agnieszka32 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 baster&lusi napisał(a):Pani agnieszko do tej pory tylko śledziłam dogomanię,ale wreszcie się zalogowałam.całym sercem jestem z panią. Witam serdecznie :loveu: Quote
ania z poznania Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 baster&lusi napisał(a):Pani agnieszko do tej pory tylko śledziłam dogomanię,ale wreszcie się zalogowałam.całym sercem jestem z panią. Witamy serdecznie na dogo!! Quote
baster&lusi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Domyśleliście się kim jestem po moich pupilach. Quote
agnieszka32 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzisiaj mijają 2 miesiące od zaginięcia Saruni i Fiodorka :-( Zawsze razem, jedno przy drugim :-(:-(:-( Quote
agnieszka32 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Gdzie jesteście? Gdzie??? Ogromnie za Wami tęsknię :placz: Niech to się już wreszcie skończy ... :-( Quote
LAZY Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie znałam ich, ale te zdjęcia wywołują łzy i ścisk w gardle... Boże pomóż ich odnaleźć! Quote
ania z poznania Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dziewczyny, zobaczcie naszego nowego podopiecznego: http://www.dogomania.pl/threads/180694-Amstaff-4miesiAE-ce-z-piekielnego-schroniska-szuka-PILNIE-ds-dt?p=14188249#post14188249 Quote
ageralion Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja przez Was wygladam jak schizofreniczka przed tym swoim laptopem. Najpierw rycze ogladajac zdjesia Saruni i Fiodorka, a pozniej wchodze do Morisa i mam banana z zachwytu... Quote
agaga21 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 agnieszka32 napisał(a):Gdzie jesteście? Gdzie??? Ogromnie za Wami tęsknię :placz: Niech to się już wreszcie skończy ... :-( :placz: :placz: :placz: Quote
magdola Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 agnieszka32 napisał(a):Gdzie jesteście? Gdzie??? Ogromnie za Wami tęsknię :placz: Niech to się już wreszcie skończy ... :-( :-(:-(:-(........... Quote
Alicja Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :( a ja myślałam że się znalazly .......... Quote
ania10512 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dziewczyny pomocy zajrzyjcie może pomożecie chociaż zrobić ogłoszenie do wydrukowania i powieszenia http://www.dogomania.pl/threads/180745-Owczarek-Niemiecki-DA-ugowA-osy-i-Wiczur-zagineA-y?p=14193473#post14193473 Quote
nikeamst Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Agnieszko! ryczałam z mamą jak ogladałam zdjęcia Fiodorka i Saruni!też przeżywamy pragniemy aby się znalazły one takie kochane! zawsze razem jak mój Nike z Pegunią! wiem ile was to kosztuje ale dla tych istot warto szukać! one naszą całą siłą naszym życiem! Quote
Asior Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 AGA, wybaczysz?? sprawa bardzo pilna: Poznań Wyłysiała poraniona ratlerkowata suczka. Pomocy http://www.dogomania.pl/threads/180764-PoznaA-WyA-ysiaA-a-poraniona-ratlerkowata-suczka-Pomocy?p=14194682 Quote
Asior Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zobaczcie tu... przepraszam, że na Twoim wątku, ale tu się dzieją straszne rzeczy :( Agula, mam nadzieje, że nie gniewasz sie ze Ci tu tak spamuje??? Ale tu chodzi o życie tych psiaków... Przypadkiem dowiedziałyśmy sią o rozgrywającym sie tam dramacie grupy zwierząt. Pojechałyśmy ten sygnał sprawdzić, rzeczywiście to co ujrzalyśmy na miejscu to jakiś koszmar. W skrócie: Domostwo bardzo ubogie i zaniedbane, położone w zagajniku leśnym, mieszka tam dwoje ludzi - rodzeństwo - brat i siostra w średnim wieku , a oprócz nich kilkanaście psów, dodatkowo wewnątrz domu dużo kotów.... Już na pierwszy rzut oka widać, że zwierzeta te mają cięzki zywot , są skrajnie zaniedbane , wygłodzone i chore. *Przykute łańcuchami do czego się da - drzew, a nawet maszyn rolniczych pod gołym niebem.Próżno szukać wokół nich miski z wodą, a co dopiero z jedzeniem, część psów w stajni , łańcuchami przypięta do ścian, siedzą w towarzystwie krowy, która praktycznie nie ma wymion z zagłodzenia...Psy siedzą tam non stop w ciemnicy nie widząc światła dziennego, bo drzwi są wciąż zamknięte, a okna brak. Niektóre już pewnie wzrok straciły lub powoli go tracą, psy załatwiają się pod siebie... http://www.dogomania.pl/threads/180834-Dramat-nie-wiemy-jak-pomA-c-ratunku-Laszczany-Podkarpacie Quote
Aska25 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Agnieszko przebrnelam przez watek i powiem tyle, jestes aniolem ;) Trzymam kciuki, ze Twoje psiaki sie znajda, bo gleboko w to wierze .... Przepraszam za offa: Podrzuce watek Majki z lodzkiego schroniska, ktora jest na zamknietym pawilonie i szanse na domek ma jedynie przez ogloszenia .... Watek suni -> http://www.dogomania.pl/threads/180854-Nutka-wychudzona-red-noska-z-lodzi-szuka-odpowiedzialnego-i-kochajacego-domku Quote
Tymonka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 przepraszam za offa ale pilnie szukam DT , psiakom grozi schron: http://www.dogomania.pl/threads/180943-Dwie-maA-e-porzucone-istotki-mamy-tydzieA-pA-A-niej-czeka-je-schron Quote
Zaczepka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 nie mogę edytować swojego postu z Nowodworze to napiszę Ci tutaj. Z całego serca życzę Ci żeby Twoje pieski się odnalazły, ja teraz żyje nadzieją i nie mogę doczekać się jutra - obu okazało się, że to moja Azulka i obyś Ty też szybko zobaczyła swoich mlusińskich. Trzymam kciuki! Quote
magdola Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 cioteczki, ja wiem, ze kazdy psiak jest wazny i kazdy szuka pomocy gdzie sie da ale tych 'offów';P za duzo troche...!!! a ja nadal mam nadzieje ze w koncu na watku pojawia sie tak dluo oczekiwane slowa: SĄ!!!!!:( Quote
agnieszka32 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziękuję, Magdola ;). Niestety, offów jet tak dużo, że nikomu, kto dopiero wchodzi na wątek, nie chce się czytać tylu stron...:shake: Ja mam, niestety, już bardzo nikłą nadzieję na odnalezienie moich psiaków całych i zdrowych :-( Dzisiaj śniło mi się, że odnalazłam Fiodorka, obudziłam się płacząc jak dziecko... Quote
magdola Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 agnieszka32 napisał(a):Dziękuję, Magdola ;). Niestety, offów jet tak dużo, że nikomu, kto dopiero wchodzi na wątek, nie chce się czytać tylu stron...:shake: Ja mam, niestety, już bardzo nikłą nadzieję na odnalezienie moich psiaków całych i zdrowych :-( Dzisiaj śniło mi się, że odnalazłam Fiodorka, obudziłam się płacząc jak dziecko... a ja wiem, ze ktos je przygaral... i kiedys sie znajda... nadzieja zawsze jest, dopoki nie ma dowodow! i tego sie trzymaj! Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Agnieszko pomimo wszystkich podejrzeń trzeba jednak mocno trzymać się nadzieji, że są całe i zdrowe! Może teraz jak puściły śniegi warto od nowa sprawdzić tereny leśno - polne? Jak będziecie się szykować do wyprawy to daj znać, chętnie i z przyjemnością się przyłączymy! Quote
Recommended Posts