quote
Megi3 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ja też chcę taka pańcię:evil_lol:. Syneczku lepiej trafić nie mogłeś ! Pozdrawiam Quote
rufusowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='agnieszka32'] P.S. Cioteczko rufusowa, informuję posłusznie, że zaopatrzyłam się w cztery akumulatorki i dwie ładowarki :eviltong: :lol: ufff :evil_lol: Foty są super! :) bardzo mi sie podoba to jak leżą na kanapie i widać ich głowy - musze powiedzieć ze bardzo ładnie podkreślają sie nawzajem :p no i ta fota na bezowej kanapie jest super :evil_lol: gratulacje z powodu przytycia :multi: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :razz::razz:mogę ..... http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstaff-lolek-kochajacy-ludzi-czeka-w-zimnym-schronisku-130291/#post11684879 Quote
agaga21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mam nadzieję że ani fiodorek ani sarunia, ani tym bardziej agnieszka nie pogniewają się na mnie za maleńkiego offa.... ciotki, zerknijcie proszę do zeldy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zelda-popielata-google-page-rankingeguska-w-typie-asta-z-nowotworem-w-uchu-wyrzucona-na-bruk-lodz-130099/ Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja chce jeszcze nowych fotek :mad::mad::mad::mad: Agus bo sie przejade na spacer z bialasami do Ciebie na odwiedzinki jak nie dostaniemy nowych fotek!!!!! I nici bedzie z ladnej trawki w ogrodzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Ja chce jeszcze nowych fotek :mad::mad::mad::mad: Agus bo sie przejade na spacer z bialasami do Ciebie na odwiedzinki jak nie dostaniemy nowych fotek!!!!! I nici bedzie z ladnej trawki w ogrodzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaaak? :cool1: A to zapraszam, zapraszam :cool3: Ale obiecuję, że wpadnę (oczywiście nie sama – wraz z moim „stadkiem” :evil_lol:) z rewizytą i wówczas porównamy ilość wykopanych dziur w naszych trawnikach :diabloti: (a podobno masz kreciki :eviltong: - Sarunia je uwielbia .... wykopywac i zjadac :evil_lol:) ;) Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 agnieszka32 napisał(a):Taaaak? :cool1: A to zapraszam, zapraszam :cool3: Ale obiecuję, że wpadnę (oczywiście nie sama – wraz z moim „stadkiem” :evil_lol:) z rewizytą i wówczas porównamy ilość wykopanych dziur w naszych trawnikach :diabloti: (a podobno masz kreciki :eviltong: - Sarunia je uwielbia .... wykopywac i zjadac :evil_lol:) ;) :roflt::roflt::roflt: :flaming: Quote
malawaszka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 agnieszka32 napisał(a):Sarunia je uwielbia .... wykopywac i zjadac :evil_lol:) ;) to dlatego taka :hmmmm: wypasiona jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='agnieszka32']Taaaak? :cool1: A to zapraszam, zapraszam :cool3: Ale obiecuję, że wpadnę (oczywiście nie sama – wraz z moim „stadkiem” :evil_lol:) z rewizytą i wówczas porównamy ilość wykopanych dziur w naszych trawnikach :diabloti: (a podobno masz kreciki :eviltong: - Sarunia je uwielbia .... wykopywac i zjadac :evil_lol:) ;) :razz::razz:barfujecie ........;) Quote
agnieszka32 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ab-agnieszka – specjalnie dla Ciebie :diabloti: (oczywiście dla innych też:loveu:) - żal mi się zrobiło mojego ślicznego trawnika z rolki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może ktoś zauważy, że Fiodorkowi już właściwie wcale żeberek nie widać? :multi:Waży już 30 kg :loveu:(a to jeszcze nie koniec:cool3:) Quote
agaga21 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jak one się kochają!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='doddy']Sara zaakceptowała już w pełni Fiodka? Bo na zdjęciach wyglądają, jakby mieszkały już ze sobą wiele lat. [SIZE=2]Tak, nie ma absolutnie żadnego problemu, Sara uwielbia Fiodorka :loveu:, a Fiodek udaje na razie niedostępnego :evil_lol:, chociaż coraz częściej to on przytula się do Saruni :cool3:. Chociaż wiadomo, spięcia też się zdarzają, zazwyczaj Fiodor nie wytrzymuje nadmiernie wyrażanych przez Sarunię uczuć :diabloti:, ale to już naprawdę sporadyczne przypadki. Quote
doddy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Sara zaakceptowała już w pełni Fiodka? Bo na zdjęciach wyglądają, jakby mieszkały już ze sobą wiele lat. Quote
polciuaa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Zdjęcia superowe.:loveu: widac jak bardzo sie kochaja Fiodorek i Sarunia.:loveu::loveu: Oby wiecej takich fotek.:razz: Quote
rufusowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 zazdroszczę takiej miłości :loveu: Sara wygląda jakby dopiero teraz była w 100% szczęśliwa....bo nawet jak Was nie ma, to ona ma towarzystwo :loveu: Quote
fioneczka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 gratuluję Wam .... powiększenia się rodziny a Fiodorkowi ... prawdziwego szczęścia :loveu: oby wszystkie psiaki znalazły takie DOMKI patrząc na ich zdjęcia człowiek ma ochotę tańczyć i śpiewać Aga jesteś wielka !!! Quote
ab-agnieszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Aga oni wygladaja BOsko:multi::multi::multi: Zachowuja sie identycznie jak moje. Sarunia widac ze podrywa Fiodorka to lapka go zaczepia to wlazi na niego Agus masz co chcialas. Rewelacja czekam na nowe zdjecia.:loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Aga oni wygladaja BOsko:multi::multi::multi: Zachowuja sie identycznie jak moje. Sarunia widac ze podrywa Fiodorka to lapka go zaczepia to wlazi na niego Agus masz co chcialas. Rewelacja czekam na nowe zdjecia.:loveu::loveu::loveu: zdjęć nigdy dość!!!:cool3: Quote
Ajula Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 piękne wspaniale zwierzaczki :loveu: mają szczęscie, że są w takim domu :lol: Quote
JaMajka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tylko zazdrościć :cool3::lol: Też czekam na fotyyy ;) Quote
ab-agnieszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Agus gdzie te fotki :mad::mad::mad: Chemy ich zobaczyc spiacych ziewajacych i pierdzacych :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts