Jump to content
Dogomania

HESIA zagineła ..................

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety, nic nowego.
Pies "sie zgubil" nie wierze w to ani trochę.

Pamietam, ze Pani Ewa nie mogła poinformować nas o tym ze psiak uciekł jej podczas jednego z spacerków bo odłączyła sobie internet. Szkoda tylko ze w tym czasie byla stale aktywna na allegro.
A tel. sie jej zgubił i biedna nie mogla sie skontaktować z żadna z was bo tylko na nim i na koncie allegro miala kontakt.

To sa wytlumaczenia, ktore niewiele maja wspolnego z prawda.

Najprawdopodobniej (takie jest moje zdanie) psa oddala komus lub wyrzucila (w schronie jej na bank nie ma).
Po pierwsze mialą realne mozliwości kontaktu z któraś z was bo an allegro była aktywna, po drugie zdjecia ktore ostatnio oddalą sa zupełnie innej daty.

Przeciez wtej sprawie byla rozmowa, na pewno z Pania Romą i jeszcze jakąś dogomanka z Walbrzycha prosilam zeby to wyjaśnic. Niestety skończyło sie na niczym a ja sama wyprowadziłam sie do Wrocławia.

Czy teraz jest jakis pomysł żeby pociągnąć tę kobietę do odpowiedzialności?

Posted

martka1982 napisał(a):
i trzeba by bylo przenies watek do zaginionych i zmienic jego tytul

pies "zaginal" około 3-4 tyg. po adopcji a moja wizyta tam była jakoś w wrześniu-październiku. To już za pozno

Posted

Zuzlikowa to już z a pozno jest, przeciez to ponad 5 mcy. Ja byłam na wizycie w październiku a Hesia zaginela jakos miesiąc po daopcji. Jeszcze śnieg byl :(
Tten pies na pewno nei zaginąl a gdyby go oddala do schronu to byśmy wiedzieli. Wtedy dziewczynyz z Wałbrzycha go sprawdzały i nie było.

• 2 weeks later...
Posted

niezupelnie z tym niedaleko ale jesli nadazy sie okazja chetnie to sprawdze.
Tylko ze P. Ewa mieszka w bloku wiec latwo nie bedzie a ustalac cokolwiek an watku miaj sie z celem bo wiadomo, ze go czyta.