Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emilka1415']a ja mam dobrą wiadomość. agnieszka32, podaj mi swojego e-maila na PW, wczoraj odbyło się u nas takie "szkolenie" psów, jak co tydzień, było mnóstwo amstaffów! Wszystkim suczkom "podobiznom" Sary porobiłam fotki. Mogę ci je wysłać jak chcesz :) .
ps. Każdy amstaff to jedno zdjęcie, więcej mogę zrobić za tydzień, bo załapałam się na końcówkę spotkania niestety :P

Dzięki kochana, to mój email agnieszkapaleczna-turek@wp.pl.

I koniecznie wyślij też fotki tego red nosa, może się komuś zgubił? co się teraz z nim dzieje?

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

red nose już w nowym domku :) znaleźliśmy byłego właściciela, ale zrzekł się praw do niego. Teraz szczęśliwy biega po dużym ogrodzie wraz z jamnikiem ;)
już wysyłam fotki! :D

Posted

Emilka, dziękuję Ci bardzo, ale niestety, żadna z tych suczek to nie Sara (ale wszystkie są przepiękne!). Sarunia nie była czarno-biała, ona była ciemno-brązowa, pręgowana, chociaż z daleka tego nie widać ;)

Posted

przyłączam się do wątku, jako wielbicielka terrierów typu bull...
wyobrażam sobie jak się czujesz Agnieszko :(
z całej siły trzymam kciuki za odnalezienie psów...

Posted

Marta67 napisał(a):
przyłączam się do wątku, jako wielbicielka terrierów typu bull...
wyobrażam sobie jak się czujesz Agnieszko :(
z całej siły trzymam kciuki za odnalezienie psów...

Dziękuję...

Posted

[quote name='jaanna019']Agnieszko podziwiam cię za tę walkę. Mam nadzieję, że twoja miłość i cierpliwość zostanie nagrodzona.

Wiesz... to moje największe marzenie - by Sara i Fiodor się odnalazły. Jeśli się znajdą, to będą już 4 mordki do wykarmienia, bo do Figi (mojej godzinnej tymczasowiczki), dołączyła kolejna tymczasowiczka ze szczecińskiego schroniska - Marusia - właściwie wygląda jak Fiodor, jest tylko ładniejsza ;)
http://www.dogomania.pl/threads/188922-Marusia-przera%C5%BCona-m%C5%82odziutka-sunia-red-nose-w-szczeci%C5%84skim-schronisku

Byłabym wniebowzięta, gdybym miała moje całe kochane stadko ze sobą :(

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Agnieszko pełen szacun dla Ciebie. Marusia jest prześliczna...

Dziękuję :)
Bardzo mi Fiodorka przypomina, mężowi również. Wczoraj aż się popłakał, jak widział ją taką radosną, biegającą po ogrodzie ...

Posted

Śledziłam i ten wątek jak i wątek Marusi i bardzo się cieszę że trafiła do Ciebie Agnieszko chociażby na DT,pomożesz znów zaufać i odnaleźć się w świecie. A później oddać ją komuś zaufanemu no chyba że zdecydujesz inaczej i piękna zostanie u Ciebie. Pozdrawiam:)

Posted

Przepraszam że wchodzę z buciorami ale nie mogę tak jej zostawić bez pomocy:
Nic nie zapowiadało choroby. Wydarta z osamotnienia ze schronu, otwierająca się na nowy lepszy świat, pogodna i ufna Akita Zosia nagle uległa atakom padaczki. Nie pozwólmy jej zatracić się w chorobie, pomóżmy zdiagnozować i leczyć tą uroczą sunie. Potrzebne datki na diagnozę i lekarstwa. Zajrzyjcie proszę.
http://www.dogomania.pl/threads/190602-Bia%C5%82a-Akita-Zosia-prosimy-o-wsparcie-i-pomoc-w-walce-o-jej-%C5%BCycie!?p=15159829#post15159829