agniecha82x Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Hesinka pokazuje sie z rana :cool3: kurcze, a tak zawsze sie wydaje, ze ludzie ta chca slodkiego szczeniaczka, ze doroslych psow to nie, a tu... ktos szczeniaczka oddal :-( i teraz albo bedzie mial szczescie i zostanie wypatrzony albo stanie sie doroslym psem w schronie i znow sie kolo zamknie, bo ludzie to by woleli adoptowac szczeniaczka! ryczec sie chce :placz: wogole sobie nawet nie wyobrazam, jak mozna sie pozbyc takiego slodkiego kochanego klebuszka :-( porobie mu jeszcze jakies ogloszonka, ale dopiero po niedzieli, bo wczesniej nie dam rady :oops: chociaz wolalabym, zeby sie juz domek do tego czasu znalazl :diabloti: zreszta ja nawet nie widze innej mozliwosci - Hesia musi zostac wypatrzona i musi sie ktos w niej zakochac :loveu: no bo jak tu sie nie zakochac w tym klebuszku :cool3: Quote
t_kasiek Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 no wlasnie - ktos oddał ja do schroniska :placz::placz::placz: Quote
zuzlikowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='agniecha82x']Hesinka pokazuje sie z rana :cool3: kurcze, a tak zawsze sie wydaje, ze ludzie ta chca slodkiego szczeniaczka, ze doroslych psow to nie, a tu... ktos szczeniaczka oddal :-( i teraz albo bedzie mial szczescie i zostanie wypatrzony albo stanie sie doroslym psem w schronie i znow sie kolo zamknie, bo ludzie to by woleli adoptowac szczeniaczka! ryczec sie chce :placz: wogole sobie nawet nie wyobrazam, jak mozna sie pozbyc takiego slodkiego kochanego klebuszka :-( porobie mu jeszcze jakies ogloszonka, ale dopiero po niedzieli, bo wczesniej nie dam rady :oops: chociaz wolalabym, zeby sie juz domek do tego czasu znalazl :diabloti: zreszta ja nawet nie widze innej mozliwosci - Hesia musi zostac wypatrzona i musi sie ktos w niej zakochac :loveu: no bo jak tu sie nie zakochac w tym klebuszku :cool3: Oj,to by było fajnie i pomogłoby z pewnością:multi: Też bym wolała,żeby maleństwo już znalazło domek( i niech się tak stanie!!!),ale ...dobrze jest się zabezpieczyć i pokazać malucha szerszemu gronu :lol: Słodkich i spokojnych snów Hesiuniu:loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 xmartix napisał(a):wpisuje sie, zaproponuje Dzięki wielkie!:loveu: Quote
Natussiaa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Super allegro:loveu: postaram się załatwic więcej zdjęc Hesi;) Quote
zuzlikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Natussiaa napisał(a):Super allegro:loveu: postaram się załatwic więcej zdjęc Hesi;) Ale byłoby fajnie! Zaraz bym je podoklejała do allegro! ...i może trochę informacji o jej usposobieniu?...plissssss Dzięki:lol: Maleńka...podskakuj,podskakuj:multi::multi::multi:...musisz się pokazać ślicznoto! Quote
agniecha82x Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 poludniowe mizianka dla Hesi :loveu: no i sie klebuszek slodki pokazuje i na kochajacy domek oczekuje :cool3: Quote
zuzlikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 agniecha82x napisał(a):poludniowe mizianka dla Hesi :loveu: no i sie klebuszek slodki pokazuje i na kochajacy domek oczekuje :cool3: odwiedziłam Alfika i ...się "podpinam" do miziania Hesiuni !!! Quote
zuzlikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 No maleńka...pora do spania!:mad: Maluchy na poduchy i...spokojnej i bezpiecznej nicy!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :multi:Hesiu, pora się wysilić i popodskakiwać troszkę!:multi: Może ktoś jeszcze ...poczęstuje się pięknym Hesinym banerkiem(str.2)!:loveu: Może uwidzi ją jej domek:loveu: Tragedii jeszcze nie ma, ale...czyż w schronie każdy dzień nie jest traumą i zagrożeniem? :-( I co to za los dla maleńkiej suczki?:-( Quote
agniecha82x Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 chetnie bym sie banerkiem poczestowala, ale juz miejsca brak :shake: lec malutka na gore! Hesia sliczna kuleczka czeka na super domek :cool3: Quote
t_kasiek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 agniecha82x napisał(a):chetnie bym sie banerkiem poczestowala, ale juz miejsca brak :shake: lec malutka na gore! Hesia sliczna kuleczka czeka na super domek :cool3: i ja nie mam miejsca, ale chetnie podniose wateczek !!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No i wieczorne mizianko i ...spanko:loveu: Quote
agniecha82x Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ta malutka puchata urocza kuleczko pieknie o super domek prosi!!! Quote
t_kasiek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 czy ta kuleczka kochana dalej nie ma domku ?? :placz: Quote
zuzlikowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 t_kasiek napisał(a):czy ta kuleczka kochana dalej nie ma domku ?? :placz: Niestety!!!:-( Sprawdzałam stronę TOZ w Koninie! Maleństwo nadal tam jest:-( Jutro napiszę do nich i zapytam czy ktoś o maleńką pytał! Tak bym chciała,żeby już była w swoim domku:oops: Quote
zuzlikowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tak mi się smutno zrobiło jakoś,że zapomniałam:oops: Hesiuni życzyć dobrej nocki! Śpij spokojnie maleńka:sleep2:, jutro nowy dzień i może ostatni w schronie?? Oby...:loveu: Quote
t_kasiek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 a nie znalazłby sie dla małej jakiś hoteli....albo DT.....bo ona w schronie jest, tak ?? Quote
agniecha82x Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a z allegro tez nie ma zadnego odzewu? jak to mozliwe, ze nie ma zainteresowania taka mala urocza puchata kuleczka :shake: Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='t_kasiek']a nie znalazłby sie dla małej jakiś hoteli....albo DT.....bo ona w schronie jest, tak ?? Hesia jest w schronie w Koninie!:-( Nikt z tych okolic się jeszcze nie odezwał, a ja nie umiem wyszukać na mapie dogo:shake: Może pomoglibyście znaleźć kogoś w okolicy Konina? Quote
t_kasiek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='zuzlikowa']Hesia jest w schronie w Koninie!:-( Nikt z tych okolic się jeszcze nie odezwał, a ja nie umiem wyszukać na mapie dogo:shake: Może pomoglibyście znaleźć kogoś w okolicy Konina? moge poszukac - jesli tylko mi powiecie gdzie znajde Mape dogo :) Edit - juz znalazłam stronke Mapa Pomocy Dogomaniakow - lece szukac :) Quote
t_kasiek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Konin to woj. wielkopolskie, tak ??? znalazłam tyle: tymczasy: KaRa_ (dokładniej garaż nieduże psy) mrowa23 supergoga (ewentualnie do kilku dni maksymalnie małe psiaki lub szczenięta) brysia frogg naturino (mieszkanie) hotel Bonsai (znam bardzo dobry i sprawdzony pod Kaliszem, upust dla psów w potrzebie) Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 t_kasiek:loveu:dzięki!!! Jutro zmobilizuję się i powysyłam pw ! Dzisiaj napisałam do schronu i...nic!:-( A liczyłam na to,że jak pod patronatem TOZ-u to...ach...poczekam jeszcze,nim zacznę marudzić! Noc się zbliża ,więc ...dobranoc maleństwo!:loveu: Quote
Recommended Posts