Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
z tego co słyszałam o królewiczu, to posłanie sie przyda dla innego psa, bo jemu wystarczy łóżko :evilbat:

no i będziesz miała duzą radoche z odkarmianiem tego chudzielca :evil_lol:

no nie moge sie doczekać nowych fot z nowego domu...no oczywiscie jesli :diabloti: doddy Ci go wyadoptuje ;):eviltong:

:evil_lol: Moja droga cioteczko, łóżeczko jest już przygotowane, psiaki mają osobny pokoik, a w nim ogromne łóżeczko z pościelą (na zimę flanelową), dwa fotele, a jak wolą spać w posłankach, to i dwa posłanka. A w salonie materacyk przed kominkiem, no i dwa posłania będą też w naszej sypialni. Mam jeszcze posłanka specjalne na tarasy, takie nieprzemakalne, ale to dopiero na lato. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jestem szurnięta :diabloti: :oops:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
:evil_lol: Moja droga cioteczko, łóżeczko jest już przygotowane, psiaki mają osobny pokoik, a w nim ogromne łóżeczko z pościelą (na zimę flanelową), dwa fotele, a jak wolą spać w posłankach, to i dwa posłanka. A w salonie materacyk przed kominkiem, no i dwa posłania będą też w naszej sypialni. Mam jeszcze posłanka specjalne na tarasy, takie nieprzemakalne, ale to dopiero na lato. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj, jesteś!!!:evil_lol::loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

w takim razie już mierzę obwód swojej szyi :cool3:

:evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

A tam zaraz szurniela:diabloti::evil_lol:
Wizyta przedodopcyjna pojdzie jak splatka takie domki to sie marza psiaka i takie szurniete panie:evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
I Ty Brutusie przeciwko mnie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe, z całą pewnością jesteś najbardziej pozytywnie szurniętą osobą na dogo...a przynajmniej jesteś w ścisłej czołówce! :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

No ja bym sie wybrala,ale do Szczecina to jednak mam daleko.;P

Ty zdajesz sobei sprawe,ze watpie,zeby Fiodor spal w sypialni na poslanku,skoro jest tam lozko ?:razz::diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

a człowieków też adoptujesz ??

Posted

majqa napisał(a):
Z całego serca 3mam kciuki za pomyślność tej wizyty Agnieszko! :cool2:

A dziękuję, dziękuję :loveu:
Dzisiaj jeszcze ostatnie zakupki dla Fiodka robię, pokoik już uszykowany, cały mój domek na niego czeka ...

Posted

Aga...ja wiem ze to będzie dzien pełen emocji i dłuuga podroz w jedną i w drugą....i tak zaluje ze nie bedziesz miała czasu coby sie z kilkoma ciotkami na kawce spotkac :sadCyber:

a moze jednak? :cool3:
w koncu obiad musicie zjesc :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
Aga...ja wiem ze to będzie dzien pełen emocji i dłuuga podroz w jedną i w drugą....i tak zaluje ze nie bedziesz miała czasu coby sie z kilkoma ciotkami na kawce spotkac :sadCyber:

a moze jednak? :cool3:
w koncu obiad musicie zjesc :evil_lol:

Cioteczko uważaj, bo Ci się jeszcze zwalę z mężusiem w niedzielę 18.01. na obiadem z deserkiem .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak poważnie, to bardzo chętnie bym Was poznała :loveu: Pojedziemy najprawdopodobniej w sobotę 17.01. po południu, przenocujemy w Warszawie, a rano zabierzemy psiaczka i wracamy do Szczecina ....

Jak ja wytrzymam ten najbliższy tydzień ...

Posted

Ty to się lepiej módl jak przetrzymasz tą wizyte.:evil_lol:

A tak na poważnie to tak strasznie się ciesze,że ktoś z dogomaniaków weźmie Fidora! Przynajmniej mam pewność,że będzie mu dobrze.:loveu: a po tym jak tutaj z zapałem opisujesz z zapałem teb pokoik itp to wierze,że dacie Fidorowi wspaniały domek!:multi::multi::loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Cioteczko uważaj, bo Ci się jeszcze zwalę z mężusiem w niedzielę 18.01. na obiadem z deserkiem .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak poważnie, to bardzo chętnie bym Was poznała :loveu: Pojedziemy najprawdopodobniej w sobotę 17.01. po południu, przenocujemy w Warszawie, a rano zabierzemy psiaczka i wracamy do Szczecina ....

Jak ja wytrzymam ten najbliższy tydzień ...

bardzo chętnie bym Was ugościła... gdybym była na swoim :evil_lol:
Weekendy spędzam u TZ-ta a dodatkowo w ten weekend 16-18 mam zjazd na uczelni i niestety dwa egzaminy ale moze doddy zorganizuje jakieś wieczorne spotkanko dla miłosników bullowtych :cool3: (tylko nie za bardzo wieczorne bo o 8 rano w niedziele mam egzamin) :eviltong:

byłoby super :multi:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Ty to się lepiej módl jak przetrzymasz tą wizyte.:evil_lol:

A tak na poważnie to tak strasznie się ciesze,że ktoś z dogomaniaków weźmie Fidora! Przynajmniej mam pewność,że będzie mu dobrze.:loveu: a po tym jak tutaj z zapałem opisujesz z zapałem teb pokoik itp to wierze,że dacie Fidorowi wspaniały domek!:multi::multi::loveu:

Dogomanko, możesz być tego pewna, bo ja wolę psy od ludzi, co tam wolę - psy KOCHAM, UWIELBIAM, a już bullowate w szczególności :loveu:, a ludzi ... no cóż, tylko co niektórych :eviltong::evil_lol:
Cały mój dom jest do dyspozycji psiaczków, nie tylko jakiś tam jeden pokoik (ten pokoik to wtedy, gdy nie będzie nas w domu, żeby nam chałupy nie rozwaliły w drobny mak - wszyscy wiemy jak bawią się bullowate :roll: :diabloti:), chociaż mam taką cichą nadzieję (a właściwie, to pewnie tylko się łudzę), że drugi psiak w domu pozwoli mi i mojemu mężowi odzyskać chociaż część domku tylko dla nas - może chociaż łóżko w sypialni i wypoczynek w salonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (nadzieja matką głupich :diabloti:)

Posted

rufusowa napisał(a):
bardzo chętnie bym Was ugościła... gdybym była na swoim :evil_lol:
Weekendy spędzam u TZ-ta a dodatkowo w ten weekend 16-18 mam zjazd na uczelni i niestety dwa egzaminy ale moze doddy zorganizuje jakieś wieczorne spotkanko dla miłosników bullowtych :cool3: (tylko nie za bardzo wieczorne bo o 8 rano w niedziele mam egzamin) :eviltong:

byłoby super :multi:

Nie martw się ciotka, tak tylko Cię straszę :eviltong: :evil_lol:
A może kiedyś przypadkiem Wy zawitacie w moje strony??? :loveu:

Posted

Nie watpie,ze kochasz psy.:loveu: Ja rowniez wole psy od ludzi.;)

A taki pokoik to wspaniala sprawa.:evil_lol:

Wiesz co..skoro Twoja suczkajest walnięta,to wtpie,zeby przy Fidorze się uspokoiła.:razz: Ale widok walających się po ziemi świnek - bezcenny.:diabloti::loveu:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Nie watpie,ze kochasz psy.:loveu: Ja rowniez wole psy od ludzi.;)

A taki pokoik to wspaniala sprawa.:evil_lol:

Wiesz co..skoro Twoja suczkajest walnięta,to wtpie,zeby przy Fidorze się uspokoiła.:razz: Ale widok walających się po ziemi świnek - bezcenny.:diabloti::loveu:

plus będzie taki, ze Sara będzie miała ujście dla swojej energii i będą sie wzajemnie męczyć a Wy w tym czasie będziecie mieć spokój :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
plus będzie taki, ze Sara będzie miała ujście dla swojej energii i będą sie wzajemnie męczyć a Wy w tym czasie będziecie mieć spokój :loveu:

tez tak myslalam biorac Bolka