Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol:

ale będzie wesoło...oj będzie...

Aga masz dobry aparat?
zalogowałas sie na fotosiku?
jesli nie, to szkol sie Kobieto, bo będziemy wymagać uwiecznienia każdej chwili :diabloti:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rufusowa napisał(a):
:lol:

ale będzie wesoło...oj będzie...

Aga masz dobry aparat?
zalogowałas sie na fotosiku?
jesli nie, to szkol sie Kobieto, bo będziemy wymagać uwiecznienia każdej chwili :diabloti:

Aparat to jakiś tam mam, ale wstawianie zdjęć nijak mi nie wychodzi :oops: Nawet zdjęć Mamci P. nie umiałam wstawić, Osho mnie wyręczył :eviltong:

Ale mam 6 dni .... aby się nauczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Aparat to jakiś tam mam, ale wstawianie zdjęć nijak mi nie wychodzi :oops: Nawet zdjęć Mamci P. nie umiałam wstawić, Osho mnie wyręczył :eviltong:

Ale mam 6 dni .... aby się nauczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ja mysle, ze sie dobrze przygotujesz :mad: :eviltong:

jakby co, to po zalogowaniu sie na www.fotosik.pl moge Ci napisać krok po kroku co robić :p

Posted

rufusowa napisał(a):
no widzisz jaka bystra jesteś? :loveu:

i to sama dałaś sobie radę :p

a Sarunia cudo! :loveu::loveu::loveu:

A dziękuję, dziękuję bardzo :loveu:

A Sarunia na tym zdjęciu to jeszcze mała jest, miała 5 miesięcy, teraz to kawał baby z niej, 35 kg żywej wagi :eviltong: :evil_lol: I w ogóle duża jest.
Ale Fiodorek do maluchów też nie należy, więc będę miała w domu dwa wielkie obżartuchy - byleby mnie żywce nie zeżarły :diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A dziękuję, dziękuję bardzo :loveu:

A Sarunia na tym zdjęciu to jeszcze mała jest, miała 5 miesięcy, teraz to kawał baby z niej, 35 kg żywej wagi :eviltong: :evil_lol: I w ogóle duża jest.
Ale Fiodorek do maluchów też nie należy, więc będę miała w domu dwa wielkie obżartuchy - byleby mnie żywce nie zeżarły :diabloti:

to daj jeszcze jakąś fotke "kruszynki" :eviltong: :evil_lol:

mój kurdupelek waży 20-22 kg :evil_lol:

a Fiodorek rzeczywiście duży, więc będziesz miała pole do popisu :loveu:

a fotka idealna! nie za duża i nie za mała :p

Posted

agnieszka32 napisał(a):
I jeszcze jedno, już ostatnie, co by wątku Fiodorkowego nie zaśmiecać :evil_lol:

eeee tam....nie zaśmiecasz przecież....pokazujesz wszystkim nową-przyszłą siostrzyczkę fiodorka!!:evil_lol:

naprawdę z niej kawał baby!jak na sunię to duża(mój piesio waży 36 i wszyscy mówią ze jakiś taki jest duży jak na asta:evil_lol: )

nie mogę się doczekać jak będziesz nas zasypywała fotkami rozrabiających psiaków!:loveu:

Posted

Aguś! Już nie moge się doczekać jak zareagujecie gdy zobaczycie mojego smrodka!:loveu: Gwarantuje,ze odrazu sie zakochacie na amen!:multi::loveu: Ja to jak go zobvaczylam pierwszy razna dworze jeszcze,takiego wychudzonego itp. to odrazu sie zakochalam calkowicie. Nawet po ciemkugdy zobaczylam jego cien to wiedzialam,ze to on biegnie,a nie jakis inny burek.:eviltong::loveu:

Tylko musicie każdą wolną chwile przekazac na focenie maluchów i już.:diabloti:

Jesooo...już się nie moge doczekac kiedy Fiodek do was trafi!:loveu:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Aguś! Już nie moge się doczekać jak zareagujecie gdy zobaczycie mojego smrodka!:loveu: Gwarantuje,ze odrazu sie zakochacie na amen!:multi::loveu: Ja to jak go zobvaczylam pierwszy razna dworze jeszcze,takiego wychudzonego itp. to odrazu sie zakochalam calkowicie. Nawet po ciemkugdy zobaczylam jego cien to wiedzialam,ze to on biegnie,a nie jakis inny burek.:eviltong::loveu:

Tylko musicie każdą wolną chwile przekazac na focenie maluchów i już.:diabloti:

Jesooo...już się nie moge doczekac kiedy Fiodek do was trafi!:loveu:

Ja też się nie mogę doczekać, a Fiodorka kocham już teraz, a co dopiero, jak go zobaczę :loveu::loveu::loveu: Jego nie można nie kochać :oops:

Aparat już uszykowany, baterie załadowane, pierwsze foty będa już w niedzielę :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Sarcia jest cudna ale z całym szacunkiem ona wygląda jak mini cielaczek. Jejku, jaki gabaryt! Kawał dziewczyny!

Na tych zdjęciach na taką dużą wygląda, a w rzeczywistości, chociaż też duża, to taka trochę wyrośnięta amstaffka :eviltong: (chociaż moim zdaniem, to ona może mieć coś z doga :cool3:). Chyba za dobrze ją karmiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a była takim maleństwem i co z niej wyrosło :diabloti: Stworek-potworek o niespożytej energii :evil_lol:
Fiodorku - przybywaj :lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A od Doddy dostałam wczoraj wiadomość, że miała trzy maile w sprawie Fiodorka. Przed oczami stanęła mi wizja walki wręcz z potencjalnymi rywalami, albo na broń wszelkiego kalibru (w miłości i na wojnie wszystko przecież dozwolone :diabloti:) ... Nikomu mojego Fiodorka nigdy nie oddam :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: ale sie usmiałam z rana :lol:

Posted

A od Doddy dostałam wczoraj wiadomość, że miała trzy maile w sprawie Fiodorka. Przed oczami stanęła mi wizja walki wręcz z potencjalnymi rywalami, albo na broń wszelkiego kalibru (w miłości i na wojnie wszystko przecież dozwolone :diabloti:) ... Nikomu mojego Fiodorka nigdy nie oddam :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: