Jump to content
Dogomania

HESIA zagineła ..................

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Natussiaa']Tutaj Hesia bawi się z koleżankami w schronisku:loveu:

Natussiaa, mam prośbę! Możesz na forum schroniska w Koninie zapytać o nowe informacje o Hesi : zdrowie, stosunek do ludzi,psiaków i kotów,stopień zachowania czystości...?
Takie informacje mogą pomóc w szukaniu domku:lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Natussiaa, mam prośbę! Możesz na forum schroniska w Koninie zapytać o nowe informacje o Hesi : zdrowie, stosunek do ludzi,psiaków i kotów,stopień zachowania czystości...?
Takie informacje mogą pomóc w szukaniu domku:lol:

Ok;)

(1o)

Posted

Och maleńka:-(:-(:-(
Mam poczucie bezsiły:placz: Tyle osób przejęło się Twoim losem...śle Ci ciepłe myśli...opowiedziało Twoją historię...błaga o dom dla Ciebie ...ale nawet nie wiemy czy to coś Ci pomaga!...czy ktoś pyta o Ciebie?...czy pojawiła się jakaś realna szansa domu dla Ciebie?
Ależ mnie dziś ...czarne oko dopadło:-(
Napiszę jeszcze raz do konińskiego wolontariusza.Może tym razem odpowie!

Zdołowała mnie jeszcze historia Frania!...ale może,tu będzie jakiś odzew?
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-menel-chce-zabrac-frania-na-meline-pilny-dt-na-juz-125025/index2.html

Posted

czasami to az boje sie czytac .... :-(
moj ulubiony dzial - juz w nowym domu - tam tylko lzy szczescia!

zadnych wiesci o Hesince, szkoda, ze nie mamy kontaktu z nikim kto opiekuje sie Hesinka, byloby latwiej :shake:

Posted

Natussiaa napisał(a):
dostałam info. ze schroniska ,że Hesia rośnie jak na drożdżach i nadal w schronie.. ;(

Och, przynajmniej tyle! Tzn.,że jest zdrowa:loveu::loveu::loveu:
Aukcja się skończyła,ale wystawię ją znowu! Zawsze to jakaś szansa!

Posted

agniecha82x napisał(a):
podobno najwiecej adopcji jest wlasnie z allegro i allegratki, wiec te aukcje chyba warto caly czas odnawiac.
Hesiulka mizianka :loveu:

Nie zaniecham tego!Dziś wieczorem wstawię ponownie!
Żałuję tylko,że nie mogę wstawić w wyróżnionych- tam większa oglądalność,ale moje małżeństwo by mnie...udusiło gdyby dowiedziało się o pieniążkach,które już zniknęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w kieszonkach ogoniastych!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Nie zaniecham tego!Dziś wieczorem wstawię ponownie!
Żałuję tylko,że nie mogę wstawić w wyróżnionych- tam większa oglądalność,ale moje małżeństwo by mnie...udusiło gdyby dowiedziało się o pieniążkach,które już zniknęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w kieszonkach ogoniastych!

taa troche poszlo do Kleosiowej skarpetuchy :cool3: mam nadzieje, ze sie torebki chociaz dobrze nosza! :lol:
a ile za to wyroznione? :razz:
bo ja to allegro wcale nie umiem robic :oops: