zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No i ponad godzinę temu,Hesia przesiadła się w Ostrowie Wlkp. i już będzie w okolicach Wrocławia!!! Troszkę marudziła w drodze. Informacje te są od Marty z konińskiego schroniska, która przewiozła Hesię na pierwszym etapie! Marto-DZIĘKUJEMY!Szczęśliwego powrotu do domu! Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 LILUtosi przekazała - ok.40min temu- Hesinkę michelle04 i mała wyruszyła w ostatni etap podróży! LILUtosi nie przekazywała informacji,bo zajęta była sprzątaniem po... nieszczęśliwym wypadku:oops: Hesi!!! Dziewczyna opróżniła poopę na siedzenia,a miała tego troszeczkę...dużo... Po tym wydarzeniu(i wstępnym posprzątaniu) podróż przebiegła spokojnie.Hesinka cichutko leżała na siedzeniu. LILUtosi- dziękujemy!!!! Czekam na...kosztorys i nr konta na pw.Zdrówka!:loveu: Czekamy na wiadomości od michelle04. Musi ona dojechać do Wałbrzycha, przekazać Hesię domkowi,podpisać i zabrać egzemplarz umowy i...wrócić do Wrocławia! Powodzenia i podróży bez sensacji. Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
giselle4 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ....To troche potrwa po drodze mgła straszna i powolutku jadą. Wiec trzymajcie kciuki,aby wszystko było ok.:oops:;) Quote
Apbt_sól Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 kolo wałbrzycha drogi wczoraj w nocy były straszne... niech uwazaja bardzo! powodzenia! Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 giselle4 napisał(a):....To troche potrwa po drodze mgła straszna i powolutku jadą. Wiec trzymajcie kciuki,aby wszystko było ok.:oops:;) MOOOOOOOCNO TRZYMAMY!!!! Powodzenia w bezpiecznym dojeździe i powrocie! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
agniecha82x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ja tez trzymam mocno!!! i dziekuje juz teraz wszystkim za pomoc HESI! jestescie wszyscy nieocenieni!!! :Rose: Quote
rotek_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 drogi w tym rejonie są fatalne:shake: śnieg teraz przymarzł jest slisko Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No i możemy się cieszyć! Dostałm taką wiadomość: "Hesia w domku michelle wraca,wszystko załatwiła jak wroci bedziecie miały relacje ale to pewnie za godzinkę. Grazyna Ps....cieszcie sie:loveu:" Bardzo się cieszę z tego ,że Hesia już jest w SWOIM DOMKU !!! Życzę Hesi i domkowi duuuuużo cierpliwości... na początek!:loveu: Ale popodskakuję jak cała akcja się szczęśliwie skończy i michelle04 dotrze już bezpiecznie do domu!!! Szczęśliwej i bezpiecznej drogi dziewczyno:loveu: Dzięki! giselle4...Ty wiesz:loveu: Quote
agniecha82x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 szczesliwego nowego zycia Hesinko :multi: i wszystkiego najlepszego dla cudownego domku, ktory przygarnal ta mala kruszynke!!! :loveu: a ja podskakuje juz od dawna :oops: Quote
michelle04 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No i jestem w domku..ufff...stan dróg fatalny,mróz,śnieg, mgła okropna, jechałam 40 km na godzinę, ale..udało się!!!:loveu: Umowa adopcyjna podpisana, nowa rodzinka Hesi zadowolona, a sama Hesia troszke przestraszona jeszcze ale...to kwestia czasu:evil_lol: A w podróży Hesinka jak aniołek grzecznie siedziala w pudełeczku wymoszczonym kocykiem, czasem wyglądała gdzie jedziemy, choc i tak nic za oknami nie było widać:shake: Pytałam ją o drogę, ale milczała jak zaklęta...:diabloti: No ciotki ja juz pije piffko za zdrowie Hesi w nowym domku, a fotki jakies jutro wstawię. Dobrej nocki Buźka Quote
ANETTTA Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 no to co zmiana tytułu czy czekamy Quote
ANETTTA Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 aaaaaaaaaaaaa i jak z tym paliwem ......ile brakuje ..... Zuzlikowa nam tu zaraz wszystko wyklika Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ANETTTA napisał(a):no to co zmiana tytułu czy czekamy Już zmieniłaś, to...niech tak już zostanie na całe jej szczęśliwe życie!!! I domku!!! Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł JEST NADMIAR!!!! 118 ziłów! Myślcie co z nimi zrobić! Quote
michelle04 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wnioskuję o zmianę tytułu...patrz wczesniejszy post!!!!:eviltong: Quote
BUDRYSEK Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziewczyny Jesteście Wielkie!!! A zwłaszcza ZUZLIKOWA!!!! Quote
michelle04 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 zuzlikowa patrz na wcześniejszej stronie :eviltong: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 michelle04 napisał(a):Wnioskuję o zmianę tytułu...patrz wczesniejszy post!!!!:eviltong: MAMY CIĘ!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to teraz już mogę podskakiwać:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: KONIEC!!!!! (i tak ma zostaććććććććć) Michelle04...możesz pisać,czy musisz odsapnąć??:loveu: Dzięki wielgachne tym wszystkim, którzy przyczynili się do ...podarowania domkowi, Hesi!!!...a Hesi, domku!!!! NIECH SĄ SZCZĘŚLIWI!!! Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł JEST NADMIAR!!!! 118 ziłów! Myślcie co z nimi zrobić! Quote
michelle04 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Sorki,ze tylko takie, bo nie bylo czasu na zatrzymywanie i focenie:shake: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 michelle04 napisał(a):No i jestem w domku..ufff...stan dróg fatalny,mróz,śnieg, mgła okropna, jechałam 40 km na godzinę, ale..udało się!!!:loveu: Umowa adopcyjna podpisana, nowa rodzinka Hesi zadowolona, a sama Hesia troszke przestraszona jeszcze ale...to kwestia czasu:evil_lol: A w podróży Hesinka jak aniołek grzecznie siedziala w pudełeczku wymoszczonym kocykiem, czasem wyglądała gdzie jedziemy, choc i tak nic za oknami nie było widać:shake: Pytałam ją o drogę, ale milczała jak zaklęta...:diabloti: No ciotki ja juz pije piffko za zdrowie Hesi w nowym domku, a fotki jakies jutro wstawię. Dobrej nocki Buźka No i prawdziwy zgredzik ze mnie!:shake: Minęłam najważniejszy post...ten,który stawiał kropkę nad i... Michelle04- dzięki Ci bardzo!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ODPOCZYWAJCIE Wszystkie Panie od transportu!!!:loveu: Jesteście...mega...giga!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 michelle04 napisał(a): Sorki,ze tylko takie, bo nie bylo czasu na zatrzymywanie i focenie:shake: Dzięki!...nieważne,że takie! Wezruszenie mnie...mowę odebrało! Dobrej nocy ...WSZYSTKIM. Quote
Recommended Posts