Jump to content
Dogomania

HESIA zagineła ..................

Recommended Posts

Posted

poker-mniej wiecej o to mi chodziło, dobrze, ze to sprecyzowałeś: rzeczywiście w umowie warto o konkretne rzeczy;), żeby potem nie było "nie wiedziałem"

Zazlikowa-dostałam numer telefonu zaintersowanego Domku, jednak zadzwonię tam dopiero po rozmowie z pracownikiem(jak wywnioskowałam?) schroniska, który zna sukę i może mi o niej dużo opowiedzieć.

PO prostu nie chcę się dać zaskoczyć pytaniami Państwa typu:"czy ona jest 1000% zdrowa", "jak reaguje na koty" itp.

ja to zawczasu musze wiedzieć-i wtedy zadzwonię umówić się na tę wizytę.

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']arjuna,masz rację, na wizytę trzeba iść przygotowaną, bo dobierasz dom dla suni :cool3:

Absolutnie TAK!!!
To ma być...szybka adopcja,ale nie...głupia,bezmyślna i zagrażająca Hesi i jej pobytowi w domku!
Arjuna- 1000% zaufania do Twoich osądów(hihi...powtarzam się:lol:)

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Arjuna- 1000% zaufania do Twoich osądów(hihi...powtarzam się:lol:)

TY nawet tak nie mów:lol:. jeszcze się okaże, że to jacyś psychopaci, a ja napisze o nich 'tacy mili ludzie";) odpukać oczywiscie..

po wizycie u nich opisze wszystko na tym wątku, każdy będzie miał szansę sie wypowiedziec, jeśli cokolwiek wzbudzi niepokój.

czasem-niestey-czlowiek wzbudzający zaufanie-okazuje się beznadziejnym opikunem psa. mam nadzieję, że uda mi się zrobić rentgen oczami ich wnętrza;)

Posted

kurcze czyli jednak trzeba szukac transportu!

Zuzlikowa moze warto by umieszczac na watku ile pieniazkow juz mamy uzbieranych na transport? oczywiscie jak juz cos wplynie. ja dzisiaj wysylam kase :cool3: bedziemy przynajmniej wiedzialy na biezaco jaka kwota juz dysponujemy.

Posted

Yana napisał(a):
a na jakie konto jest zbiórka pieniążków ?

:oops::oops::oops: Na moje! Niestety prywatne!
Będę rozliczać każdy ...wpływ na wątku.
Myślę.że na w pierwszym poście.OK?:oops:

Posted

Coś dogo szaleje!
Mnie albo wylogowywuje po minucie,albo...wcale nie chce wylogować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jakieś dziwne okna wyskakują:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Czekamy na wieści od Karolci_ko5...ajruna też w gotowości!!!:loveu:
Transport dla Hesi z Konina do Wałbrzycha! Potrzebny! Może ktoś ma jakiś pomysł...propozycje ?

Pieniążki na transport ...dla malutkiej...też potrzebne!
Bazarek-http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe_dziewczece_kobiece_adresowki_na-transport-szczeniaka-hesi-do-domku_szybki-128101/#post11514570

Może ktoś pomóc bazarkowo...fantowo?

Posted

michelle04 napisał(a):
Jeśli to cos pomoże, to mogę odebrać sunieczkę z Wrocka i zawieźć do Wałbrzycha, oczywiście za friko :razz:

byloby cudownie!!! :loveu: dziekujemy bardzo!!! :loveu: pieniazki na transport zbieramy, ale transportu brak, a tak to bedziemy szukac z KOnina do Wroclawia!!! :multi:

Posted

michelle04 napisał(a):
Jeśli to cos pomoże, to mogę odebrać sunieczkę z Wrocka i zawieźć do Wałbrzycha, oczywiście za friko :razz:

Bardzo się cieszę!!!
Zarejestrowałam się na Gumtree(przyda się na przyszłość!) i we wrocławskim ,
i poznańskim umieściłam ogłoszenie o potrzebie transportu. "Transport_szczeniaka_KONIN (ew.Poznań)->WAŁBRZYCH (ew.Wrocław)" Trochę to...ryzykowne,ale...nie martwmy się na zapas! W razie czego...prześwietlimy wszystko!

Posted

[quote name='michelle04']Będę śledzić wątek, jesli coś się wyklaruje to służę pomocą....;)

Czyli możemy traktować ...ogoneczek:evil_lol: Wrocław- Wałbrzych za załatwiony i pewny?
Niezłe...zaczynamy od końca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękujemy!
Karolciu_ko5 - czy możesz określić na jaką odległość moglibyście Hesię przewieźć? Kalisz?...Ostróda Wlkp?...tak tylko rzucam:evil_lol:

W pierwszym poście umieszczam informację o pieniążkach na transport!

No i wylazło szydło z worka:shake: Klipa...przecież ja nie mogę tego...edytować!!!
Będę pisać na wątku i dołączać do swoich postów podsumowanie zbiorcze, na bieżąco:oops::oops::oops:
i ...wysyłać Anetttcie...jak zmoże to umieści w pierwszym poście!

Posted

arjuna napisał(a):
jest już wieczór a ja nadal nie mam numeru telefonu do opiekuna suki. chciałabym zalatwić sprawę do końca tygodnia. ja czekam:cool3:

Pisałam do karolci_ko5...czekamy...niecierpliwie:oops:

Posted

Rapotrt o środkach na transport Hesi do Domku:
...zuzlikowa - 20zł
...zuzlikowa(bazarek)- 10zł (trwa!)...

Pierwsze konkretne dane mamy za sobą!
...i to będę...mam nadzieję sukcesywnie :oops: uzupełniała i wklejała do swoich postów, a jeśli Anettta będzie mogła, to wklei do pierwszego postu...
ale to Anettta da znać, czy to jest możliwe!

Praktyczne_ładne...notesiki do zapisywania adresów...tel...www...@...fax... czekają...dla Hesi
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11527554