ANETTTA Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Napisał Natussiaa W typie bernardyna. Suczka około 6 miesięcy. Ludzie ją oddali do schroniska... Mała, kudłata przytulanka. Jak to szczeniak pragnie zabawy i miłości. Kontakt: tel. /63/ 243-80-38. Quote
ANETTTA Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 sunia ma cos z bernardyna ...wiec milośnicy akcja gotowa szukamy domu dla tej pieknoty ... do dzieła ....konin do ataku !!!!!!bo tu sie sunia znajduje Quote
t_kasiek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 a czy to maleństwo nie ma szans na jakis DT ??????/ przeciez nie moze byc w schronie gdzie tyle zarazków, wirusów :placz::placz::placz::placz: Quote
zuzlikowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ANETTTA napisał(a):sunia ma cos z bernardyna ...wiec milośnicy akcja gotowa szukamy domu dla tej pieknoty ... do dzieła ....konin do ataku !!!!!!bo tu sie sunia znajduje To maleństwo to wypisz ,wymaluj moja Zuzinka w 4/5 miesiącu życia! Myślę,że ta morduchna będzie nawet ...prawie...taka sama:loveu: A jeśli i charakter będzie taki sam- a w to nie wątpię w dobrym domku:loveu:, to nic tylko ... psi anioł. Jutro podzwonię na ...numerki Fredzi i zrobię allegro:lol: Jakby jeszcze kto ładniasty banerek zrobił:oops: ANETTTA- dzięki:lol: Quote
zuzlikowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ANETTTA napisał(a):banerka nie umieć .. ja też:shake::shake::shake: Dobranoc...wszystkim dobrym duszyczkom- psim i nie tylko:lol: Quote
t_kasiek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 musze sobie przypomniec kto banerki umie robic - jutro przegladne prywatna poczte - tam powinno cos byc :) Quote
ANETTTA Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 mała niespodzianka ...ale tak czy siak suni nalezy pomoc .....i tak jest słodka odp od osoby zajmujacej sie psem .........................pozwoliłam sobei wrzucic namiary na sunie gdyby ktos robił ogłoszenia psiuni Nie nie, ta sunia nie jest w typie bernardyna, może tak akurat na zdjęciach wyszła... Faktycznie to bedzie średni psiak. To ogłoszenie musi byc pomyłką :) pozdrawiam Radek -- Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami o/Konin ul. Gajowa 7a 62-510 Konin tel. /63/ 243-80-38 www.tozkon.webd.pl Quote
ANETTTA Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 poprostu to sunia o barwach benka ..ale tylko tyle bedzie sredniej wielkosci ...to nie bernardyn ..mam takie inf od osoby która sprawuje nad nia opieke .... ale to nie znaczy ze nie mozna jej pomoc Quote
t_kasiek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no ja mysle, ze trzeba jej pomoc.....a juz pytałam - nie ma szans na jakies DT dla niej ???? Quote
zuzlikowa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Trochę się w faktach pozmieniało:cool3: Allegro muszę nieco przerobić! t_kasiek - udało Ci się znaleźć kogoś od banerków? Quote
Puchatek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zuzlikowa napisał(a):Trochę się w faktach pozmieniało:cool3: Allegro muszę nieco przerobić! t_kasiek - udało Ci się znaleźć kogoś od banerków? Już zrobiłem banerek dla Beni :oops: Tak ją nazwałem roboczo bo jak widzę nie ma jeszcze imienia Niestety mam jakiś problem z moim serwerem postaram się wrzucić banerek dzisiaj wieczorem Quote
ANETTTA Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 CZEKAMY NA BANEREK ...PUSC LINKA DO AUKCJI atymczasem hoopaj do góry psiaku Quote
Puchatek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='ANETTTA']CZEKAMY NA BANEREK ...PUSC LINKA DO AUKCJI atymczasem hoopaj do góry psiaku No udało się Jest banerek dla Beni Link jest do wątku Do aukcji to bym proponował w pierwszym poście Jak ktoś wejdzie przez banerek to znajdzie tam wszystkie informacje o Beni i link do aukcji Quote
zuzlikowa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Puchatek']No udało się Jest banerek dla Beni Link jest do wątku Do aukcji to bym proponował w pierwszym poście Jak ktoś wejdzie przez banerek to znajdzie tam wszystkie informacje o Beni i link do aukcji Piękny!!! Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Oj ,mam Ci ja dzień:shake: Już wszystko było gotowe i zatwierdziłam i...mój komp(albo ja!) chodzi tak wolno,że allegro się wylogowało ...Wszystko znikło:placz:Zaczynam od nowa:eviltong: A wiecie,że nasza Benia ma na imię HESIA? W aukcji do tego nawiązuję! Anettta- może byś w pierwszym poście też to połączyła(np. że podobna do benka i roboczo...otrzymała to piękne imię -BENIa ...a w Koninie....itp) Jak skończę to wkleję linka(ale nie spodziewajcie się błysku po pięćdziesiątce przy kompie;)) Quote
Puchatek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zuzlikowa napisał(a):A wiecie,że nasza Benia ma na imię HESIA? W takim razie mam zmienić na banerku? Quote
ANETTTA Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dogo cos szwankuje nie moge zmienic nic w 1 posicie chyab ze tytuł Quote
zuzlikowa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Puchatek napisał(a):W takim razie mam zmienić na banerku? Jeśli to nie problem:loveu: Znalazłam na stronach schroniska w Koninie imię maleństwa- HESIA:lol: Mnie się też podoba,a jakiś ład by był! Wracam do allegro! Trzymajcie kciuki,żeby skutecznie:evil_lol: Quote
t_kasiek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 PIEKNY BANEREK !!!!!!!!!! SZKODA ZE NARAZIE NIE MAM MIEJSCA :placz: Quote
zuzlikowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Numer ze znikającym allegro powtórzyłam ponownie:mad: Teraz się zaparłam i :multi: jest! Hesia ma :loveu:mieć! Link do allegro Hesi HESIA_ szczenię w schronie_ dziecko błaga o dom! (493950827) - Aukcje internetowe Allegro PS- jak zobaczycie,że nie mam banerka Hesi, to znaczy,że nie umiem go wkleić:oops: ...napiszcie jak to zrobić...plissss Quote
zuzlikowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :diabloti::diabloti: ...a na stronkach konińskiego schroniska znalazłam jeszcze taką fotkę Hesi Absolutna miniaturka mojej Zuzinki w szczenięcych latach:loveu:...a nie bernardyn:evil_lol: Już wiem!:multi: Mama zapatrzyła się w przystojnego bernardyna:lol: Quote
agniecha82x Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jaka sliczna puchata kuleczka! :loveu: urocza :loveu: co ona robi w schronisku?! :-o zeby jak najszybciej domek znalazla kruszynka :shake: bardzo ladne allegro, zaraz mi sie slepka szkla :oops: czy ma jeszcze jakies ogloszonka oprocz allegro? zuzlikowa nie masz banerka Hesi w podpisie :shake: nalezy zaznaczyc banerek, prawym przyciskiem kilknac na niego i zrobic KOPIUJ, potem edytowac swoja sygnature (podpis) i zrobic WKLEJ, powinno sie udac, ja tak robie. Quote
zuzlikowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 agniecha82x- dzięki:lol: Poszło jak po maśle i już maleńka Hesia hasa w moim podpisie;) Pokazuj się maleńka,pokazuj...:multi::multi::multi: Strasznie żałuję, że nie bardzo jest jak się o nią dowiadywać, wklejać nowe fotki:-( A może jest ktoś z dogomaniaków w okolicach Konina i mógłby Hesię odwiedzić w schronisku? Może i fotki porobić?...czy nie za dużo chcę:shake::shake: Quote
zuzlikowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Puchatek napisał(a):W takim razie mam zmienić na banerku? :loveu::loveu::loveu::loveu: za zmianę! Quote
Recommended Posts