Jump to content
Dogomania

HESIA zagineła ..................

Recommended Posts

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Nie zaniecham tego!Dziś wieczorem wstawię ponownie!
Żałuję tylko,że nie mogę wstawić w wyróżnionych- tam większa oglądalność,ale moje małżeństwo by mnie...udusiło gdyby dowiedziało się o pieniążkach,które już zniknęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w kieszonkach ogoniastych!

to jezeli moglabym Cie prosic zrob Hesiulce wyroznione allegro, a ja zwroce Ci pieniazki, tylko, ze dopiero w pon. bede mogla skoczyc z przelewem :oops:

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agniecha82x']to jezeli moglabym Cie prosic zrob Hesiulce wyroznione allegro, a ja zwroce Ci pieniazki, tylko, ze dopiero w pon. bede mogla skoczyc z przelewem :oops:

Dopiero teraz poczytałam,ale to nic...już zmieniam allegro na wyróżnione!
Wstawiłam też nowe foteczki!:lol:

.........................................................................i już jest wyróżnione!:lol:
... będzie zawsze widoczna na początku listy piesków i w wynikach wyszukiwania.Oby to coś dało!
Rośnie dziewczę...wygląda na wesołą ciekawską suczeńkę!:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dopiero teraz poczytałam,ale to nic...już zmieniam allegro na wyróżnione!
Wstawiłam też nowe foteczki!:lol:

.........................................................................i już jest wyróżnione!:lol:
... będzie zawsze widoczna na początku listy piesków i w wynikach wyszukiwania.Oby to coś dało!
Rośnie dziewczę...wygląda na wesołą ciekawską suczeńkę!:loveu:

no oby oby Hesiulka zostala wypatrzona!!! :loveu:

To ja poprosze PW ;)

Posted

[quote name='agniecha82x']taa troche poszlo do Kleosiowej skarpetuchy :cool3: mam nadzieje, ze sie torebki chociaz dobrze nosza! :lol:
a ile za to wyroznione? :razz:
bo ja to allegro wcale nie umiem robic :oops:

...:cool3::cool3::cool3:poszło...troche, ale niech dziewoja ma:lol:...noszą się...dobrze i na zmianę:evil_lol:...a małżeństwo nie wie z czego się śmieje(żartuje z tego stałego przekładania z torebki do torebki;))
Mnie nie ruszają koszty za samo wystawienie...to już wkalkulowałam:cool3:. Wyróżnienie- 12złociszów. A jakby tak 2 ja,10 Ty? ...niezły podział kosztów:evil_lol::evil_lol:
...no, tak ...napyszczyć napyszczyłam, kosztami poobciążałam...a namiarów na allegro ni widu ni słychu:oops:...sie poprawiam:
HESIA_ szczenię w schronie_ dziecko błaga o dom! (507903418) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='zuzlikowa']...:cool3::cool3::cool3:poszło...troche, ale niech dziewoja ma:lol:...noszą się...dobrze i na zmianę:evil_lol:...a małżeństwo nie wie z czego się śmieje(żartuje z tego stałego przekładania z torebki do torebki;))
Mnie nie ruszają koszty za samo wystawienie...to już wkalkulowałam:cool3:. Wyróżnienie- 12złociszów. A jakby tak 2 ja,10 Ty? ...niezły podział kosztów:evil_lol::evil_lol:
...no, tak ...napyszczyć napyszczyłam, kosztami poobciążałam...a namiarów na allegro ni widu ni słychu:oops:...sie poprawiam:
HESIA_ szczenię w schronie_ dziecko błaga o dom! (507903418) - Aukcje internetowe Allegro

sliczne allegro, czytam i slepia sie szkla, zeby tylko znalazl sie ktos kogo rowniez historia Hesiuni poruszy... :-(
co do kosztow, to jezeli taki podzial pasuje Tobie to mi rowniez jak najbardziej ;) dzisiaj pieniazki przesle, prosze o dane :diabloti:

Posted

Co spoglądam na foteczki Hesi, to mam przed oczami moją Zuzinkę...tylko w troszkę:cool3: mniejszym wydaniu! Może i Hesia ,to nie ma nic wspólnego z bernardynem,ale...jej mama musiała się zapatrzeć w jakiegoś przystojnego benka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Po domek, maleńka...po domek:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='agniecha82x']i jak jakies zainteresowanie mala Hesinska? czy cisza...

Wejść na allegro ponad 360...ale to znaczy tylko tyle,że 360 pooglądało! Jakie efekty?...:shake: oj brak tego kontaktu z opiekunami Hesi!

Natussiaa-dobry duchu,któremu udaje się ze schroniskiem niejako skomunikować- może uda Ci się czegoś dowiedzieć?