Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no ja to napewno Cie zabiję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
A dla p.Zająca to reklama wkońcu :cool3:. Polecam go polecam,bardzo miły pan. Próbował liczyć moje psy,ale mu nie wyszło:evil_lol:.

Posted

jesteście wspaniali!!! :laola:
budy-cudo, psiaki mają sie gdzie schronić! :p
wielkie podziękowania dla wszystkich, bo przecież niełatwo zaorganizować taką akcję, jeszcze teraz; przed świętami, przy kapryśnej pogodzie i braku czasu. niezwykłe.

Posted

Chciałam wszystkim serdecznie podziękować za serce i ogromny wkład w to, aby te zwierzaki miały swój kącik na święta. Jest to bardzo wzruszające. Jestem wdzięczna i nwet nie wiem co teraz napisać.
Na zdjęciach widać wdzięcznośc psiaków i radośc Marlenki.

Rozliczenie aktualizowane będzie na 1 stronie - jednak nie dzisiaj bo syn chce komputer:placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ewatr i GuniaP to cudowne dziewczyny z Rzeszowa - bardzo, bardzo sie cieszę, że poznałysmy sie na "żywo" :evil_lol::evil_lol: JESTEŚCIE SUPER!!!!! Dzięki wielkie!!!!

Ps. a na tym zdjęciu ja najmniejsza znowu !!:evil_lol:

A pieski sa mniejsze ode mnie

Posted

I tak najlepsze były...
parówki :diabloti::diabloti::diabloti:
Nie no oki zboczona jestem i tyle :evil_lol:
Budy fantastyczne tylko rzeczywiście Aga nie wiedziała do czego to służy aż jej nie pokazałam :p
Ja również dziękuję w imieniu mojej siostry :multi::multi::multi:

Posted

Oj... :oops: dzieki za mile slowa.

Marlenko podłóż pod budy jakieś cegły, czy płytki chodnikowe zeby nie staly bezpośrednio na ziemi bo bedą gnic i ustaw je wejsciem od wschodu, lub połudn. wschodu.

Posted

Baaardzo sie ciesze , że możemy choc troche pomoc a przy okazji poznac wrazliwych i dobrych ludzi :loveu:

Dziewczyny moze by z tego watku zrobił tak Wasz ogolny watek Tarnobrzeski zebys tu tez pisała o swoich psiakach ? Nieraz nie znajduje sie oddzielnych wątków albo zwyczajnie w morzu tematów mozna je przeoczyc czy nie miec czasu odwiedzac wszystkich ..a tak toby mozna było wiedziec w miare na biezaco czy wszytsko w porzadku ;)

Posted

To cudownie, że cała akcja zakończyła się pełnym sukcesem.
Zwierzaki mają ciepłe domki, a ludzie, którzy brali w tym udział są szczęśliwi.
Trzymajcie proszę kciuki za dwa wspaniałe psiaki, których Los w tej chwili się waży, a dla których zrobiłam i robię co w mojej mocy, /a o ich losie zdecyduje KTOŚ INNY/. Mam nadzieję i proszę o to gorąco Niebo, że będzie kierował się tylko i wyłącznie dobrem tych bezbronnych istot !

Posted

Psiaki są w siódmym niebie :loveu: .. jak tylko troche sie przejaśni,to zrobię fotki,bo teraz to normalnie komórkowe wyjdą tragicznie :razz:.
Wszystkie spokojnie się godzą,dzielą swoimi 'dobytkami' , śpią razem ... Napewno jest im cieeeepłooo :loveu:

Wszystko dzięki Wam cioteczki kochane:loveu: