Jump to content
Dogomania

HESIA zagineła ..................

Recommended Posts

Posted

nie no pewnie ze lepiej juz dzialac niz siedziec bezczynnie i czekac :)
tylko, ze wazne jest kto wyda Hesie ze schroniska? potrzebujemy osoby ze schronu, bo przeciez ktos bedzie musial malutka wydac osobie, ktora ewentualnie bedzie ja transportowac. nie wiem jak to jest z umowa... bierze sie umowe do podpisu i dostarcza podpisana do schronu?
zaloze watek na transportowym wieczorkiem - przy okazji naucze sie zakladac watki :oops: :lol: napisze oczywiscie, ze za zwrotem calkowitym kosztow, mysle, ze nie powinno byc problemow z uzbieraniem pieniazkow :)

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='t_kasiek']na mapie dogo jest podział województwami wiec trzeba by sprawdzic kto jest z Wałbrzycha lub blisko.

To dane z mapy dogo - woj. dolnośląskie:
Invictus Hilaritas
ulvhedinn
Milutki
apbt_sól
Poker
Asia & Ginger
toffina
wroobelterrorystka (w okolicach)
Edi100
ElzaMilicz
kelpie0 (Niestety tylko w zakresie Krotoszyn, Milicz i pomniejsze wioski.)
magda z.
graynew
alispo1
agnes325
diuna_wro
lilutosi
ellensilla
magdina
wiolinowyklucz (mogę dojechać we Wrocławiu i do 20 km za Wrocław)

dziekuje :) powysylam PW :)

Posted

może by poprosić Rotek z wątku uciechowskiego o wizytę albo Roberta, tylko jego nie ma na dogo,ale mam telefon do niego i mogę spytać.Oni mają 30 km., a ja okazuje się ,że 70.

Posted

Poker napisał(a):
ja mam do Wałbrzycha z 60 km.Myślę intensywnie kogo by tu poprosić o wizytę.

ja jedynie moglam poszukac na mapie dogo.....ale tak jak pisałam tylko po województwach......mam nadzieje, ze uda sie kogos znalesc :oops::roll:

Posted

Poker napisał(a):
może by poprosić Rotek z wątku uciechowskiego o wizytę albo Roberta, tylko jego nie ma na dogo,ale mam telefon do niego i mogę spytać.Oni mają 30 km., a ja okazuje się ,że 70.

przypominam :cool3:

Posted

[quote name='agniecha82x']dziekuje :) powysylam PW :)

Powysyłałam już do pierwszych sześciu osób!!!!
Wysłałam też do...rotek_
Poker, to o niej piszesz w swoich postach?
Jeśli nie to daj namiary na Rotek z wątku uciechowskiego!Jeśli nikt się nie znajdzie do wizyty to poproszę Cię o skontaktowanie z Robertem!OK?
Dzięki za pomoc ...wszystkim:loveu:

Posted

Rotek z uciechwa to ja:lol:
Z Robertem mam kontkat
za zwrotem kosztów paliwa pojechałby a znając jego zabrałby mnie:diabloti:
ale można sobie zaoszczędzić tego

postaram się wygospodarować trochę czasu jeśli będzie to konieczne

ajrunia i apbt sol dość preżnie działają na dogo i mieszkają duuużo bliżej wałbrzycha niż ja
RITA&DIANA jest członkim straży dla zwierząt, nie wiem tylko czy nadal zagląda na dogo:roll:
wroobelterorrystka jest z dzieżoniowa to jeszcze dalej od wałbrzycha niz ja

można napisać PW i zobaczyć może ktoś będzie chciał przeprowadzić wizytę
w razie czego służę pomocą

Posted

ja tez wyslalam kilka PW, to wysylalysmy razem :lol:

dobrze rozumiem, ze ktos juz napisal na transportowym watku, ze szukamy transportu?

no i dalej szukamy osoby z Walbrzycha...
no to szukamy :cool3:

A! Zuzlikowa czy ta wolontariuszka co opiekuje sie Hesiulka odezwala sie?

Posted

ja dałam znac na watek transportowy i tez do kilku osób wysłałam meila ..no wiec czekamy na kogos kto bedzie miec blizej ...a jakby co to na ciebie Rotek mozemy liczyc ...tak

aaaaaaaaaaa Rotek dowiedz sie prosze jaki byłby to koszt paliwa ...bo wiesz trzebaby jakąs zrzutke cos pomyslec ....bo sunia czeka .....

Posted

[quote name='agniecha82x']ja tez wyslalam kilka PW, to wysylalysmy razem :lol:

dobrze rozumiem, ze ktos juz napisal na transportowym watku, ze szukamy transportu?

no i dalej szukamy osoby z Walbrzycha...
no to szukamy :cool3:

A! Zuzlikowa czy ta wolontariuszka co opiekuje sie Hesiulka odezwala sie?

Niestety jeszcze nie!Napiszę do niej raz jeszcze! To trochę paskudna pora...przedsylwestrowa, może nie była na dogo!

Do apbt sol i wroobelterorrystki już napisałam!Do pozostałych piszę!!!
Rotek,cieszę się,że to...Ty:evil_lol: Dzięki za odzew i ew. pomoc!:loveu:

Posted

Napisałam jeszcze do Rita & Diana na maila(dawno nie była na dogo),do alispo1, do wolontariuszki z Konina i ew. domku w Wałbrzychu!
Zabieram się za bazarek dla Hesi!

Jeśli ktoś może jeszcze pomóc finansowo lub bazarkowo...zapraszam!!!
Droga daleka,a i koszty wizyty będą!

I...miłej zabawy sylwestrowej!!!!:BIG::BIG::BIG:

Posted

Czekamy na info ze schroniska!

...i na osobę do wizyty przedadopcyjnej.
Odezwie się ktoś z Wałbrzycha...pobliża!!!

Przypominam też ,że potrzebny jest transport dla Hesi na trasie Konin-Wałbrzych!!!

Posted

ja na chwile obecna na 100% deklaruje 50zl na ewentualny transport!
czyli powiedzmy ze tyle juz mamy :)
Zuzlikowa czy Ty bedziesz gromadzila na swoim koncie pieniazki na wyjazd Hesinki? mam nadzieje, ze jestes w kontakcie z ta Pania zainteresowana Hesinka? bo skoro juz ruszylysmy z akcja to dobrze zeby wiedziala, ze juz dzialamy i zeby byla pewna swojej decyzji o adopcji Hesinki...

pora rzeczywiscie troszke niefortunna i pod wzgledem finansowym i dostepnosci na dogo :roll:

Posted

jak się cieszę, że adopcja już tak blisko.. jestem z krakowa i w transporcie nie pomogę.. mam nadzieję, trzymam kciuki, żebyście szybko kogoś znalazły.. straszne są takie zdarzenia, że ze względu na brak transportu zwierzak traci domek.. mam nadzieję, że wszystko się uda.. trzymam za was mocno mocno kciuki.. piszcie proszę na bieżąco, bo bardzo się martwię.. ale przede wszystkim cieszę..

transport dla hesi pilnie potrzebny!!!

Posted

alipso częściej bywa na forum miau.pl
tam można ją złapać
alipso co drugi weekend jeździ chyba na trasie wrocek-wałbrzych

ja mam 40 min autobusem do wałbrzycha
w grę wchodzą raczej godziny mocno popołudniowe
weekendy też mam zajęte

koszt paliwa roberta samochodem to
wrocek-wałbrzych (gdyby trzeba było psa odebrać stamtąd)około 60-70zł
dzierżoniów-wałbrzych około 45zł

Posted

Dzwoniła do mnie Elza z prośba o sprawdzenie domu stałego w wałbrzychu dla suczki 7 miesięcy, rasa a la bernardyn. Metodą prób i błędów doszłam do tego tematu, czy dobrze trafilam?:lol:

z kim mam się kontaktowac w tej sprawie?

Posted

arjuna napisał(a):
Dzwoniła do mnie Elza z prośba o sprawdzenie domu stałego w wałbrzychu dla suczki 7 miesięcy, rasa a la bernardyn. Metodą prób i błędów doszłam do tego tematu, czy dobrze trafilam?:lol:

z kim mam się kontaktowac w tej sprawie?

dobrze trafilas! :multi: skontaktuj sie najlepiej z Zuzlikowa - to ona ma namiary na domek i kontakt z tym domkiem, ktory jest zainteresowany adopcja sunki :)