t_kasiek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 :multi::multi::multi: ojej ile ogłoszeń !!!!!!!!!!!! MUSI SIE UDAC !!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 agniecha82x napisał(a):jajku jak duzo ogloszen Hesinki! :multi: musi ja ktos wypatrzyc teraz! :loveu: Jej własny kochający domek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Natussiaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Tutaj Hesia bawi się z koleżankami w schronisku:loveu: Quote
t_kasiek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 :loveu::loveu::loveu:alez ona śliczna !!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przypomnijmy o Tobie!:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 dlaczego ta sliczna kuleczka nadal bez domku?! :-( Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Natussiaa']Tutaj Hesia bawi się z koleżankami w schronisku:loveu: Natussiaa, mam prośbę! Możesz na forum schroniska w Koninie zapytać o nowe informacje o Hesi : zdrowie, stosunek do ludzi,psiaków i kotów,stopień zachowania czystości...? Takie informacje mogą pomóc w szukaniu domku:lol: Quote
Natussiaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='zuzlikowa']Natussiaa, mam prośbę! Możesz na forum schroniska w Koninie zapytać o nowe informacje o Hesi : zdrowie, stosunek do ludzi,psiaków i kotów,stopień zachowania czystości...? Takie informacje mogą pomóc w szukaniu domku:lol: Ok;) (1o) Quote
zuzlikowa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Na dzień dobry...:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 mizianka poranne dla Hesiulki naszej puchowej kuleczki malenkiej :loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Och maleńka:-(:-(:-( Mam poczucie bezsiły:placz: Tyle osób przejęło się Twoim losem...śle Ci ciepłe myśli...opowiedziało Twoją historię...błaga o dom dla Ciebie ...ale nawet nie wiemy czy to coś Ci pomaga!...czy ktoś pyta o Ciebie?...czy pojawiła się jakaś realna szansa domu dla Ciebie? Ależ mnie dziś ...czarne oko dopadło:-( Napiszę jeszcze raz do konińskiego wolontariusza.Może tym razem odpowie! Zdołowała mnie jeszcze historia Frania!...ale może,tu będzie jakiś odzew? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-menel-chce-zabrac-frania-na-meline-pilny-dt-na-juz-125025/index2.html Quote
agniecha82x Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 czasami to az boje sie czytac .... :-( moj ulubiony dzial - juz w nowym domu - tam tylko lzy szczescia! zadnych wiesci o Hesince, szkoda, ze nie mamy kontaktu z nikim kto opiekuje sie Hesinka, byloby latwiej :shake: Quote
t_kasiek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jak to mozliwe, ze ona jeszcze nie ma domku ?????????????? Quote
Natussiaa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dostałam info. ze schroniska ,że Hesia rośnie jak na drożdżach i nadal w schronie.. ;( Quote
zuzlikowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Natussiaa napisał(a):dostałam info. ze schroniska ,że Hesia rośnie jak na drożdżach i nadal w schronie.. ;( Och, przynajmniej tyle! Tzn.,że jest zdrowa:loveu::loveu::loveu: Aukcja się skończyła,ale wystawię ją znowu! Zawsze to jakaś szansa! Quote
agniecha82x Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 podobno najwiecej adopcji jest wlasnie z allegro i allegratki, wiec te aukcje chyba warto caly czas odnawiac. Hesiulka mizianka :loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 agniecha82x napisał(a):podobno najwiecej adopcji jest wlasnie z allegro i allegratki, wiec te aukcje chyba warto caly czas odnawiac. Hesiulka mizianka :loveu: Nie zaniecham tego!Dziś wieczorem wstawię ponownie! Żałuję tylko,że nie mogę wstawić w wyróżnionych- tam większa oglądalność,ale moje małżeństwo by mnie...udusiło gdyby dowiedziało się o pieniążkach,które już zniknęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w kieszonkach ogoniastych! Quote
agniecha82x Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 zuzlikowa napisał(a):Nie zaniecham tego!Dziś wieczorem wstawię ponownie! Żałuję tylko,że nie mogę wstawić w wyróżnionych- tam większa oglądalność,ale moje małżeństwo by mnie...udusiło gdyby dowiedziało się o pieniążkach,które już zniknęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w kieszonkach ogoniastych! taa troche poszlo do Kleosiowej skarpetuchy :cool3: mam nadzieje, ze sie torebki chociaz dobrze nosza! :lol: a ile za to wyroznione? :razz: bo ja to allegro wcale nie umiem robic :oops: Quote
Brysio Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 agniecha82x napisał(a): a ile za to wyroznione? :razz: bo ja to allegro wcale nie umiem robic :oops: około 13 zł Quote
Recommended Posts