Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe posłanka moich szkodników (bo nie wszystkie ciotki wiedzą, że 6 posłanek zostało przez Sarunię i Fiodorka rozerwanych na strzępy, wybebeszonych ... i to wszystko w dwa dni :mad::angryy::placz:).
Musiałam zakupić nowe :cool3:, bo zostało tylko jedno (które dziś też w strzępach zastałam po powrocie z pracy). Będę musiała powoli odbudowywać moją "kolekcję" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Tak tak, wiem, długo się nie odzywałam :oops:
Ale dziewczynki, myślę że brak internetu jakoś to tłumaczy (jakoś :evil_lol:).
Niedługo wstawię nowe zdjęcia moich kluseczek :cool3: (a przynajmniej jednej kluski i jednego precelka :evil_lol:).

Co do posłanek - to ... ze wstydem (i biję się w piersi :evil_lol:), zamówiłam jeszcze dwa dodatkowe :diabloti: (do salonu, bo te na zdjęciach powyżej są w sypialni, z czego jedno częściowo rozerwane przez Fiodorka, ale już pozszywane osobiście przeze mnie :evil_lol:). Lada dzień nowe posłanka trafią pod mój dach (tylko ciekawe, kto w nich będzie spał, skoro psiaki upodobały sobie narożnik i nasze łóżko w sypialni ? :mad:).

Jak wychodzę do pracy, to wszystkie posłanka muszę przed moimi łobuzami zamykać - najpierw zamykałam w garderobie, ale Fiodor nauczył się otwierać ciężkie przesuwane drzwi (i dlatego jedno nowe posłanko prawie podzieliło los wszystkich pozostałych "starych" posłanek :shake:), więc teraz, codziennie przed wyjściem do pracy, taszczę wszystkie legowiska do łazienki, zamykam drzwi na klucz (tak na wszelki wypadek :evil_lol:), a po powrocie z pracy kładę je na swoje miejsce - czyli dwa do sypialni i dwa pontony przed kominek :p. Chyba mi odbija :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
A ja dopiero teraz trafiłam na wątek Fiodorka, jutro będę czytać.

Aniu, dnia Ci nie wystarczy :evil_lol:;)

A tak w ogóle, to witam na wątku "moich" łobuziaków :loveu:

Posted

Się czepiacie mojej kruszynki :eviltong:;) :evil_lol:

Sarunia waży 37 kg, no ...... kawał baby z niej :diabloti:. A taką miałam nadzieję, że schudnie przy Fiodorku, a tu jest odwrotnie :roll:

Fiodorek tylko 30 kg, chociaż jest od Saruni wyższy (a ona jest naprawdę duuuuża i wysoka :evil_lol:). Z niego jest taki mój kochany słodki chudziaczek :loveu:

Wiecie co? Jak widzę inne amstaffy i pitbulle (bo generalnie to one niskie są :crazyeye:), to się zaczynam poważnie zastanawiać, czy moje nie są jakimiś mutantami :diabloti: