giselle4 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ...Oj masz szczęscie dziewczynko:loveu: zdrowia i bądz grzeczna :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 martka1982 napisał(a):Co u Hesi? Niestety ostatnie informacje pochodzą z początku lutego i są bardzo enigmatyczne! Jest wszystko Ok. P.Ewelina jest zapracowana i dlatego nie odpowiada na maile.:oops: Niepokoję się. Quote
Apbt_sól Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tfu tfu jak cos dajcie znac ja mieszkam w wałbrzychu. Zapewne wszystko wporzadku , czasem sa takie przestoje informacyjne. Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Przed momentem dostałam maila od p.Eweliny "wyslalam Pani dwa aktualne zdjecia mmsem, jesli nieodbiera Pani mmsow to przesle mailem wszystko jest ok pozdrawiamy prosze napisac czy otrzymala Pani zdjecia Ewelina;-)" Czekam na zdjęcia! Quote
LILUtosi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No wreszcie jakies wiesci.Czekamy z utesknieniem na foty. Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Apbt_sól']tfu tfu jak cos dajcie znac ja mieszkam w wałbrzychu. Zapewne wszystko wporzadku , czasem sa takie przestoje informacyjne. Dziękuję! Dostałam fotkę od p.Eweliny Quote
zuzlikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Yana napisał(a):no własnie, nic nie widać :hmmmm: Już dziś drugi raz...zaraz znowu wstawię!!! Quote
zuzlikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To dobrze! U mnie przez moment były dwie:shake:, ale poprawiłam...i niech tak już zostanie! Quote
t_kasiek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 widze fotke ze spacerku......Hesia bardzo urosła, ale jakas taka smutna na tej fotce :( moze tylko mi sie tak wydaje......:roll: Quote
Yana Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 t_kasiek napisał(a):widze fotke ze spacerku......Hesia bardzo urosła, ale jakas taka smutna na tej fotce :( moze tylko mi sie tak wydaje......:roll: trudno coś oceniać po jednej fotce, może była tylko speszona ? może zmęczona spacerem ? ale trzeba jeszcze jakiś czas utrzymywać kontakt z domem Hesi Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Proszę o pomoc. Zależy mi na dobrych domkach. http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-5-miesieczne-szczeniaki-onka-do-adopcji-133586/#post12001844 Quote
Karolcia_ko5 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 HEJ A CO U HESI Hmmmmmm ?????:roll: Dawno nikt tu nie pisał. Ktoś ma kontakt z domem Hesiny...? Quote
Ewelina.w38 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 i ja i Apbt_sól oferowałyśmy pomoc przy zerknięciu na Hesie, kontroli domku i w ogóle. Czy są jakieś nowe wieści o piesku? Quote
zuzlikowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Ewelina.w38']i ja i Apbt_sól oferowałyśmy pomoc przy zerknięciu na Hesie, kontroli domku i w ogóle. Czy są jakieś nowe wieści o piesku? Niestety prosiłam Apbt_sól o pomoc sporo czasu temu i nic... nie ma nowych wieści i bardzo potrzebuję kogoś do sprawdzenia domku,z którym straciłam wszelki kontakt.Telefony i smsy są nie odbierane...na maile brak odpowiedzi...zupełnie nic nie wiem o sunieczce...koniecznie potrzebuję pomocy w sprawdzeniu co u Hesi! Quote
zuzlikowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):to dogadamy sie na pm. Wysłałam dane domku na pw...dziękuję,może dowiemy się,jak się ma Hesia. Prawdę powiedziawszy,niepokoję sie tym brakiem kontaktu. Quote
zuzlikowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):masz pełną pocztę i nie mogę ci odp. Wyczyszczona... Quote
Ewelina.w38 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 arjuna mówi, że umowę adopcyjną podpisywał ktoś ze schroniska. czy ktoś moze mi pomóc namierzyć te osobę (ona zajela sie transportem) i podac jakiś kontakt? Quote
zuzlikowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Karolcia_ko5;11540428 Numer do schroniska 063 243 80 38. Tutaj jest nasza strona, jest wiele informacji. [URL="http://www.tozkon.webd.pl/index.php" napisał(a):TOZ Konin - Historia Schroniska np. numer konta itd. Umowę podpisało schronisko i domek...po zawiezieniu Hesi umowa została odesłana do schroniska,a jeden egzemplarz został w domu. Quote
Recommended Posts