majqa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 doddy napisał(a):Dzięki. Już odpisałam na mail. ;) Jaki jest efekt tej korespondencji Doddy? Światełko w tunelu, czy kicha? Quote
doddy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jeszcze nic nie wiem. Pani miala dzisiaj sie ze mna skontaktowac. Quote
majqa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 I co u Ciebie adonisie? Kroi się ten domek? Quote
doddy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Niestety nic się nie kroi na razie. Pani od Ciebie nie odpisała. Myślę, że dlatego iż napisałam jej, że możliwy jest dowóz przez nas psa na ich koszt to raz i to dopiero wtedy gdy sami najpierw przyjadą (choćby pociągiem), by psa poznać, byśmy my zobaczyli jak wyglądają ich wspólne reakcje. Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tu nie ma z czym dyskutować. Postawiłaś sprawę jasno. Pani dokonała wyboru ze stratą dla siebie. ;) Quote
agnieszka32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 majqa napisał(a):Tu nie ma z czym dyskutować. Postawiłaś sprawę jasno. Pani dokonała wyboru ze stratą dla siebie. ;) Ze stratą dla siebie, ale za to z korzyścią dla innych :cool3: Quote
agaga21 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 agnieszka32 napisał(a):Ze stratą dla siebie, ale za to z korzyścią dla innych :cool3: oj na pewno!:cool3: Quote
agnieszka32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Kto chce do mnie przyjść na kawkę z wizytą przedadopcyjną? :cool3: Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti: Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jakie to szczęście Doddy, że pies załapał się, póki co, o krawędzie raju u Ciebie.:loveu: Quote
agaga21 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='agnieszka32']No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Kto chce do mnie przyjść na kawkę z wizytą przedadopcyjną? :cool3: Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti: no już myślałam ze się publicznie nie pochwalisz! :loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 AGA, TY PODŁOTO :loveu:, o ja pierdziu, ale Ci zazdroszczę!!! :multi: :multi: :multi: Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 agnieszka32 napisał(a):(....) Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti: Czyli siebie samą! Masz przegwizdane ale ciesz się, że to nie GoniaP! :loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 majqa napisał(a):Czyli siebie samą! Masz przegwizdane ale ciesz się, że to nie GoniaP! :loveu: Nie straszne mi ani Gonia P., ani Doddy (a w tle słychać szczękanie zębami...:eviltong:), sprostam każdym wymaganiom – jestem bullwalnięta na maksa !!! :diabloti: Quote
polciuaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 O matko! Agnieszka! Ty malpo jedna! no to zes mnie zaskoczyla! :mad::multi: Normalnie lepiej nie mogl trafic! :loveu: Co nie zmienia faktu,ze wizyta przed i po i tak ma byc.:evil_lol: Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Hihi...widzę, że Doguś jest nieugięta! :smilecol: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 agnieszka32 napisał(a):No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Kto chce do mnie przyjść na kawkę z wizytą przedadopcyjną? :cool3: Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
polciuaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 majqa napisał(a):Hihi...widzę, że Doguś jest nieugięta! :smilecol: no w koncu to spod mojego skrzydla Fiodor polecial w swiat.:diabloti: i byle komu go nie oddam.:mad::loveu: Ps.zeby nie bylo,nie uwazam,ze Agnieszka jest byle kim.:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :wink::bigcool::cunao:dogomanka_ napisał(a):(...) Ps.zeby nie bylo,nie uwazam,ze Agnieszka jest byle kim.:diabloti::loveu::loveu::loveu: Cwaniara! :loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 dogomanka_ napisał(a):O matko! Agnieszka! Ty malpo jedna! no to zes mnie zaskoczyla! :mad::multi: Normalnie lepiej nie mogl trafic! :loveu: Co nie zmienia faktu,ze wizyta przed i po i tak ma byc.:evil_lol: Oj dziewczyny, no zapraszam wszystkie Was do mnie, może być naraz i każdą z osobna, przed, po i w trakcie :diabloti: Ja też się cieszę niesamowicie, takie śliczności niedługo będzie u mnie na kanapie leżeć :loveu: – ciekawe co na to moja sunia – najbardziej rozpieszczony pies na świecie ...:eviltong: mam nadzieję, że się dogadają bez problemu, Fiodorek jest idealny, a Saruni tylko zabawy i durnoty w głowie :evil_lol: A mój mąż jaki w Fiodorku zakochany – pokazałam mu go wczoraj i tylko o nim cały czas mówi, a tak długo był nieugięty co do drugiego psiaka w domu ... no cóż, miłość od pierwszego wejrzenia ...:loveu: W ten weekend chcemy pojechać poznać psiaka, jeśli będzie taka możliwość, a w następny ..... :cool3: Czekam tylko na wiadomość od Doddy, co ona na to ....:cool1: Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ago, nie masz pojęcia jak ja się wiercę z prawdziwej radochy!!! :multi: :multi: :multi: I zaaazdroszczęęę! A co, tyle mojego! ;) Quote
agnieszka32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='majqa']Ago, nie masz pojęcia jak ja się wiercę z prawdziwej radochy!!! :multi: :multi: :multi: I zaaazdroszczęęę! A co, tyle mojego! ;) A zazdrość ile wlezie :evil_lol:, i wcale się nie dziwię :eviltong:, bo z Fiodka to takie śliczności jest – ta mordka, oczka, słodkie uszka, ach ... :loveu::loveu::loveu: Cały czas wpatruję się w jego zdjęcia, szczególnie te „pościelowe” i nadal nie mogę uwierzyć, że takie szczęście mnie spotkało :multi: Quote
agaga21 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 aga, pozdrów swojego męża baaardzo serdecznie(chyba mogę powiedzieć że od wszystkich fiodoromanek ;) ) za to że w końcu podjął decyzję-w dodatku jak najbardziej słuszną!:loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 agaga21 napisał(a):aga, pozdrów swojego męża baaardzo serdecznie(chyba mogę powiedzieć że od wszystkich fiodoromanek ;) ) za to że w końcu podjął decyzję-w dodatku jak najbardziej słuszną!:loveu: Pozdrowię, pozdrowię :lol:, ucałuję go nawet od siebie i od Was (to się chłopina ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 agnieszka32 napisał(a):A zazdrość ile wlezie :evil_lol:, i wcale się nie dziwię :eviltong: (...) Nie no :mad:, qrdę dzięki, kop leżącego! :evil_lol: A w ogóle to szczerze gratuluję!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts