Brysio Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 piękna maleńka kuleczka juz szczęsliwa:bigcool::bigcool: :sweetCyb::sweetCyb: :Cool!::Cool!: :Dog_run: Quote
Karolcia_ko5 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Super! Super! Super! Dziękuje wszystkim w swoim i schroniska imieniu!!!! ;) ;) Hesinko trzymaj się tam cieplutko;*.. Quote
Poker Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 HUUUURAAAAAAAAAA:multi::multi::multi: A czy Hesia nie jest w Wałbrzychu?:crazyeye: Patrz tytuł wątku :eviltong: Quote
agniecha82x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 to ja jeszcze raz dziekuje wszystkim, ktorzy przyczynili sie do tego, ze Hesinka jest juz w swoim cieplutkim domku!!! :multi: :multi: :multi::multi: :loveu: ciesze, sie, ze wszyscy spokojnie powracali do domkow :) a Hesiulka to chyba troszke podrosla :loveu: sliczna kuleczka puchata, Hesiulka duzo szczescia w nowym domku i domkowi duuuzzzzooo szczescia z ich nowa przyjaciolka! :loveu: Quote
edit_f Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 super!!!!!!! dziękuję wam dziewczyny!!!!!!!!! Quote
michelle04 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Poker napisał(a):HUUUURAAAAAAAAAA:multi::multi::multi: A czy Hesia nie jest w Wałbrzychu?:crazyeye: Patrz tytuł wątku :eviltong: No co TY Poker, oczywiście, że w Koninie,wiem toż wiozłam ją tam :diabloti:...hihihihi Quote
giselle4 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ...Byłam pewna ze jechałas do Wałbrzycha:evil_lol::mad: Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Poker napisał(a):HUUUURAAAAAAAAAA:multi::multi::multi: A czy Hesia nie jest w Wałbrzychu?:crazyeye: Patrz tytuł wątku :eviltong: No i radość ma taką siłę...Ciocia A. zmieni tytuł na WAŁBRZYCH!!!:loveu::loveu::loveu: A ten czupurek utulony w pudełeczku.to nasza... Hesia!!!! Niech dziewczyna dorasta w swoim domku!!! Staraj się być grzeczna Hesinko!:loveu: Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł JEST NADMIAR!!!! 118 ziłów! Myślcie co z nimi zrobić! Quote
Yana Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 może nadmiar gotówki zostawić na zapełnienie brzuszka Benia Quote
agniecha82x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 nie ma sie co dziwic tym pomylkom, Cioteczki podekscytowane :cool3: konin czy walbrzych - najwazniejsze ze nasza kuleczka juz w domeczku :lol: Quote
agniecha82x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zuzlikowa ja jestem jak najbardziej za :cool3: Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Yana napisał(a):może nadmiar gotówki zostawić na zapełnienie brzuszka Benia Dzięki w imieniu brzuszka Beniutki-Bercika(tak go teraz nazywam! Napiszę o tym przy okazji na jego wątku!)...dla jego zapełnienia, zawsze będzie...mało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i każdy grosz...a co dopiero taaakie złotówki...się przyda...jednak... Jednak...brzuszek Bercika nie jest w stanie krytycznym. Może trochę poczekać( o kurcze- dobrze,że nie umie czytać:evil_lol: ). A mamy sytuację naglącą i kryzysową u Blanki- miniaturki bernardyna...jedynej w swoim rodzaju:loveu:. Grozi jej wielkie cierpienie i w efekcie śmierć!!! A można temu zapobiec i wyleczyć ją całkowicie, ale trzeba zrobić to natychmiast!!! Zerknijcie na jej wątek i powiedzcie,czy mogę pieniążki,które miały dać życie Hesi, przelać dla Blanki...niech teraz jej dadzą życie! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-miniaturka-po-potraceniu-juz-po-operacji-zbieramy-na-2-operacje-126452/index14.html#post11554798 No,ale,żeby mi chłopie nie wyło... dla brzuszka mojego Bercika zostawiłabym...ogoneczek- 18zł:evil_lol: ANETTTA,agniecha82x,Yana...może tak być??????? Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł JEST NADMIAR!!!! 118 ziłów! 100zł dla Blanki, 18zł dla Bercika ! Może tak być???? Quote
agniecha82x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 agniecha82x napisał(a):Zuzlikowa ja jestem jak najbardziej za :cool3: jako ze mi sie hopnelo niechcacy - powtorze sie :lol: Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dzięki!!!!:loveu::loveu::loveu: Myślę,że Cioteczka A. też się zgodzi- bardzo leży jej na sercu los Blanki, więc wpłacam pieniążki!!! Niech obie dziewczynki żyją w szczęściu i zdrowiu!!!:loveu: Cioteczko A.- zmień tytulik:loveu: agniecha82x- wyrzuć już info o potrzebie transportu dla Hes (alem się rozpanoszyła:mad:...ale...chyba nie chcę zapeszać:oops:) Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł JEST NADMIAR!!!! 118 ziłów! 100zł dla Blanki, 18zł dla Bercika ! Przelałam!!! Quote
ANETTTA Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zmierzłe baby już się doczepiły :angryy::angryy::angryy:a co to za róznica co wałbrzych czy Konin co dom to dom :mad:.... ..juz zmieniam z tego wszystkiego z radości niesamowitej to mi klepki w głowie przestawiły .....wybaczcie mi ....plissssssssssssssssssssssssssssssssssss ja sie zgadzam na wszystko ..przecież wiecie ..kolanka beniulki mam na mysli :multi: Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ANETTTA napisał(a):iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zmierzłe baby już się doczepiły :angryy::angryy::angryy:a co to za róznica co wałbrzych czy Konin co dom to dom :mad:.... ..juz zmieniam z tego wszystkiego z radości niesamowitej to mi klepki w głowie przestawiły .....wybaczcie mi ....plissssssssssssssssssssssssssssssssssss ja sie zgadzam na wszystko ..przecież wiecie ..kolanka beniulki mam na mysli :multi: Masz jak w banku:evil_lol:...wybaczone!!! Rozumiemy!:lol: Wiedziałam i...już przelałam!:loveu::loveu::loveu: Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł JEST NADMIAR!!!! 118 ziłów! 100zł dla Blanki, 18zł dla Bercika ! Przelałam!!!:loveu: Quote
t_kasiek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 SUPER !!!!!!!!!!!!!!!! dużo szczęścia w nowym domku !!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Przed momentem dostałam sms-a od p. Eweliny:loveu: ...domku Hesi!!!! "Witam. Hesia ma się dobrze.Już od wczoraj chodzi na smyczy.Zachowuje się bardzo dobrze,ale niestety nie można zrobić jej jeszcze wyraźnego zdjęcia,bo ciągle jest w ruchu.Te które mamy prześlę jutro.Dziś miała kąpiel.Pozdrawiamy(z uśmieszkiem:lol:)". Dziękujemy Pani Ewelino!:loveu::loveu::loveu: Wszystkich domowników mocno...ściskamy!!!!:loveu::loveu::loveu: Hesiu...zwolnij trochę...cioteczki chcą fotek, a domek nie chce cały czas biegać!:lol::lol::lol: Pamiętaj, żebyś Ty była szczęśliwa...domownicy też muszą być szczęśliwi!!!! Miziamy maleńki...ruchliwy czupurku! Quote
Brysio Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 wspaniale:loveu: czekamy na zdiecia:loveu: Quote
agniecha82x Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 cudowne wiesci :loveu: Hesinka to taka mala iskierka :loveu: Quote
Recommended Posts