Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Pozdrowię, pozdrowię :lol:, ucałuję go nawet od siebie i od Was (to się chłopina ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

i obiecaj, że będziesz mu też gotować-nie tylko psiakom:evil_lol: ...przynajmniej co jakiś czas ;):evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
i obiecaj, że będziesz mu też gotować-nie tylko psiakom:evil_lol: (...)

...i, że zachowa swoją pozycję przy stole! :evil_lol: ;)

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=2]Oj Wy ... :mad:
No niestety, z tym gotowaniem to będę musiała się postarać, bo już wszystkie knajpy i bary w Szczecinie się mojemu TZ-towi znudziły :roll: :eviltong:, a jest to jeden z warunków zgody na adoptowanie psiaka :cool1:

Ale dam radę – po wywarze z kurzych udek można zrobić rosołek, czy pomidorową. Po wywarze z cielęcinki (zadniej:evil_lol:) można przygotować sosik do zrazików wieprzowych, na kościach po szponderze – niezłą zupkę. Chyba nie muszę dodawać, kto te wszystkie zupki będzie jadł, a kto mięsko :cooldevi::diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Kto chce do mnie przyjść na kawkę z wizytą przedadopcyjną? :cool3:
Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti:

ja cie!!!! a ja jak zwykle opóźniona w rozwoju i nic nie wiem:placz::placz::placz:
ja nie przyjdę na kawkę bo ciut za daleko:eviltong:
gratulacje! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

No prosze, jakie mile wiesci ja tu po nocy czytam...
Aga, hmmm ja nie mam nikogo w Szczecinie komu bym ufala :oops:
wiec pomysle co dalej z tym fantem zrobic.

Fiodek jest u Marty, ale mysle ze spokojnie mozna go odwiedzac w ten, nastepny weekend lub kiedykolwiek.

Dalabym Ci nr tel do Marty i niech ona powie Ci o Fiodku. Dla nas to byl super pies, aczkolwiek jeszcze ze szczeniecymi zachowaniami, wiec koniecznie do ulozenia. Marta by Ci jeszcze powiedziala swoje spostrzezenia.

Posted

[quote name='doddy']No prosze, jakie mile wiesci ja tu po nocy czytam...
Aga, hmmm ja nie mam nikogo w Szczecinie komu bym ufala :oops:
wiec pomysle co dalej z tym fantem zrobic.

Fiodek jest u Marty, ale mysle ze spokojnie mozna go odwiedzac w ten, nastepny weekend lub kiedykolwiek.

Dalabym Ci nr tel do Marty i niech ona powie Ci o Fiodku. Dla nas to byl super pies, aczkolwiek jeszcze ze szczeniecymi zachowaniami, wiec koniecznie do ulozenia. Marta by Ci jeszcze powiedziala swoje spostrzezenia.

Doddy, cieszę się, że się pojawiłaś :loveu:
No cóż, cała nasza rodzina zakochała się w Fiodorku:loveu::loveu::loveu:, ja to bym go chciała jak najszybciej zabrać do siebie, najwcześniej mogę 17.01. w sobotę. Wysłałam Ci dwa maile, to nie będę się powtarzać. Byłabym wdzięczna za telefon do Marty, to sama się z nią już umówię na spotkanie z psiakiem, ale mogę tylko w weekend – odległość spora, więc w tygodniu się nie wyrobię.
Co do szczenięcych zachowań Fiodorka, to się nie martwię, sama mam stukniętą suńkę, więc wiem, co to znaczy:evil_lol:, a ze szkoleniowcem od bullowatych właśnie się umawiam na spotkanie w tym tygodniu.

[SIZE=2]A co do wizyty przedadopcyjnej, to pomyśl proszę ...., a może sama do mnie wpadniesz ? :cool3: (np. razem z Fiodorkiem, co by dwa razy nie
jeździć :cool3:)

Posted

Tel do Marty 0 603 291 153.

Hmmm... przyjechac do Ciebie... no to pomyslimy jak sie zakochacie jeszcze oko w oko w Fiodorowskim. Choc nie ukrywam, ze jak dla mnie mieszkasz na koncu swiata. :evil_lol:

Ale dzis jestem zbyt padnieta po calym dniu latania by podjac 100% decyzje, czy bankowo przyjedziemy. Dzis mam zdolnosc myslenia przyslowiowej, farbowanej blondynki.

Posted

[quote name='doddy']Tel do Marty 0 603 291 153.

Hmmm... przyjechac do Ciebie... no to pomyslimy jak sie zakochacie jeszcze oko w oko w Fiodorowskim. Choc nie ukrywam, ze jak dla mnie mieszkasz na koncu swiata. :evil_lol:

Ale dzis jestem zbyt padnieta po calym dniu latania by podjac 100% decyzje, czy bankowo przyjedziemy. Dzis mam zdolnosc myslenia przyslowiowej, farbowanej blondynki.

Dzięki za numer telefonu Marty:loveu:
Ja już Cię nie męczę, odpoczywaj, dobrej nocy :sleeping:

P.S. Ja mieszkam na końcu świata? A ja zawsze myślałam, że to Warszawa jest hen hen za górami .... za lasami ... :eviltong: :diabloti:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Aga bedziesz miala piekna pare. Napewno zakochaja sie w sobie jak moje bialasy:loveu::multi::loveu:

Agnieszka, ja już się nie mogę doczekać, kiedy psiak będzie już u mnie :lol:. Dzisiaj już zaczęłam szykować psiakom ich pokoik – mają już swoją kanapę i dwa fotele, ale te ostatnie trochę niewygodne są, więc zamiast fotelików, będą dwa nowiutkie wygodne posłanka dla moich psiaczków:loveu:.
Jutro wybieram się na zakupy, przecież małemu trzeba wszystko kupić od podstaw – obroże, smycze, miski, zabawki, smakołyki – uwielbiam to :multi:

P.S. A Twoje Białasy są niepowtarzalne, moja droga, drugich takich nie ma i nie będzie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Super strasznie sie ciesze:multi:
Tez uwielbiam chodzic na takie zakupy:evil_lol:
Oby kochana Doddy jednak zdecydowala sie na przyjazd do Ciebie byloby szybciej i juz by byl w nowym domku:loveu::loveu::loveu:

Posted

agnieszka TY tak sobie nie zapraszaj na kawe ...bo wiesz dogo jets nieobliczalne ...obys nie musiała dokupowac filiżanek do serwisu .........

ciesze sie ciesze bardzo bardzo pozrd wielka buzka

Posted

Agnieszko-ja to musze Cię kiedys tam odwiedzic i zabaczyc jak Fiodorek sie trzyma.:loveu: Tak bardzo sie ciesze,ze Fiodek znalazl swoja rodzinke! :loveu::multi::multi::multi:

Ps.Wy mowicie,ze Wawa jest daleko od Szczecina....A co ja mam powiedziec mieszkajac w Olkuszu? to dopiero koniec swiata.:diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No proszę, a tu nikt nawet nie zapyta z korzyścią dla kogo – otóż dla mnie :lol:. Bo muszę się z Wami podzielić tą cudowną wiadomością, że razem z mężem zdecydowaliśmy się adoptować Fiodorka :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Kto chce do mnie przyjść na kawkę z wizytą przedadopcyjną? :cool3:
Doddy pewnie przyśle swojego najlepszego agenta :diabloti:

no nie moge :multi::multi::multi:

ale radość :loveu:

we Fiodorze ciezko sie nie zakochac....i jest jeszcze taki młody :loveu:

gratuluje Agnieszko!

Posted

nie przepadam za tą rasą psów a raczej nie przepadałam ze względu na ich opinie ale dzięki dogomaniaczce i w ogóle was wszystkich zmieniłam swoje podejście do tych psów.:multi::multi:
Ciesze że Fiodek znalazł dom bo bez wzgledu na rase każdy zasługuje na życie w cudownej rodzince:loveu:
Całuje mocno i z niecierplowościa czekam na kolejne wieści o słodkim pyszczku!!

Posted

Kochani, wszystko zmierza ku temu, że już niedługo Fiodorek będzie u mnie:lol:. Czekam tylko na wizytę przedadopcyjną i w sobotę 17.01. jedziemy po Fiodka do Warszawy:multi::multi::multi:.

Fiodorek ma już uszykowaną wyprawkę, obróżkę, smycz, miseczki, karmę i smakołyki, i zamówione nowiutkie posłanko, wszystko czeka na niego, a najbardziej czekamy my, tzn. ja, mój TZ i Sarunia :loveu:

Dzisiaj mam problemy z netem, więc już nic więcej pewnie nie napiszę, niestety :mad:

[SIZE=2]Aaa, jeszcze jedno – kochana Dogomanko, zapraszam serdecznie do siebie :loveu:

Posted

Skłonna jesteś zaadoptować też człowieka? Obiecuję szczekać, dać się wyprowadzać, a na komendę - bierz albo wezmę nogi za pas albo użrę. :evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Kochani, wszystko zmierza ku temu, że już niedługo Fiodorek będzie u mnie:lol:. Czekam tylko na wizytę przedadopcyjną i w sobotę 17.01. jedziemy po Fiodka do Warszawy:multi::multi::multi:.

Fiodorek ma już uszykowaną wyprawkę, obróżkę, smycz, miseczki, karmę i smakołyki, i zamówione nowiutkie posłanko, wszystko czeka na niego, a najbardziej czekamy my, tzn. ja, mój TZ i Sarunia :loveu:

Dzisiaj mam problemy z netem, więc już nic więcej pewnie nie napiszę, niestety :mad:

[SIZE=2]Aaa, jeszcze jedno – kochana Dogomanko, zapraszam serdecznie do siebie :loveu:

z tego co słyszałam o królewiczu, to posłanie sie przyda dla innego psa, bo jemu wystarczy łóżko :evilbat:

no i będziesz miała duzą radoche z odkarmianiem tego chudzielca :evil_lol:

no nie moge sie doczekać nowych fot z nowego domu...no oczywiscie jesli :diabloti: doddy Ci go wyadoptuje ;):eviltong:

Posted

majqa napisał(a):
Skłonna jesteś zaadoptować też człowieka? Obiecuję szczekać, dać się wyprowadzać, a na komendę - bierz albo wezmę nogi za pas albo użrę. :evil_lol:

Majqa, podaj mi obwód szyi, żebym mogła Ci zamówić śliczną jedwabną obróżkę wysadzaną kryształkami svarowskiego:evil_lol:. No chyba, że wolisz szeleczki :diabloti: