Jump to content
Dogomania

HESIA zagineła ..................

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żeby Cię pocieszyć...ja tak znalazłam mojego Bethowena! Więc mam nadzieję,że i Hesinka zostanie tak wypatrzona...a jak nie tak to inaczej:oops::oops::oops:
ale swój domek będzie szybko miała!

Posted

[quote name='zuzlikowa']żeby Cię pocieszyć...ja tak znalazłam mojego Bethowena! Więc mam nadzieję,że i Hesinka zostanie tak wypatrzona...a jak nie tak to inaczej:oops::oops::oops:
ale swój domek będzie szybko miała!

jak to ladnie brzmi :) to moze Berhoven juz u cuebue zostanie !!!

A Hesia....musi domek znalesc !!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='t_kasiek']jak to ladnie brzmi :) to moze Berhoven juz u cuebue zostanie !!!

A Hesia....musi domek znalesc !!!!!!!!!!!

Ja wierzę w to od początku:loveu:, ale jest nas ...czworo! Teraz już jest remis 2:2:oops: ...ale to inny wątek!

Trochę brakuje kontaktu ze schroniskiem! Oni dużo mogliby podpowiedzieć!...zasugerować! Można byłoby odciążyć ich w kontaktach, tych pierwszych, z ew. domkiem..., zrobić wizytę przedadopcyjną,...
a zresztą same wiecie!

Posted

[quote name='Brysio']Dzien dobry Hesinko!!

Mam pytanie! Czy nie mogłabyś rozpuścić wici po krajanach...czy nie mają znajomego,który ma znajomego...z KONINA??
Tak ważny jest kontakt z...psinką,z jej opiekunami...może udałoby się kogoś znaleść...:oops: kto zechciałby przekazywać ...w miare bezpośrednie nowiny...itp

Posted

[quote name='Brysio']tzn, mam pisac pw czy znają kogos z Konina kto ma kontakt ze schroniskiem tak? jesli o to chodzi to ok, postaram sie jak znajde troszke czasu:)

Może Tobie się uda! Mnie się nie udało,a sama wiesz jakie to może być ważne!

Wesołych Świąt i wspaniałego Nowego 2009 Roku ...Hesi...pieskom...reszcie ogoniastych... i absolutnie WSZYSTKIM dbającym o poprawę ich losu!
:tree1::BIG::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::BIG: