t_kasiek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 zuzlikowa napisał(a):t_kasiek:loveu:dzięki!!! Jutro zmobilizuję się i powysyłam pw ! nie ma za co.... oby tylko to przyniosło jakieś efekty..... Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pw będę rozsyłała po:painting: i powrocie z poczty :lol::multi: Teraz znalazłam cioteczkę,która umie i chce robić ogłoszenia...dla mnie to dłłłłłuuuugggie zajęcie(jeśli bym se poradziła;)) ! Poprosiłam ją o max. ilość ogłoszeń min.malutkiej! Zawsze to jakaś szansa...dodatkowa:lol: ...To post 21 http://www.dogomania.pl/forum/f942/robie-ogloszenia-125782/index3.html Jeśli macie ew. uwagi ,sugestie...albo inne pomysły jak ,na taką odległość i bez odzewu z Konina:placz:, pomóc maleńkiej Hesi to :modla: Quote
agniecha82x Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 nie ma tu zadnych Cioteczek z Konina? :shake: dobrze by bylo wiedziec co sie dzieje z malutka Hesinka. a ze schronem jest jakis kontakt? kurcze wiem, ze mialam Hesie troche pooglaszac, ale nie wyrabiam z czasem, przepraszam :oops: kurcze taka kluseczka w schronie :-( Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='agniecha82x']nie ma tu zadnych Cioteczek z Konina? :shake: dobrze by bylo wiedziec co sie dzieje z malutka Hesinka. a ze schronem jest jakis kontakt? kurcze wiem, ze mialam Hesie troche pooglaszac, ale nie wyrabiam z czasem, przepraszam :oops: kurcze taka kluseczka w schronie :-( Brak kontaktu! Zero! Nula !:-( A maleńka cały czas na ich stronie do adopcji:placz::placz::placz: Zobaczcie sami TOZ Konin Pisałam do nich wczoraj i :shake::shake::shake::shake: A takie miałam fajne doświadczenia z TOZem, a tu...:oops: ...czy w Koninie nie lubią psów?...albo lubią je mieć...pod ręką,w jednym miejscu? Chciałabym wierzyć,że tak nie jest! Quote
agniecha82x Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no jest Hesiula na stronce rzeczywiscie. dobrze by bylo, zeby ktos mogl pojechac do schronu zobaczyc co z Hesiulka, dowiedziec sie czegos, moze jakies foty zrobic, a tak to my tu swoje oni swoje i jeszcze kontaktu z nimi nie ma :shake: kurcze taki slodki szczeniak - juz dawno nie powinno jej tam byc!!! nie ma na dogo nikogo z Konina kto by mogl podskoczyc do Hesiulki? Quote
ANETTTA Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 w sprawie tego psa piszcie na adres radek.schronisko@op.pl to opiekun psa ..na dogo nie chce wejsc bo brak czasu ..ale moze na @ odpisze Quote
agniecha82x Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 zrobilam Hesince 3 ogloszonka, wiem ze to malo, ale a nuz ktos zauwazy! Hesia jest tu: Ogłoszenia koty, ogłoszenia psy, ogłoszenia , konie ogłoszenia zwierzęta - czeka na akceptacje Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Ogłoszenia drobne Zwierzęta > Psy i koty - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta -czeka na akceptacje podalam namiar na schronisko i ewentualnie swoj nr, bo nie wiedzialam jaki kontakt podawac :oops: Quote
t_kasiek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dziękujemy za te ogłoszenia :loveu::loveu::loveu: Quote
Natussiaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hesia to troszkę do Sawuni jest podobna z pyszczka... Tylko Sawunia już długo w schronisku siedzi...:-( Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Natussiaa']Hesia to troszkę do Sawuni jest podobna z pyszczka... Tylko Sawunia już długo w schronisku siedzi...:-( :multi::multi: Natuśko...zawsze to mówiłam, że Sawcia to wykapana moja Zuzinka(jest w atawarku )! Jak uwidziałam Hesiunię natychmiast przypomniała mi się Ziuzinka jak była malutka!!! Toż to ...dla mnie,ale chyba nie tylko... najpiękniejsze, najsłodsze, najbardziej miziate trzy panny... pod słońcem i księżycem!!!! I choć po serduchu mi jeszcze kilka panien lata to te ...:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Sawunia długo w schronisku siedzi...bardzo długo:-(...bo ludzie nie umieją prawdziwego piękna uwidzieć!...albo szukają go nie tam gdzie jest??? No bo jak wyjaśnić to, że Sawa dalej w schronie, że Hesia w ogóle się w nim znalazła??? agniecha82x- bardzo dziękuję!!! Nigdy nie możemy przewidzieć co i kiedy może pomóc Hesi ! Może dziś, w Twoich ogłoszeniach jej domek ją zauważy? Najważniejsze...nie przestawać:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='ANETTTA']w sprawie tego psa piszcie na adres radek.schronisko@op.pl to opiekun psa ..na dogo nie chce wejsc bo brak czasu ..ale moze na @ odpisze Już raz pisałam i ...odpowiedział do Ciebie! Ale nie zaszkodzi spróbować jeszcze raz! Mam sugestię- możesz zmienić tytuł wątku na np. Hesia w schronisku w Koninie- psie dziecko błaga o dom! Może cioteczki z Konina zauważą tak wątek Hesi? Mam dziś poślizg z ...czasem( chłopię mi nagle zjechało do domu:lol:)i pisanie pw muszę przełożyć na jutro:-( Quote
agniecha82x Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 poranne mizianki dla malutkiej Hesinki :loveu: Quote
ANETTTA Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 mówisz i masz ...................zmiana nastała :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ANETTTA napisał(a):mówisz i masz ...................zmiana nastała :evil_lol: Ciociu A.- dzięki:lol: Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Zaprosiłam kilka cioteczek na wątek Hesi. Wszystkie one jednak z Poznania. Może jednak...:oops: Śpij spokojnie. Quote
Brysio Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 hej:) jak tylko znbajde chwilke czsu to chętnie porobie sunieczce ogłoszenia:) Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Brysio']hej:) jak tylko znbajde chwilke czsu to chętnie porobie sunieczce ogłoszenia:) Nie z Konina,ale ...Wielkopolska! Już bliżej:lol: Bardzo prosimy:loveu::loveu::loveu:, bo nie ...umiem!:oops: Dziękujemy:multi::multi::multi: Quote
Brysio Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 jasne zajmę się tym moze dzis wieczorem, bo teraz uciekam na zajęcia. Tylko tak sie zastanawiam czy nie lepiej moze podac tez namiary na tego wolontariusza, ktory się pieskiem zajmuje w schronisku? Z tego co zauważylam ludzie wolą rozmawiac raczej bezposrednio z taka osobą niz dzwonic do schroniska.. moze, zgodzi się na to:) Quote
agniecha82x Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 a ja podalam swoj nr tel. bo nie wiedzialam jaki namiar podac i nikt jeszcze w sprawie Hesiulki nie zadzwonil :-( a ja do tela lece jak szalona :roll: Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Brysio napisał(a):jasne zajmę się tym moze dzis wieczorem, bo teraz uciekam na zajęcia. Tylko tak sie zastanawiam czy nie lepiej moze podac tez namiary na tego wolontariusza, ktory się pieskiem zajmuje w schronisku? Z tego co zauważylam ludzie wolą rozmawiac raczej bezposrednio z taka osobą niz dzwonic do schroniska.. moze, zgodzi się na to:) Pytałam:-(:-(:-( Nie odpisał:oops: Quote
Brysio Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 NOWE OGŁOSZENIA PSINECZKI!! ;) innemiasta.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/248594-hesia_szczenie_w_schronie.html petsy.pl/ogloszenia/15/1_Psy/34_Wielorasowe/1750_HESIA_szczeni_w_schronie_dziecko_b_aga_o_dom_.html www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/1374/ www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2282,Lw==.html www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1331.html animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=19107 www.petworld.pl/ogloszenie/psy/hesia-szczenie-w-schronie-dziecko-blaga-o-dom/146 www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=634 www.nasipupile.pl/ogloszenie/zobacz/454_hesia-szczenie-w-schronie-dziecko-blaga-o-dom www.zwierzeta.5aleja.pl/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=6077&fromfromlist=classifiedscategory&fromfrommethod=showhtmllist&fromfromid=15 zwierzeta.low.pl/og515537.htm www.zoonet.pl/Oferty/iID=1263/ kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35072 www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=38772&id_kat=11&pi=0 do potwierdzenia przez moderatora czekaja: www.czworonogi.eu/ www.spacerek.net/index.php www.adopcje.org/ :lol: Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Brysio- jesteś wielka!!! [SIZE=2]dziękujemy za ogłoszenia:loveu::loveu::loveu: Maleńka śpij spokojnie! Mikołaj podsunie domkowi informacje o Tobie! A jest ich już dużo:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jajku jak duzo ogloszen Hesinki! :multi: musi ja ktos wypatrzyc teraz! :loveu: Quote
Recommended Posts