Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nic się nie kroi na razie.
Pani od Ciebie nie odpisała. Myślę, że dlatego iż napisałam jej, że możliwy jest dowóz przez nas psa na ich koszt to raz i to dopiero wtedy gdy sami najpierw przyjadą (choćby pociągiem), by psa poznać, byśmy my zobaczyli jak wyglądają ich wspólne reakcje.

Posted

No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Kto chce do mnie przyjść na kawkę z wizytą przedadopcyjną? :cool3:
Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti:

Posted

[quote name='agnieszka32']No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

no już myślałam ze się publicznie nie pochwalisz! :loveu::loveu::loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
(....) Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti:

Czyli siebie samą! Masz przegwizdane ale ciesz się, że to nie GoniaP! :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Czyli siebie samą! Masz przegwizdane ale ciesz się, że to nie GoniaP! :loveu:

Nie straszne mi ani Gonia P., ani Doddy (a w tle słychać szczękanie zębami...:eviltong:), sprostam każdym wymaganiom – jestem bullwalnięta na maksa !!! :diabloti:

Posted

O matko! Agnieszka! Ty malpo jedna! no to zes mnie zaskoczyla! :mad::multi: Normalnie lepiej nie mogl trafic! :loveu:
Co nie zmienia faktu,ze wizyta przed i po i tak ma byc.:evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

majqa napisał(a):
Hihi...widzę, że Doguś jest nieugięta! :smilecol:

no w koncu to spod mojego skrzydla Fiodor polecial w swiat.:diabloti: i byle komu go nie oddam.:mad::loveu:

Ps.zeby nie bylo,nie uwazam,ze Agnieszka jest byle kim.:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Posted

:wink::bigcool::cunao:

dogomanka_ napisał(a):
(...) Ps.zeby nie bylo,nie uwazam,ze Agnieszka jest byle kim.:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Cwaniara! :loveu:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
O matko! Agnieszka! Ty malpo jedna! no to zes mnie zaskoczyla! :mad::multi: Normalnie lepiej nie mogl trafic! :loveu:
Co nie zmienia faktu,ze wizyta przed i po i tak ma byc.:evil_lol:

Oj dziewczyny, no zapraszam wszystkie Was do mnie, może być naraz i każdą z osobna, przed, po i w trakcie :diabloti:

Ja też się cieszę niesamowicie, takie śliczności niedługo będzie u mnie na kanapie leżeć :loveu: – ciekawe co na to moja sunia – najbardziej rozpieszczony pies na świecie ...:eviltong: mam nadzieję, że się dogadają bez problemu, Fiodorek jest idealny, a Saruni tylko zabawy i durnoty w głowie :evil_lol:

A mój mąż jaki w Fiodorku zakochany – pokazałam mu go wczoraj i tylko o nim cały czas mówi, a tak długo był nieugięty co do drugiego psiaka w domu ... no cóż, miłość od pierwszego wejrzenia ...:loveu:
W ten weekend chcemy pojechać poznać psiaka, jeśli będzie taka możliwość, a w następny ..... :cool3:

Czekam tylko na wiadomość od Doddy, co ona na to ....:cool1:

Posted

[quote name='majqa']

Ago, nie masz pojęcia jak ja się wiercę z prawdziwej radochy!!! :multi: :multi: :multi:

I zaaazdroszczęęę! A co, tyle mojego! ;)

A zazdrość ile wlezie :evil_lol:, i wcale się nie dziwię :eviltong:, bo z Fiodka to takie śliczności jest – ta mordka, oczka, słodkie uszka, ach ... :loveu::loveu::loveu:

Cały czas wpatruję się w jego zdjęcia, szczególnie te „pościelowe” i nadal nie mogę uwierzyć, że takie szczęście mnie spotkało :multi:

Posted

aga, pozdrów swojego męża baaardzo serdecznie(chyba mogę powiedzieć że od wszystkich fiodoromanek ;) ) za to że w końcu podjął decyzję-w dodatku jak najbardziej słuszną!:loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
aga, pozdrów swojego męża baaardzo serdecznie(chyba mogę powiedzieć że od wszystkich fiodoromanek ;) ) za to że w końcu podjął decyzję-w dodatku jak najbardziej słuszną!:loveu:

Pozdrowię, pozdrowię :lol:, ucałuję go nawet od siebie i od Was (to się chłopina ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A zazdrość ile wlezie :evil_lol:, i wcale się nie dziwię :eviltong: (...)

Nie no :mad:, qrdę dzięki, kop leżącego! :evil_lol: A w ogóle to szczerze gratuluję!!! :loveu: :loveu: :loveu: