Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1968 napisał(a):
Zawiozłam Marlence 10 kg karmy Chapi (z kurczakiem), 10 kg karmy Chapi (z wołowiną) i 10 kg karmy Darling przetestujemy na ile wystarczy:eviltong:

no to najlepiej by było, żebyś Marlena mniej więcej wiedziała na ile Ci taka ilość karmy starczy, to wtedy będzie wiadomo ile i co jaki czas jest zapotrzebowanie, bo nie ma sensu, żeby nie wiadomo ile tej karmy Ci leżało w domu...;)chyba...:eviltong:

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

30 kg to nie jest az tak dużo na cztery psiaki:eviltong::eviltong: tym bardziej, że zima i jesć się chce:evil_lol::evil_lol: wiem coś na ten temat - zjadam tony jedzenia:evil_lol::evil_lol: a i tak waże 44 kg:evil_lol::evil_lol:

Posted

Basia1968 napisał(a):
30 kg to nie jest az tak dużo na cztery psiaki:eviltong::eviltong: tym bardziej, że zima i jesć się chce:evil_lol::evil_lol: wiem coś na ten temat - zjadam tony jedzenia:evil_lol::evil_lol: a i tak waże 44 kg:evil_lol::evil_lol:

Ty i tony :lol:....
A co do karmionych psów to trudno byłoby sie doliczyć,ile ich naprawdę jest :diabloti:.....
Rufus,Sonet,Aga,Logan a od dzisiaj jeszcze jeden (zostawcie to bez komentarza:razz:)....
Pozatym na dzień dzisiejszy na moim podwórku mieszka tylko Aga i Sonet (poza Spajkim oczywiscie) a jeśli tak dalej pójdzie zamieszka i 'nówka' ... czyli mega skundlony haszczak :razz:.

Posted

[quote name='Marlena:)'] zamieszka i 'nówka' ... czyli mega skundlony haszczak :razz:.

Taki faktycznie haszczakowaty haszczak ?
A jakies zdjecie albo co bo ja wzrokowiec ;) i skad ?
/ no ja nie komentuje tylko pytam :eviltong: /

Posted

Marlena:) napisał(a):

Pozatym na dzień dzisiejszy na moim podwórku mieszka tylko Aga i Sonet (poza Spajkim oczywiscie) a jeśli tak dalej pójdzie zamieszka i 'nówka' ... czyli mega skundlony haszczak :razz:.

a gdzie mieszka Rufus?
myslałam, że on także zamieszka w tych budach...

Posted

Nie to bardziej haszczakowaty kundel :eviltong:...
Jest w okropnym stanie psychicznym...szok,mega dezorientacja...:shake: biega po ulicy ,węszy...wpada pod samochody :shake:...
Co do foty,to na dzien dzisiejszy mam taką (pies jest płochliwy i trudno go uchwycić:razz:)

Posted

Dzisiaj otrzymaliśmy 3 wypaśne budy :loveu:Dziękujemy kochanym cioteczkom z dogomanii ..a przede wszystkim z kundelka,które specjalnie przywiozły nam śliczną budę z autografem :cool3::loveu:...
Aga z Sonetem odrazu zaszyły się w budach i do tej pory z nich nie wychodzą :evil_lol: ... Rufio też tylko zobaczył,a odrazu wpakował się do jednej z nich i nawet z Sonetem się nie piorą,takie zachwycone :cool3::evil_lol:.
Agusia nie całkiem zrozumiała co to jest buda i zamiast w środku położyła się na dachu i tak spała do czasu aż cioteczka Luzia pokazała jej do czego służy magiczny otworek w ścianie :lol:.
Crystal też oczywiście pokazał swój urok przywłaszczając sobie samochód rzeszowskich cioteczek:diabloti:.Kochany kotopies:loveu:
kochane cioteczki:loveu:

Posted

Było nam bardzo miło Was osobiście poznać :lol:
Oto buda z autografem, takie budy mają nasze kundelkowe pieski, są "produkowane" przez pracowników naszego Kundelka :)

Nasi panowie kierowcy Kaziu i Kamil dzielnie dźwigają i stawiaja bude.

Podopieczni Marlenki przyszli sie przywitac. A tu Marlenka wywabia kiciusia, który miał zamiar zabrać sie na gape do Rzeszowa.

A to my, zdjecie pamiątkowe.
Bardzo dziekujemy naszym panom, kierowcom : Kaziowi i Kamilowi oraz panu Jurkowi, który udostępnił duzy samochód.

Posted

[quote name='Marlena:)']Dzisiaj otrzymaliśmy 3 wypaśne budy :loveu:Dziękujemy kochanym cioteczkom z dogomanii ..a przede wszystkim z kundelka,które specjalnie przywiozły nam śliczną budę z autografem :cool3::loveu:...
Aga z Sonetem odrazu zaszyły się w budach i do tej pory z nich nie wychodzą :evil_lol: ... Rufio też tylko zobaczył,a odrazu wpakował się do jednej z nich i nawet z Sonetem się nie piorą,takie zachwycone :cool3::evil_lol:.
Agusia nie całkiem zrozumiała co to jest buda i zamiast w środku położyła się na dachu i tak spała do czasu aż cioteczka Luzia pokazała jej do czego służy magiczny otworek w ścianie :lol:.
Crystal też oczywiście pokazał swój urok przywłaszczając sobie samochód rzeszowskich cioteczek:diabloti:.Kochany kotopies:loveu:
kochane cioteczki:loveu:

Miło nam niezmiernie , że mogłyśmy poznac osobiscie Marlenke o wielkim serduchu dla zwierząt :loveu:

I miło , że psy zaakceptowały tak od razu nowe nabytki :evil_lol: w postaci bud .

Pozwolicie , ze rownież zdam mini foto relacje z naszej wyprawy z Kundelkową buda .Bo foty z budami na ktore zbieraliśmy tu pieniadze ma Basia i mysle ze je wstawi bo budy sa naprawde wypasione :lol:

A my wyruszyliśmy z rana spod schroniska :

nasi podopieczni z wielkim zainteresowaniem patrzyli co robi ta buda poza schronem :hmmmm:

no i buda pojechała .... az dojechała na miejsce gdzie czekały psiaki Marlenki :lol:

Oczywiscie własciciel podworka tak protestował na nasz widok ze az na moment został przypiety do łancucha :evil_lol:

dziama i dziamał az przestał :p

Posted

Troche go dziewczyna zdezorientowała :eviltong:

Reszta psów zachowała sie rewelacyjnie do wszystkich podchodziły na głskanie i wogole panowała ogólna radosc :loveu:

Kundelkowa buda z autografem ;) staneła koło domu :

Zapoznałysmy sie blizej ze sliczna sunia i piwnych oczach i brazowym nosku :loveu: Tu z Marlenką

Posted

Tu fota z namawiania kotka coby jednak nie jechał do Rzeszowa :evil_lol:;) w silniku .... nawet psy sie przyłaczyły do wypersfadowania kotopsu zeby jednak został / nie wiem czy z miłości do kota czy do szynki w rekach Marlenki :diabloti: /?

Posted

To teraz kolej na mnie - dzieciaki mnie wpuściły na kompa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oto budeczki jak marzenie:

TRANSPORT:

Kolejny etap:

JUŻ NA PODWÓRKU U MARLENKI:loveu::loveu:

I KOLEJNE FOTY:

TO ZDJĘCIE JEST CUDNE:loveu::loveu:

TYLKO NIE UMIEM OBRÓCIĆ - WIĘC POKRĘĆCIE GŁOWAMI:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

CAŁUSKI OD SUNIECZKI:loveu::loveu::loveu: