Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne jest to zdjęcie na kanapie!:loveu::loveu::loveu: Widze,że Fiodek juz sie z Sarcią zakumplował...za niedługo to będą jak papużki nierozłączki.:multi::loveu:

Ps. Ja mam 12 akumulatorków i dwie ładowarki.:evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']
P.S. Cioteczko rufusowa, informuję posłusznie, że zaopatrzyłam się w cztery akumulatorki i dwie ładowarki :eviltong: :lol:

ufff

:evil_lol:

Foty są super! :) bardzo mi sie podoba to jak leżą na kanapie i widać ich głowy - musze powiedzieć ze bardzo ładnie podkreślają sie nawzajem :p

no i ta fota na bezowej kanapie jest super :evil_lol:

gratulacje z powodu przytycia :multi: :evil_lol:

Posted

Ja chce jeszcze nowych fotek :mad::mad::mad::mad:
Agus bo sie przejade na spacer z bialasami do Ciebie na odwiedzinki jak nie dostaniemy nowych fotek!!!!!
I nici bedzie z ladnej trawki w ogrodzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ja chce jeszcze nowych fotek :mad::mad::mad::mad:
Agus bo sie przejade na spacer z bialasami do Ciebie na odwiedzinki jak nie dostaniemy nowych fotek!!!!!
I nici bedzie z ladnej trawki w ogrodzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaaak? :cool1: A to zapraszam, zapraszam :cool3:
Ale obiecuję, że wpadnę (oczywiście nie sama – wraz z moim „stadkiem” :evil_lol:) z rewizytą i wówczas porównamy ilość wykopanych dziur w naszych trawnikach :diabloti: (a podobno masz kreciki :eviltong: - Sarunia je uwielbia .... wykopywac i zjadac :evil_lol:) ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Taaaak? :cool1: A to zapraszam, zapraszam :cool3:
Ale obiecuję, że wpadnę (oczywiście nie sama – wraz z moim „stadkiem” :evil_lol:) z rewizytą i wówczas porównamy ilość wykopanych dziur w naszych trawnikach :diabloti: (a podobno masz kreciki :eviltong: - Sarunia je uwielbia .... wykopywac i zjadac :evil_lol:) ;)

:roflt::roflt::roflt:
:flaming:

Posted

[quote name='agnieszka32']Taaaak? :cool1: A to zapraszam, zapraszam :cool3:

:razz::razz:barfujecie ........;)

Posted

Ab-agnieszka – specjalnie dla Ciebie :diabloti: (oczywiście dla innych też:loveu:) - żal mi się zrobiło mojego ślicznego trawnika z rolki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może ktoś zauważy, że Fiodorkowi już właściwie wcale żeberek nie widać? :multi:Waży już 30 kg :loveu:(a to jeszcze nie koniec:cool3:)

Posted

[quote name='doddy']Sara zaakceptowała już w pełni Fiodka? Bo na zdjęciach wyglądają, jakby mieszkały już ze sobą wiele lat.

[SIZE=2]Tak, nie ma absolutnie żadnego problemu, Sara uwielbia Fiodorka :loveu:, a Fiodek udaje na razie niedostępnego :evil_lol:, chociaż coraz częściej to on przytula się do Saruni :cool3:. Chociaż wiadomo, spięcia też się zdarzają, zazwyczaj Fiodor nie wytrzymuje nadmiernie wyrażanych przez Sarunię uczuć :diabloti:, ale to już naprawdę sporadyczne przypadki.

Posted

gratuluję Wam .... powiększenia się rodziny a Fiodorkowi ... prawdziwego szczęścia :loveu:
oby wszystkie psiaki znalazły takie DOMKI
patrząc na ich zdjęcia człowiek ma ochotę tańczyć i śpiewać

Aga jesteś wielka !!!

Posted

Aga oni wygladaja BOsko:multi::multi::multi:
Zachowuja sie identycznie jak moje.
Sarunia widac ze podrywa Fiodorka to lapka go zaczepia to wlazi na niego
Agus masz co chcialas. Rewelacja czekam na nowe zdjecia.:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Aga oni wygladaja BOsko:multi::multi::multi:
Zachowuja sie identycznie jak moje.
Sarunia widac ze podrywa Fiodorka to lapka go zaczepia to wlazi na niego