Jump to content
Dogomania

HESIA zagineła ..................

Recommended Posts

Posted

rotek_ napisał(a):
a może zaprosić panią na dogo?

Zaprosiłam:lol:, ale nie każdy ma cierpliwość do dogo:diabloti:

Pani Ewelina przesłała maaasę fotek Hesiuli!!!:loveu:
Czy wiecie kogośmy jej ...zawiozły? Zobaczcie!

Pięknota,ale już pannica!:loveu: Długonoga...ślicznota!

Jutro wrzucę znowu kilka!
Poproszę p.Ewelinę o zrobienie... przy okazji...fotek z codzienności Hesi - jedzenie, spanie, zabawa...
Będzie się na tych fotkach zmieniać błyskawicznie!

Pozdrowienia dla Hesi i jej "domku":loveu:

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Roy-11
Posted

Dziękuję wszystkim za bardzo udaną akcję z Hesią i zyczę jej wszystkiego dobrego w nowym domku...
Wyslijcie od czasu do czasu jakies foty i newsy, ciekawi jestesmy na kogo mała wyrośnie :diabloti:

Posted

Roy-11 napisał(a):
Dziękuję wszystkim za bardzo udaną akcję z Hesią i zyczę jej wszystkiego dobrego w nowym domku...
Wyslijcie od czasu do czasu jakies foty i newsy, ciekawi jestesmy na kogo mała wyrośnie :diabloti:

My też jesteśmy wdzięczne za opiekę nad Hesią i znaczną pomoc przy przekazaniu jej do domku!Wyślemy!!!

I foteczki dziewczyny z jej wspaniałą rodzinką!!!!

Coś mi komp oporuje! Muszę więc dozować fotki!
Piękne!!!!

Posted

LILUtosi napisał(a):
Kochane cioteczki, nasza TPSA odłączyła mnie od świata. Otwieram wątek a tu już 8 stron czytania. Tak więc jak już wiecie Hesia z przejedzenia jak i ze strachu pewnie, wysadziła na moje tylne siedzenie zawartość swojego brzuszka. Na szczęście miałam kocyk i ucierpiało tylko oparcie (jeszcze mnie czeka pranie,były takie mrozy że nie dało rady). Ale jaka mądra. Jak nie było sie już gdzie położyć (nie było się gdzie od razu zatrzymać) to sobie łapką kocyk odsuneła, tak aby na czystym leżeć. Strasznie wystraszona mała była. Zrobiłam parę fotek i później wstawie, jak bedzie jeszcze net.

:loveu::loveu::loveu: Oj, cwaniara!!! To to musiało z niej ...buzować,że mnie tak wzięło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ten spryt i umiłowanie do piękna wokół:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

LILUtosi...mniej przygód, przy pomaganiu zwierzaczkom:evil_lol: i ZDRÓWKA!:loveu:

Posted

Kochane cioteczki, nasza TPSA odłączyła mnie od świata. Otwieram wątek a tu już 8 stron czytania. Tak więc jak już wiecie Hesia z przejedzenia jak i ze strachu pewnie, wysadziła na moje tylne siedzenie zawartość swojego brzuszka. Na szczęście miałam kocyk i ucierpiało tylko oparcie (jeszcze mnie czeka pranie,były takie mrozy że nie dało rady). Ale jaka mądra. Jak nie było sie już gdzie położyć (nie było się gdzie od razu zatrzymać) to sobie łapką kocyk odsuneła, tak aby na czystym leżeć. Strasznie wystraszona mała była. Zrobiłam parę fotek i później wstawie, jak bedzie jeszcze net.

Posted

Dzięki wszystkim cioteczkom za chęć pomocy i ...przedtem...i teraz!!!

Dostałam wspaniałego sms-a:

Witam.
Pozwolę sobie od czasu do czasu do Pani wysłać smsa bądź maila.
(jak się cieszę,że domek chce utrzymać kontakt)
Hesia nauczyła się już piszczeć pod drzwiami jak chce iść na dwór, choć nadal zdarzają się jej gafy(zuch dziewczyna!) no i śpi w nocy z nami w łóżku(no...i do tego wie co dobre!).Pozdrawiamy.

Foteczki wkleję,ciut później, bo...mnie benie na dwór ciągną!!!:evil_lol:
A mamy i z domku i od LILUtosi!!!!

Acha- LILUtosi zrezygnowała ze zwrotu pieniążków za paliwo...i wszystkie pieniążki na transport Hesi powędrowały do Blanki!...nie-bez 18zł ,te przeje mój Bercik:oops:! Do Blanki powędrowało 140zł! Niech jej przyniosą szczęście...tak jak Hesi!:loveu::loveu::loveu:

Posted

jakie piekne fotki z nowego domku!!! :loveu: wzruszyly mnie niesamowicie!
widac, ze Hesia trafila do wspanialego kochajacego domku! i jaka duza juz z niej pannica, jaka piekna! :loveu: az brak slow, zeby opisac cale to szczescie, ktore ogarnia gdy patrze na te zdjecia :)

Posted

Cioteczki...domeczku...miejcie cierpliwość:oops::oops::oops: Mam piękne fotki i od LILUtosi, i z domciu....wstawię!!! PAMIĘTAM!!!
Coś mi komp zwalnia i robię to co muszę...
a u Hesinki i domku ...jedynie ciepło miziać i wysyłać dobre fluidy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam przykre wiadomości- p.Ewelina przysłała mi sesemesa, żeHesia od trzech dni ma rozwolnienie.
Z informacji p. Eweliny wynika,że jest leczona i dostaje zastrzyki.
Jutro spróbuję skontaktować się ponownie z P.Eweliną i dowiedzieć się jak się maleńka czuje!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Mam przykre wiadomości- p.Ewelina przysłała mi sesemesa, żeHesia od trzech dni ma rozwolnienie.
Z informacji p. Eweliny wynika,że jest leczona i dostaje zastrzyki.
Jutro spróbuję skontaktować się ponownie z P.Eweliną i dowiedzieć się jak się maleńka czuje!

napisz p. Ewelinie, żeby podawała małej nifuroksazyd w płynie dla dzieci. ok.lyżeczki do posiłku. koniecznie! zanim pies się odwodni,

co suka je? być może drastycznie zmieniono jej dietę-wówczas kłopoty z żołądkiem mnoga się utrzymywać nawet do kilku miesięcy.
niech jej ugotuje pierś z kurczaka, garść ryżu i doda odrobinę siemienia lnianego czy gotowanej marchwi-na takim wikcie pies powinien szybko dojsć do siebie..

Posted

[quote name='arjuna']napisz p. Ewelinie, żeby podawała małej nifuroksazyd w płynie dla dzieci. ok.lyżeczki do posiłku. koniecznie! zanim pies się odwodni,

co suka je? być może drastycznie zmieniono jej dietę-wówczas kłopoty z żołądkiem mnoga się utrzymywać nawet do kilku miesięcy.
niech jej ugotuje pierś z kurczaka, garść ryżu i doda odrobinę siemienia lnianego czy gotowanej marchwi-na takim wikcie pies powinien szybko dojsć do siebie..

Przekażę te rady p. Ewelinie! Przydadzą się jej na ...przyszłość:loveu:, bo z Hesię już wszystko OK!
P.Ewelina wiedziała,że się martwię i dziś zadzwoniła z dobrymi informacjami!:loveu:
Zareagowali zaraz jak zaczęły się sensacji i Hesia wylądowała zaraz u weta!
Dostała 3 zastrzyki i tabletki. Podejrzewają.że coś musiała porwać i zjeść!
Ma jeszcze tabletki i kontrolną wizytę za tydzień! P.Ewelina planuje już szczepienia i...sterylizację:lol:
Hesia zaanektowała serducho małego Pana całkowicie- razem szaleją i razem śpią! Posłanko służy Hesi do znoszenia zabawek!:evil_lol:
Dziewczyna już ładnie woła kiedy musi iść na dwór! Zuch mała.:multi:

Posted

Yana napisał(a):
a można poprosić P. Ewelinę o jakieś nowe fotki malutkiej ? :loveu:

Można,można!
Będę dziś pisać do p.Eweliny, to poproszę!
Sama jestem ciekawa jak ...wizualnie sobie radzi Hesiulka!