Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że w niedzielę zaginął w moich okolicach (Ustowo k/Szczecina) kolejny amstaff - ma na imię Hektor, umaszczenie - kawa z mlekiem. Innych informacji nie posiadam.

To jest właścicielka tego psa http://nasza-klasa.pl/profile/31934808

Niestety, nie znam ani numeru telefonu do tej Pani, nie widziałam zdjęcia psa, ani też żadnych ogłoszeń w okolicy o jego zaginięciu, a to podstawa do odnalezienia psiaka.

Poradziłam Pani, co ma robić, kogo i jak powiadomić, gdzie i jak szukać (mam w tym wprawę, niestety), więc mam nadzieję, że nie spotka go los, jaki prawdopodobnie spotkał moje psy :-( i że szybko psiak wróci do domu...

Gdyby ktoś z moich okolic zauważył takiego samotnego psa, proszę o kontakt. Mój nr telefonu dostępny jest na każdym ogłoszeniu w necie.

Posted

ms_arwi napisał(a):
A moze ktos kradnie te asty...? Nie wiem po co krasc asty, ale wiem, ze to sie zdarza wcale nierzadko...

o tym samym pomyslalam... moze na 'czarny rynek'? tam sa wiecej warte niz jakas tam nagroda... (bez urazy)

Posted

[quote name='Uru']http://www.dogomania.pl/threads/182534-PrzepiAE-kny-A-agodny-czekolad-mix-prawdopodobnie-labradora-ale-teA-innych-ras-Kielce?p=14363202#post14363202
dla potwierdzenia. bo opisują go jako mix labradora ale wychodzony to sie wszystkim moze wydawac inaczej.przepraszam za wzbudzanie nadziei ale od razu jak zobaczylam pomyslalam o fiodorze
twój link nie działa
http://www.dogomania.pl/threads/182534-PrzepiAE-kny-A-agodny-czekolad-mix-prawdopodobnie-labradora-ale-teA-innych-ras-Kielce?p=14363202
ten psiak był dodany na watek bullowatych do adopcji. szkoda, że to nie fiodorek.

Posted

[quote name='agnieszka32']Właśnie się dowiedziałam, że w niedzielę zaginął w moich okolicach (Ustowo k/Szczecina) kolejny amstaff - ma na imię Hektor, umaszczenie - kawa z mlekiem. Innych informacji nie posiadam.

To jest właścicielka tego psa http://nasza-klasa.pl/profile/31934808

Niestety, nie znam ani numeru telefonu do tej Pani, nie widziałam zdjęcia psa, ani też żadnych ogłoszeń w okolicy o jego zaginięciu, a to podstawa do odnalezienia psiaka.

Poradziłam Pani, co ma robić, kogo i jak powiadomić, gdzie i jak szukać (mam w tym wprawę, niestety), więc mam nadzieję, że nie spotka go los, jaki prawdopodobnie spotkał moje psy :-( i że szybko psiak wróci do domu...

Gdyby ktoś z moich okolic zauważył takiego samotnego psa, proszę o kontakt. Mój nr telefonu dostępny jest na każdym ogłoszeniu w necie.

[quote name='Karinsien']Tu jest chyba zdjęcie pieska:
http://nasza-klasa.pl/profile/14068475/gallery/album/2/34

Ten zaginiony amstaff nie żyje :-(

Właśnie dostałam taką informację od właścicielki psa:

"nic mi się nie chce mieszkają tu debile idioci brak słów. zwłoki Hekusia zostały znalezione w wąwozie przed morenką został odstrzelony brak mi słów i łez............. "

Wygląda na to, że spotkało go to, co i moje psiaki :placz::placz::placz: i to z rąk tego samego człowieka :angryy:

Posted

[quote name='agnieszka32']Ten zaginiony amstaff nie żyje :-(

Właśnie dostałam taką informację od właścicielki psa:

"nic mi się nie chce mieszkają tu debile idioci brak słów. zwłoki Hekusia zostały znalezione w wąwozie przed morenką został odstrzelony brak mi słów i łez............. "

Wygląda na to, że spotkało go to, co i moje psiaki :placz::placz::placz: i to z rąk tego samego człowieka :angryy:

:-(:-(:-(..........

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ten zaginiony amstaff nie żyje :-(

• :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

agnieszka32 napisał(a):

To znaczy że wie Pani że nie żyją, domyśla się Pani czy po prostu przeczucia tak mówią ?

• Posted

złość miesza się z żalem ..... i podobno nie powinno się złożeczyć komuś ...ale jestem za słaba nie potrafię ...życzę temu sqrczysynowi żeby mu ktoś z dwururki do łba wyładował ...... a jeśli sama miałabym taką możliwość to zrobiłabym to , pomimo wszystkiego

Posted

magdola napisał(a):
    nie ma ciał psów...

Nie, może są gdzieś na drugim końcu Polski, ktoś się nimi zaopiekował i nie wie że ktoś ich szuka ? Nie ma dowodów, to trzeba mieć nadzieję...

Posted

Blacky764 - przeczucia mówią mi to już dawno, poza tym, zbyt wiele pogłosek i różnych okolicznych na to wskazuje :-(

Ten "człowiek" to psychopata, uwielbiający dręczyć zwierzęta :angryy:

Posted

Agnieszko , a nie ma jak sie na niego zaczaić , nie wiem , wejść w konszachty z kimś kto go zna?? .... brzydko powiem ...po to by gnoja ud***ć ( sama zrobiłam gwiazdki )