Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
(...) I z ciekawostek, to kotów Fiodek też nie zjada :multi: (...)

Sprzysięgłyście się, czy co??? :diabloti: Musiałaś Doddy w to włączyć jeszcze pozytywne info o kotach??? Yesooo, dlaczego, dlaczego, dlaczego...Fiodzio jest wprost stworzony dla mnie...:evil_lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuś-no to wpadłaś jak śliwka w kompot.:diabloti: zresztą nie ty jedna.:eviltong: ja,moja mama i moi znajomi zakochalismy się w Fiodku na amen.:loveu: tak żałuje,że nie mogliśmy go zatrzymać....:-( ale wiem,że Doddy doszczętnie przefiltruje każdy domek i byle komu go nie odda. Chociaż bardzo bym chciała jednocześnie,by zamieszkał np. w Krk to mogłabym Go odwiedzać.:evil_lol:

mmm...Fiodencja-Pachnidencja...podoba mi się.:diabloti::loveu:

Posted

Fiodzio Miodzio był dziś na spacerku z silną grupą pod wezwaniem, czyli same psy z fundacji.
Był Alter, Rumba, Mamba, Laguna, czyli wszyscy moi podopieczni w "kupie".

Fiodzio niestety super grzeczny nie był :evil_lol: więc ma wady :diabloti:
Ciągnął czasami w najmniej spodziewanych momentach i o mało zębów nie straciłam w polu... potem śpiewał w aucie. A tak poza tym był grzeczny.
I przegryzł smycz w 2 miejscach jak się zajmowałam Laguną a nie nim. :p

Teraz padł jak przysłowiowy "pies" i jest sielsko, anielsko.

Zdjęć niestety mało bo zanim się zebralismy na spacer była 15 i zaczynało się ciemno robić.

Posted

[quote name='andzia69']ciotka - jakby tak kto was zobaczył to by pewnie obstawiał, ze idziecie walki organizować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to samo miałam napisać :roflt:

Posted

Miasto psów - National Geographic
08:00 Sob 27 Gru, 08:00 Nie 28 Gru, 10:00 Nie 28 Gru, 11:00 Nie 28 Gru, 14:00 Nie 28 Gru, 17:00 Nie 28 Gru, 23:00 Nie 28 Gru,17:00 Pon 29 Gru, 07:00 Wto 30 Gru, 20:00 Czw 1 Sty, 21:00 Czw 1 Sty, 22:00 Czw 1 Sty,23:00 Czw 1 Sty,00:00 Pią 2 Sty, 00:00 Pią 2 Sty, 01:00 Pią 2 Sty, 09:00 Pią 2 Sty, 14:00 Pią 2 Sty,

Posted

Byliśmy z Fiodkiem u naszego rodzinnego weta.

Fiodzio został zaszczepiony na wściekliznę i zachipowany, co by nie było że jest bezdomny ;)
Kupiliśmy też Aniprazol na robale i za 2 tyg szczepienie na wirusówki.

Dodatkowo 2 lekarzy, którym ufamy nad życie w przypadku naszych burków, zdecydowało żeby nie usuwać gwoździ z kolana bo tylko można zaszkodzić. Grzebanie w kości (bo druty nie wystają) może spowodować jakieś uszkodzenia, a i tak możliwe że drutów nie udało by się wyjąć. Ich zdaniem Fiodkowi jak nie przeszkadzą to je zostawić.
Sytuacja z gwoździami wygląda tak, że operacja była przeprowadzona najprawdopodobniej w okrescie wzrostu kości i teraz lepiej już ich nie ruszać.

Tak więc Frodzio Fiodzio szuka domu i dziś jedzie do Martoliny na DT. Teraz ją będzie szczypać po łapach :diabloti:

Posted

Skoro macie takie zaufanie do tych wetów,to i ja im ufam od dzisiaj.:razz:
Szkoda,że Fiodek opuszcza Twoje pielesze,i nie mam tu na mysli zarzucać przyszlemu DT czegokolwiek,poprostu on jest tak przezucany z miejsca na miejsce i pewnie bardzo to przezywa.:roll:

Posted

Doddy, na mail podawany w ogłoszeniach Fiodzia (adopcjebull....itd.) przekierowałam Ci zapytania od osoby (Pani Marta) zainteresowanej Fiodkiem. Jej z kolei odpisałam, że od Ciebie, szefowej Fundacji AST, przyjdzie odpowiedź.