arjuna Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 poker-mniej wiecej o to mi chodziło, dobrze, ze to sprecyzowałeś: rzeczywiście w umowie warto o konkretne rzeczy;), żeby potem nie było "nie wiedziałem" Zazlikowa-dostałam numer telefonu zaintersowanego Domku, jednak zadzwonię tam dopiero po rozmowie z pracownikiem(jak wywnioskowałam?) schroniska, który zna sukę i może mi o niej dużo opowiedzieć. PO prostu nie chcę się dać zaskoczyć pytaniami Państwa typu:"czy ona jest 1000% zdrowa", "jak reaguje na koty" itp. ja to zawczasu musze wiedzieć-i wtedy zadzwonię umówić się na tę wizytę. Quote
Poker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 arjuna,masz rację, na wizytę trzeba iść przygotowaną, bo dobierasz dom dla suni :cool3: Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Poker']arjuna,masz rację, na wizytę trzeba iść przygotowaną, bo dobierasz dom dla suni :cool3: Absolutnie TAK!!! To ma być...szybka adopcja,ale nie...głupia,bezmyślna i zagrażająca Hesi i jej pobytowi w domku! Arjuna- 1000% zaufania do Twoich osądów(hihi...powtarzam się:lol:) Quote
Karolcia_ko5 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Od nas na transport chyba nie można liczyć:-( Ja szukam ale ciężko idzie.. A oni nie mogę chociaż pół drogi jechać albo coś..??? Quote
arjuna Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):Arjuna- 1000% zaufania do Twoich osądów(hihi...powtarzam się:lol:) TY nawet tak nie mów:lol:. jeszcze się okaże, że to jacyś psychopaci, a ja napisze o nich 'tacy mili ludzie";) odpukać oczywiscie.. po wizycie u nich opisze wszystko na tym wątku, każdy będzie miał szansę sie wypowiedziec, jeśli cokolwiek wzbudzi niepokój. czasem-niestey-czlowiek wzbudzający zaufanie-okazuje się beznadziejnym opikunem psa. mam nadzieję, że uda mi się zrobić rentgen oczami ich wnętrza;) Quote
t_kasiek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ale super ze juz niedlugo dojdzie do wizyty przedadopcyjnej :) teraz jeszcze transport i Hesia bedzie w nowym domku :multi::multi::multi::multi: Quote
agniecha82x Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 kurcze czyli jednak trzeba szukac transportu! Zuzlikowa moze warto by umieszczac na watku ile pieniazkow juz mamy uzbieranych na transport? oczywiscie jak juz cos wplynie. ja dzisiaj wysylam kase :cool3: bedziemy przynajmniej wiedzialy na biezaco jaka kwota juz dysponujemy. Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Oczywiście!!! Zaraz napiszę jak wpłyną! Cioteczki pomóżcie w zebraniu pieniążków na transport dla Hesi! Niech ta sunia dorasta we własnym domku,nie schronie!!! Quote
Yana Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Yana napisał(a):oki :lol: eh, te przeskakujące posty :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Yana napisał(a):a na jakie konto jest zbiórka pieniążków ? :oops::oops::oops: Na moje! Niestety prywatne! Będę rozliczać każdy ...wpływ na wątku. Myślę.że na w pierwszym poście.OK?:oops: Quote
Yana Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Yana napisał(a):eh, te przeskakujące posty :evil_lol: no nie znowu :crazyeye: Quote
agniecha82x Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 i czego tak skaczesz Yana zamieszanie sie zrobilo :lol: Quote
t_kasiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 potrzebne pieniazki na transport !!!!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Coś dogo szaleje! Mnie albo wylogowywuje po minucie,albo...wcale nie chce wylogować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakieś dziwne okna wyskakują:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czekamy na wieści od Karolci_ko5...ajruna też w gotowości!!!:loveu: Transport dla Hesi z Konina do Wałbrzycha! Potrzebny! Może ktoś ma jakiś pomysł...propozycje ? Pieniążki na transport ...dla malutkiej...też potrzebne! Bazarek-http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe_dziewczece_kobiece_adresowki_na-transport-szczeniaka-hesi-do-domku_szybki-128101/#post11514570 Może ktoś pomóc bazarkowo...fantowo? Quote
agniecha82x Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 moze dopiszcie jeszcze w tytule watku, ze potrzebny i transport i pieniazki? Quote
michelle04 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jeśli to cos pomoże, to mogę odebrać sunieczkę z Wrocka i zawieźć do Wałbrzycha, oczywiście za friko :razz: Quote
agniecha82x Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 michelle04 napisał(a):Jeśli to cos pomoże, to mogę odebrać sunieczkę z Wrocka i zawieźć do Wałbrzycha, oczywiście za friko :razz: byloby cudownie!!! :loveu: dziekujemy bardzo!!! :loveu: pieniazki na transport zbieramy, ale transportu brak, a tak to bedziemy szukac z KOnina do Wroclawia!!! :multi: Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 michelle04 napisał(a):Jeśli to cos pomoże, to mogę odebrać sunieczkę z Wrocka i zawieźć do Wałbrzycha, oczywiście za friko :razz: Bardzo się cieszę!!! Zarejestrowałam się na Gumtree(przyda się na przyszłość!) i we wrocławskim , i poznańskim umieściłam ogłoszenie o potrzebie transportu. "Transport_szczeniaka_KONIN (ew.Poznań)->WAŁBRZYCH (ew.Wrocław)" Trochę to...ryzykowne,ale...nie martwmy się na zapas! W razie czego...prześwietlimy wszystko! Quote
michelle04 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Będę śledzić wątek, jesli coś się wyklaruje to służę pomocą....;) Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='michelle04']Będę śledzić wątek, jesli coś się wyklaruje to służę pomocą....;) Czyli możemy traktować ...ogoneczek:evil_lol: Wrocław- Wałbrzych za załatwiony i pewny? Niezłe...zaczynamy od końca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękujemy! Karolciu_ko5 - czy możesz określić na jaką odległość moglibyście Hesię przewieźć? Kalisz?...Ostróda Wlkp?...tak tylko rzucam:evil_lol: W pierwszym poście umieszczam informację o pieniążkach na transport! No i wylazło szydło z worka:shake: Klipa...przecież ja nie mogę tego...edytować!!! Będę pisać na wątku i dołączać do swoich postów podsumowanie zbiorcze, na bieżąco:oops::oops::oops: i ...wysyłać Anetttcie...jak zmoże to umieści w pierwszym poście! Quote
arjuna Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jest już wieczór a ja nadal nie mam numeru telefonu do opiekuna suki. chciałabym zalatwić sprawę do końca tygodnia. ja czekam:cool3: Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 arjuna napisał(a):jest już wieczór a ja nadal nie mam numeru telefonu do opiekuna suki. chciałabym zalatwić sprawę do końca tygodnia. ja czekam:cool3: Pisałam do karolci_ko5...czekamy...niecierpliwie:oops: Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Rapotrt o środkach na transport Hesi do Domku: ...zuzlikowa - 20zł ...zuzlikowa(bazarek)- 10zł (trwa!)... Pierwsze konkretne dane mamy za sobą! ...i to będę...mam nadzieję sukcesywnie :oops: uzupełniała i wklejała do swoich postów, a jeśli Anettta będzie mogła, to wklei do pierwszego postu... ale to Anettta da znać, czy to jest możliwe! Praktyczne_ładne...notesiki do zapisywania adresów...tel...www...@...fax... czekają...dla Hesi http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11527554 Quote
Recommended Posts