agniecha82x Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 zuzlikowa napisał(a):Nie zaniecham tego!Dziś wieczorem wstawię ponownie! Żałuję tylko,że nie mogę wstawić w wyróżnionych- tam większa oglądalność,ale moje małżeństwo by mnie...udusiło gdyby dowiedziało się o pieniążkach,które już zniknęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w kieszonkach ogoniastych! to jezeli moglabym Cie prosic zrob Hesiulce wyroznione allegro, a ja zwroce Ci pieniazki, tylko, ze dopiero w pon. bede mogla skoczyc z przelewem :oops: Quote
agniecha82x Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 fotki sliczne, ale Hesiulka rzeczywiscie rosnie nam jak na drozdzach, a tu domku nie widac :shake: niedobrze :-( Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='agniecha82x']to jezeli moglabym Cie prosic zrob Hesiulce wyroznione allegro, a ja zwroce Ci pieniazki, tylko, ze dopiero w pon. bede mogla skoczyc z przelewem :oops: Dopiero teraz poczytałam,ale to nic...już zmieniam allegro na wyróżnione! Wstawiłam też nowe foteczki!:lol: .........................................................................i już jest wyróżnione!:lol: ... będzie zawsze widoczna na początku listy piesków i w wynikach wyszukiwania.Oby to coś dało! Rośnie dziewczę...wygląda na wesołą ciekawską suczeńkę!:loveu: Quote
agniecha82x Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='zuzlikowa']Dopiero teraz poczytałam,ale to nic...już zmieniam allegro na wyróżnione! Wstawiłam też nowe foteczki!:lol: .........................................................................i już jest wyróżnione!:lol: ... będzie zawsze widoczna na początku listy piesków i w wynikach wyszukiwania.Oby to coś dało! Rośnie dziewczę...wygląda na wesołą ciekawską suczeńkę!:loveu: no oby oby Hesiulka zostala wypatrzona!!! :loveu: To ja poprosze PW ;) Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='agniecha82x']taa troche poszlo do Kleosiowej skarpetuchy :cool3: mam nadzieje, ze sie torebki chociaz dobrze nosza! :lol: a ile za to wyroznione? :razz: bo ja to allegro wcale nie umiem robic :oops: ...:cool3::cool3::cool3:poszło...troche, ale niech dziewoja ma:lol:...noszą się...dobrze i na zmianę:evil_lol:...a małżeństwo nie wie z czego się śmieje(żartuje z tego stałego przekładania z torebki do torebki;)) Mnie nie ruszają koszty za samo wystawienie...to już wkalkulowałam:cool3:. Wyróżnienie- 12złociszów. A jakby tak 2 ja,10 Ty? ...niezły podział kosztów:evil_lol::evil_lol: ...no, tak ...napyszczyć napyszczyłam, kosztami poobciążałam...a namiarów na allegro ni widu ni słychu:oops:...sie poprawiam: HESIA_ szczenię w schronie_ dziecko błaga o dom! (507903418) - Aukcje internetowe Allegro Quote
agniecha82x Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='zuzlikowa']...:cool3::cool3::cool3:poszło...troche, ale niech dziewoja ma:lol:...noszą się...dobrze i na zmianę:evil_lol:...a małżeństwo nie wie z czego się śmieje(żartuje z tego stałego przekładania z torebki do torebki;)) Mnie nie ruszają koszty za samo wystawienie...to już wkalkulowałam:cool3:. Wyróżnienie- 12złociszów. A jakby tak 2 ja,10 Ty? ...niezły podział kosztów:evil_lol::evil_lol: ...no, tak ...napyszczyć napyszczyłam, kosztami poobciążałam...a namiarów na allegro ni widu ni słychu:oops:...sie poprawiam: HESIA_ szczenię w schronie_ dziecko błaga o dom! (507903418) - Aukcje internetowe Allegro sliczne allegro, czytam i slepia sie szkla, zeby tylko znalazl sie ktos kogo rowniez historia Hesiuni poruszy... :-( co do kosztow, to jezeli taki podzial pasuje Tobie to mi rowniez jak najbardziej ;) dzisiaj pieniazki przesle, prosze o dane :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wysłałam! I trzymajmy z dziewuszkę:happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1: Quote
agniecha82x Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no Hesiulka teraz to juz musisz domek znalezc! :happy1: Quote
t_kasiek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 i co - jest juz domek ???????????? :roll::roll::oops: Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Niestety!:-( Dobrej nocy dziewuszko!:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ale nie można tak ...czarno,choć nocka za oknem:lol: Już ponad 170 osób obejrzało Hesine allegro! Może jej domek?:loveu: A więc...niech się stanie:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 sciskam do bialosci kciuki, zeby sie dualo i zeby domek najlepszy z najlepszych wypatrzyl Hesinke!!! ona jest takim cudenkiem slodkim, musi miec super domek!!! Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Co spoglądam na foteczki Hesi, to mam przed oczami moją Zuzinkę...tylko w troszkę:cool3: mniejszym wydaniu! Może i Hesia ,to nie ma nic wspólnego z bernardynem,ale...jej mama musiała się zapatrzeć w jakiegoś przystojnego benka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po domek, maleńka...po domek:multi::multi::multi: Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 wlasnie Hesinka po domek slodziutka po domek!!! Quote
t_kasiek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 no to podnosimy jeszcze raz Hesie !!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dobrej nocy milutka! My ...pochopamy:multi: Quote
agniecha82x Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 i jak jakies zainteresowanie mala Hesinska? czy cisza... Quote
zuzlikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='agniecha82x']i jak jakies zainteresowanie mala Hesinska? czy cisza... Wejść na allegro ponad 360...ale to znaczy tylko tyle,że 360 pooglądało! Jakie efekty?...:shake: oj brak tego kontaktu z opiekunami Hesi! Natussiaa-dobry duchu,któremu udaje się ze schroniskiem niejako skomunikować- może uda Ci się czegoś dowiedzieć? Quote
zuzlikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wejść już ponad 400.Żeby to przełożyło się na domek dla maleńkiej!:loveu: Quote
Recommended Posts