zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 No i najświeższe wiadomości!!! Jeśli p.Radek będzie miał możliwość,to już ...jutro Hesia będzie w domku! LILUtasi i michelle04 są gotowe, domek też czeka. Ostateczna informacja po 20-ej!!! Schronisko odpuszcza wszystkie opłaty:loveu:,a ew. nadwyżkę (a chyba...na pewno będzie:lol:) prosi o przekazanie na psa w tragicznej sytuacji!!! Hesia pojedzie z życzeniami dobrego życia i...aktualną książeczką, i umową adopcyjną!!! Rapotrt o środkach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł ... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł RAZEM- 100zł (do wieczora może się zmienić!;)) Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A ja ...czekam, i czekam, i czekam... Oj, jak trudno czekać:oops: Rapotrt o środkach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł ... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł RAZEM- 100zł Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 I najświeższe wiadomości... Hesia jedzie jutro do domku,który na nią czeka z całą wyprawką!!!:lol: Plan trasy- -Konin-Ostrów Wlkp___Schronisko -Ostrtrów Wlkp-Wrocław___LILUtosi (spotkanie między 15,a 16-tą) -Wrocław- Wałbrzych__michelle04. Wszyscy mają swoje numery.Dziewczyny obiecały na bieżąco informować,robić fotki. Dzięki Wam wszystkim:loveu: Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł ... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł RAZEM- 100zł (myślę,że jeszcze nie wszystkie...ach te banki:lol:) Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
rotek_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 sledzę wątek na bierząco wszystko idzie tak dobrze ze aż miło czyta się Wasze wypowiedzi oby tak dalej:multi: Quote
agniecha82x Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 cudownie cudownie cudownie! :multi: :multi: :multi: wszystko potoczylo sie tak szybko!!! :multi: Hesiunia jedzie do domku i to juz jutro !!! :multi: kurcze, a ode mnie nadal pieniazki nie wplynely :shake: Quote
t_kasiek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 super wiadomosci :multi::multi::multi: zycze maleńkiej duzo szczescia w nowym domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja jeszcze nie skaczę...trzymam kciukiiiiiii...nawet u nóg:diabloti: Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł ... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł RAZEM- 100zł (myślę,że jeszcze nie wszystkie...ach te banki:lol:) Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Poker']Trzymam kciuki za Hesię , przewożących i dobrą pogodę :lol: Oj,tak,tak......nawet u nóg:oops::oops::oops::oops: Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł ... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł RAZEM- 100zł (myślę,że jeszcze nie wszystkie...ach te banki:lol:) Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
Poker Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Trzymam kciuki za Hesię , przewożących i dobrą pogodę :lol: Quote
agniecha82x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jedzie dzisiaj jedzie malenka?! :cool3: szczesliwej podrozy!!! :loveu: i czekamy niecierpliwie na relacje :razz: Quote
giselle4 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ;)...Ja tez trzymam kciuki i wiem ze sie uda musia sie udac....:oops: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 michelle04 napisał(a):Zuzlikowa:mad:wiesz za co?:mad: NIE WIEDZIAŁAM, ...ale już wiem!!!:oops::oops::oops::oops: Dziewczyny- LILUtasi i michelle04 są bardziej gotowe...niż ja:oops: i perfekcyjnie wszystko dogadały,a tu przerwa w przepływie informacji!!!!Ja na mieście,fon w domu się ładuje! I za to baty się należą:mad:...ale obiecały tylko małe, bo...same WSZYSTKO pięknie podogrywały!!! Ale się Hesi wspaniała ekipa trafiła:loveu::loveu::loveu::loveu: Szczęśliwej drogi!!! Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
Apbt_sól Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 nie odpisałam na PM gdyz mnie nie było .. ale widze ze szczesliwe dłonie arjuy dokonały wszystkiego ;]:loveu: trzymam kciuki za psiurka i rodzinkę!:cool3::loveu: Quote
Poker Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dziś dobry dzień,nam się udało 3 psy uratować :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Poker napisał(a):dziś dobry dzień,nam się udało 3 psy uratować :evil_lol: Gratuluję! ...a ja w tym dniu zostałam mamusią...dużo lat temu:evil_lol:, a dziś jeszcze...babcią...przyszywaną!!!:multi::multi::multi: Pięknej panny!!! I Hesinka...zaczyna swoje nowe dobre życie!!! Piękny dzień! BUDRYSEK też ma za sobą...sukces:-(...w ostatniej chwili uratowała 8-tygodniowego szczeniaczka, mix kaukaza...głęboko wierzę,że uratowała! http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaczek-okruszek-walczy-o-zycie-128629/#post11553146 Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
arjuna Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zuzlikowa, Ty masz ciagły kontakt z Panią i dlatego też Ciebie proszę: abyś mnie poinformowała, kiedy suczka zacznie pierwszą cieczkę. dzięki;) ps. i liczę na jakieś zdjęcia suczki z nowego domu, z drogi itp.. Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 arjuna napisał(a):Zuzlikowa, Ty masz ciagły kontakt z Panią i dlatego też Ciebie proszę: abyś mnie poinformowała, kiedy suczka zacznie pierwszą cieczkę. dzięki;) ps. i liczę na jakieś zdjęcia suczki z nowego domu, z drogi itp.. Postaram się kontakt utrzymać!!! Wszyscy obiecali fotki...i dziewczyny z przejazdu Hesi do domku...i pani Ewelina "jak już się da złapać aparatem". Mam nadzieję,że szybko!:evil_lol: Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
agniecha82x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 nosz kurcze, ale info zadnego nie ma, nawet nie wiem czy Hesinka jeszcze w drodze, czy juz moze w nowym domku! czekam niecierpliwie na jakies info i relacje i foty!!! :loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 agniecha82x napisał(a):nosz kurcze, ale info zadnego nie ma, nawet nie wiem czy Hesinka jeszcze w drodze, czy juz moze w nowym domku! czekam niecierpliwie na jakies info i relacje i foty!!! :loveu: Ale trudno czekać!!!!:shake::shake::shake: Rozmawiałam z dziewczynami już po 14-15-ej! Miały wszystko dogadane...WSZYSTKIE, bo z Konina wiezie(wiozła!) Hesię Marta! Nie chcę im wydzwaniać, bo...warunki paskudne,niech dojadą bezpiecznie!!! Ale usiedzieć sama nie mogę i ...wszędzie latam z telefonem (teraz:oops:)...jakbym mogła,komp bym też nosiła. Oj,ciężko tak czekać na wieści! Szczęśliwej drogi!!! Dziś szczęśliwy dzień! Rapotrt o wpływach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 40zł + 8zł(nadpłaty na koszty wysyłki)... ...Yana - 20zł ...ANETTTA - 20zł ...agniecha82x - 50zł RAZEM- 158zł Wydatki: ...zwrot kosztów paliwa LILUtosi- 40zł Quote
agniecha82x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 fakt, ze pogoda niezbyt sprzyja takim dalekim podrozom :shake: przepraszam za moja niecierpliwosc :oops: tak bardzo sie ciesze, ze Hesiunia znalazla domek :loveu: ja z moim moge sobie nerwowo polazic, ale chodzac nie moge pisac :lol: Quote
Recommended Posts