zuzlikowa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 rotek_ napisał(a):a może zaprosić panią na dogo? Zaprosiłam:lol:, ale nie każdy ma cierpliwość do dogo:diabloti: Pani Ewelina przesłała maaasę fotek Hesiuli!!!:loveu: Czy wiecie kogośmy jej ...zawiozły? Zobaczcie! Pięknota,ale już pannica!:loveu: Długonoga...ślicznota! Jutro wrzucę znowu kilka! Poproszę p.Ewelinę o zrobienie... przy okazji...fotek z codzienności Hesi - jedzenie, spanie, zabawa... Będzie się na tych fotkach zmieniać błyskawicznie! Pozdrowienia dla Hesi i jej "domku":loveu: Quote
Guest Roy-11 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dziękuję wszystkim za bardzo udaną akcję z Hesią i zyczę jej wszystkiego dobrego w nowym domku... Wyslijcie od czasu do czasu jakies foty i newsy, ciekawi jestesmy na kogo mała wyrośnie :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Roy-11 napisał(a):Dziękuję wszystkim za bardzo udaną akcję z Hesią i zyczę jej wszystkiego dobrego w nowym domku... Wyslijcie od czasu do czasu jakies foty i newsy, ciekawi jestesmy na kogo mała wyrośnie :diabloti: My też jesteśmy wdzięczne za opiekę nad Hesią i znaczną pomoc przy przekazaniu jej do domku!Wyślemy!!! I foteczki dziewczyny z jej wspaniałą rodzinką!!!! Coś mi komp oporuje! Muszę więc dozować fotki! Piękne!!!! Quote
Yana Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wygląda na to, że Hesia znalazła ciepły, kochający domek :multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 LILUtosi napisał(a):Kochane cioteczki, nasza TPSA odłączyła mnie od świata. Otwieram wątek a tu już 8 stron czytania. Tak więc jak już wiecie Hesia z przejedzenia jak i ze strachu pewnie, wysadziła na moje tylne siedzenie zawartość swojego brzuszka. Na szczęście miałam kocyk i ucierpiało tylko oparcie (jeszcze mnie czeka pranie,były takie mrozy że nie dało rady). Ale jaka mądra. Jak nie było sie już gdzie położyć (nie było się gdzie od razu zatrzymać) to sobie łapką kocyk odsuneła, tak aby na czystym leżeć. Strasznie wystraszona mała była. Zrobiłam parę fotek i później wstawie, jak bedzie jeszcze net. :loveu::loveu::loveu: Oj, cwaniara!!! To to musiało z niej ...buzować,że mnie tak wzięło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ten spryt i umiłowanie do piękna wokół:evil_lol::evil_lol::evil_lol: LILUtosi...mniej przygód, przy pomaganiu zwierzaczkom:evil_lol: i ZDRÓWKA!:loveu: Quote
LILUtosi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kochane cioteczki, nasza TPSA odłączyła mnie od świata. Otwieram wątek a tu już 8 stron czytania. Tak więc jak już wiecie Hesia z przejedzenia jak i ze strachu pewnie, wysadziła na moje tylne siedzenie zawartość swojego brzuszka. Na szczęście miałam kocyk i ucierpiało tylko oparcie (jeszcze mnie czeka pranie,były takie mrozy że nie dało rady). Ale jaka mądra. Jak nie było sie już gdzie położyć (nie było się gdzie od razu zatrzymać) to sobie łapką kocyk odsuneła, tak aby na czystym leżeć. Strasznie wystraszona mała była. Zrobiłam parę fotek i później wstawie, jak bedzie jeszcze net. Quote
ANETTTA Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ja zrezygnowałam na korzyść netii i jest ok Quote
LILUtosi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Niestety, tylko TPSA była dostępna. Mam neostrade od 2tygodni a juz 3 razy miałam awarie. Quote
t_kasiek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ale z niej piękność wyrasta !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewelina.w38 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Suni życze szczescia na "nowej drodze zycia" ale przypominam, ze [SIZE=5]jestem z wcha i w razie potrzeby "dyskretnej kontroli" chetnie pomoge:) Quote
zuzlikowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dzięki wszystkim cioteczkom za chęć pomocy i ...przedtem...i teraz!!! Dostałam wspaniałego sms-a: Witam. Pozwolę sobie od czasu do czasu do Pani wysłać smsa bądź maila. (jak się cieszę,że domek chce utrzymać kontakt) Hesia nauczyła się już piszczeć pod drzwiami jak chce iść na dwór, choć nadal zdarzają się jej gafy(zuch dziewczyna!) no i śpi w nocy z nami w łóżku(no...i do tego wie co dobre!).Pozdrawiamy. Foteczki wkleję,ciut później, bo...mnie benie na dwór ciągną!!!:evil_lol: A mamy i z domku i od LILUtosi!!!! Acha- LILUtosi zrezygnowała ze zwrotu pieniążków za paliwo...i wszystkie pieniążki na transport Hesi powędrowały do Blanki!...nie-bez 18zł ,te przeje mój Bercik:oops:! Do Blanki powędrowało 140zł! Niech jej przyniosą szczęście...tak jak Hesi!:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 jakie piekne fotki z nowego domku!!! :loveu: wzruszyly mnie niesamowicie! widac, ze Hesia trafila do wspanialego kochajacego domku! i jaka duza juz z niej pannica, jaka piekna! :loveu: az brak slow, zeby opisac cale to szczescie, ktore ogarnia gdy patrze na te zdjecia :) Quote
zuzlikowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Cioteczki...domeczku...miejcie cierpliwość:oops::oops::oops: Mam piękne fotki i od LILUtosi, i z domciu....wstawię!!! PAMIĘTAM!!! Coś mi komp zwalnia i robię to co muszę... a u Hesinki i domku ...jedynie ciepło miziać i wysyłać dobre fluidy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Mam przykre wiadomości- p.Ewelina przysłała mi sesemesa, żeHesia od trzech dni ma rozwolnienie. Z informacji p. Eweliny wynika,że jest leczona i dostaje zastrzyki. Jutro spróbuję skontaktować się ponownie z P.Eweliną i dowiedzieć się jak się maleńka czuje! Quote
ANETTTA Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 możę coss porwała na dworze i zjadła Quote
arjuna Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Mam przykre wiadomości- p.Ewelina przysłała mi sesemesa, żeHesia od trzech dni ma rozwolnienie. Z informacji p. Eweliny wynika,że jest leczona i dostaje zastrzyki. Jutro spróbuję skontaktować się ponownie z P.Eweliną i dowiedzieć się jak się maleńka czuje! napisz p. Ewelinie, żeby podawała małej nifuroksazyd w płynie dla dzieci. ok.lyżeczki do posiłku. koniecznie! zanim pies się odwodni, co suka je? być może drastycznie zmieniono jej dietę-wówczas kłopoty z żołądkiem mnoga się utrzymywać nawet do kilku miesięcy. niech jej ugotuje pierś z kurczaka, garść ryżu i doda odrobinę siemienia lnianego czy gotowanej marchwi-na takim wikcie pies powinien szybko dojsć do siebie.. Quote
agniecha82x Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jejku biedna Hesinka! zdrowiej malenka! Quote
zuzlikowa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='arjuna']napisz p. Ewelinie, żeby podawała małej nifuroksazyd w płynie dla dzieci. ok.lyżeczki do posiłku. koniecznie! zanim pies się odwodni, co suka je? być może drastycznie zmieniono jej dietę-wówczas kłopoty z żołądkiem mnoga się utrzymywać nawet do kilku miesięcy. niech jej ugotuje pierś z kurczaka, garść ryżu i doda odrobinę siemienia lnianego czy gotowanej marchwi-na takim wikcie pies powinien szybko dojsć do siebie.. Przekażę te rady p. Ewelinie! Przydadzą się jej na ...przyszłość:loveu:, bo z Hesię już wszystko OK! P.Ewelina wiedziała,że się martwię i dziś zadzwoniła z dobrymi informacjami!:loveu: Zareagowali zaraz jak zaczęły się sensacji i Hesia wylądowała zaraz u weta! Dostała 3 zastrzyki i tabletki. Podejrzewają.że coś musiała porwać i zjeść! Ma jeszcze tabletki i kontrolną wizytę za tydzień! P.Ewelina planuje już szczepienia i...sterylizację:lol: Hesia zaanektowała serducho małego Pana całkowicie- razem szaleją i razem śpią! Posłanko służy Hesi do znoszenia zabawek!:evil_lol: Dziewczyna już ładnie woła kiedy musi iść na dwór! Zuch mała.:multi: Quote
t_kasiek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 .....najpierw zamarłam jak przeczytalam, ze cos jest nie tak :placz: ale teraz ciesze sie, ze juz wszystko dobrze !!!! i oby tak dalej :) Quote
agniecha82x Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 super, ze wszystko juz dobrze u Hesinki! :) Quote
Yana Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a można poprosić P. Ewelinę o jakieś nowe fotki malutkiej ? :loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Yana napisał(a):a można poprosić P. Ewelinę o jakieś nowe fotki malutkiej ? :loveu: Można,można! Będę dziś pisać do p.Eweliny, to poproszę! Sama jestem ciekawa jak ...wizualnie sobie radzi Hesiulka! Quote
Recommended Posts