rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :lol: ale będzie wesoło...oj będzie... Aga masz dobry aparat? zalogowałas sie na fotosiku? jesli nie, to szkol sie Kobieto, bo będziemy wymagać uwiecznienia każdej chwili :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 rufusowa napisał(a)::lol: ale będzie wesoło...oj będzie... Aga masz dobry aparat? zalogowałas sie na fotosiku? jesli nie, to szkol sie Kobieto, bo będziemy wymagać uwiecznienia każdej chwili :diabloti: Aparat to jakiś tam mam, ale wstawianie zdjęć nijak mi nie wychodzi :oops: Nawet zdjęć Mamci P. nie umiałam wstawić, Osho mnie wyręczył :eviltong: Ale mam 6 dni .... aby się nauczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 agnieszka32 napisał(a):Aparat to jakiś tam mam, ale wstawianie zdjęć nijak mi nie wychodzi :oops: Nawet zdjęć Mamci P. nie umiałam wstawić, Osho mnie wyręczył :eviltong: Ale mam 6 dni .... aby się nauczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja mysle, ze sie dobrze przygotujesz :mad: :eviltong: jakby co, to po zalogowaniu sie na www.fotosik.pl moge Ci napisać krok po kroku co robić :p Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 rufusowa napisał(a): jakby co, to po zalogowaniu sie na www.fotosik.pl moge Ci napisać krok po kroku co robić :p DZIĘKI CI, JESTEŚ WIELKA :modla::Rose: Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 agnieszka32 napisał(a):DZIĘKI CI, JESTEŚ WIELKA :modla::Rose: łiii tam :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Już się zarejestrowałam, spóbuję wstawić na próbę jakieś zdjęcie Sary Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cioteczko Rufusowa, dobrze wyszło, czy za duże??? Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 no widzisz jaka bystra jesteś? :loveu: i to sama dałaś sobie radę :p a Sarunia cudo! :loveu::loveu::loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 rufusowa napisał(a):no widzisz jaka bystra jesteś? :loveu: i to sama dałaś sobie radę :p a Sarunia cudo! :loveu::loveu::loveu: A dziękuję, dziękuję bardzo :loveu: A Sarunia na tym zdjęciu to jeszcze mała jest, miała 5 miesięcy, teraz to kawał baby z niej, 35 kg żywej wagi :eviltong: :evil_lol: I w ogóle duża jest. Ale Fiodorek do maluchów też nie należy, więc będę miała w domu dwa wielkie obżartuchy - byleby mnie żywce nie zeżarły :diabloti: Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 agnieszka32 napisał(a):A dziękuję, dziękuję bardzo :loveu: A Sarunia na tym zdjęciu to jeszcze mała jest, miała 5 miesięcy, teraz to kawał baby z niej, 35 kg żywej wagi :eviltong: :evil_lol: I w ogóle duża jest. Ale Fiodorek do maluchów też nie należy, więc będę miała w domu dwa wielkie obżartuchy - byleby mnie żywce nie zeżarły :diabloti: to daj jeszcze jakąś fotke "kruszynki" :eviltong: :evil_lol: mój kurdupelek waży 20-22 kg :evil_lol: a Fiodorek rzeczywiście duży, więc będziesz miała pole do popisu :loveu: a fotka idealna! nie za duża i nie za mała :p Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 I jeszcze jedno, już ostatnie, co by wątku Fiodorkowego nie zaśmiecać :evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 agnieszka32 napisał(a):I jeszcze jedno, już ostatnie, co by wątku Fiodorkowego nie zaśmiecać :evil_lol: eeee tam....nie zaśmiecasz przecież....pokazujesz wszystkim nową-przyszłą siostrzyczkę fiodorka!!:evil_lol: naprawdę z niej kawał baby!jak na sunię to duża(mój piesio waży 36 i wszyscy mówią ze jakiś taki jest duży jak na asta:evil_lol: ) nie mogę się doczekać jak będziesz nas zasypywała fotkami rozrabiających psiaków!:loveu: Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ale ogromna! :crazyeye: :loveu: będą sie z Fiodorkiem równowazyc :loveu: Quote
polciuaa Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Aguś! Już nie moge się doczekać jak zareagujecie gdy zobaczycie mojego smrodka!:loveu: Gwarantuje,ze odrazu sie zakochacie na amen!:multi::loveu: Ja to jak go zobvaczylam pierwszy razna dworze jeszcze,takiego wychudzonego itp. to odrazu sie zakochalam calkowicie. Nawet po ciemkugdy zobaczylam jego cien to wiedzialam,ze to on biegnie,a nie jakis inny burek.:eviltong::loveu: Tylko musicie każdą wolną chwile przekazac na focenie maluchów i już.:diabloti: Jesooo...już się nie moge doczekac kiedy Fiodek do was trafi!:loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 dogomanka_ napisał(a):Aguś! Już nie moge się doczekać jak zareagujecie gdy zobaczycie mojego smrodka!:loveu: Gwarantuje,ze odrazu sie zakochacie na amen!:multi::loveu: Ja to jak go zobvaczylam pierwszy razna dworze jeszcze,takiego wychudzonego itp. to odrazu sie zakochalam calkowicie. Nawet po ciemkugdy zobaczylam jego cien to wiedzialam,ze to on biegnie,a nie jakis inny burek.:eviltong::loveu: Tylko musicie każdą wolną chwile przekazac na focenie maluchów i już.:diabloti: Jesooo...już się nie moge doczekac kiedy Fiodek do was trafi!:loveu: Ja też się nie mogę doczekać, a Fiodorka kocham już teraz, a co dopiero, jak go zobaczę :loveu::loveu::loveu: Jego nie można nie kochać :oops: Aparat już uszykowany, baterie załadowane, pierwsze foty będa już w niedzielę :evil_lol: Quote
majqa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Sarcia jest cudna ale z całym szacunkiem ona wygląda jak mini cielaczek. Jejku, jaki gabaryt! Kawał dziewczyny! Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 majqa napisał(a):Sarcia jest cudna ale z całym szacunkiem ona wygląda jak mini cielaczek. Jejku, jaki gabaryt! Kawał dziewczyny! Na tych zdjęciach na taką dużą wygląda, a w rzeczywistości, chociaż też duża, to taka trochę wyrośnięta amstaffka :eviltong: (chociaż moim zdaniem, to ona może mieć coś z doga :cool3:). Chyba za dobrze ją karmiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a była takim maleństwem i co z niej wyrosło :diabloti: Stworek-potworek o niespożytej energii :evil_lol: Fiodorku - przybywaj :lol: Quote
ab-agnieszka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No wszyscy czekaja juz z utesknieniem na niego:loveu: Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 dobrze ja karmiłaś i tyle :evil_lol: na pierwszej fotce tez pomyślałam o dogu bo tak stanęła ale inne fotki pokazują, ze to wyrośnięta amstaffka ;) Quote
rufusowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 agnieszka32 napisał(a):A od Doddy dostałam wczoraj wiadomość, że miała trzy maile w sprawie Fiodorka. Przed oczami stanęła mi wizja walki wręcz z potencjalnymi rywalami, albo na broń wszelkiego kalibru (w miłości i na wojnie wszystko przecież dozwolone :diabloti:) ... Nikomu mojego Fiodorka nigdy nie oddam :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: ale sie usmiałam z rana :lol: Quote
agnieszka32 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A od Doddy dostałam wczoraj wiadomość, że miała trzy maile w sprawie Fiodorka. Przed oczami stanęła mi wizja walki wręcz z potencjalnymi rywalami, albo na broń wszelkiego kalibru (w miłości i na wojnie wszystko przecież dozwolone :diabloti:) ... Nikomu mojego Fiodorka nigdy nie oddam :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 To my Agus wiemy ze go juz nikomu nie oddasz:diabloti::eviltong::loveu: Quote
majqa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 agnieszka32 napisał(a):A od Doddy dostałam wczoraj wiadomość, że miała trzy maile w sprawie Fiodorka. (...) Sprawdzała Twoje opanowanie...:razz: Quote
Recommended Posts