Marlena:) Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Logan żyje,ale nie ma dla niego innej przyszłości,niż życie na wolności :razz:. Quote
Brucio Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 No, w koncu po perypetiach"poszla" moja obiecana wplata na budy- 100 zl.:lol: Quote
Marlena:) Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dzięki Brucio ;)..Piesy dziękują :evil_lol: ....Fotki z dzisiaj: Rufusek vel Reksio Agusia: I Sonecik ;): Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 świetne :) Aga ma booski nosek :loveu: Quote
Basia1968 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ślicznoty pisesyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu: budy będą za parę dni - i to wcale nie z tak daleka :evil_lol::evil_lol: tylko bardzo blisko Marlenki - ale na razie cicho sza żeby nie zapeszać:eviltong::eviltong: Quote
ewatr Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Basia1968 napisał(a):ślicznoty pisesyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu: budy będą za parę dni - i to wcale nie z tak daleka :evil_lol::evil_lol: tylko bardzo blisko Marlenki - ale na razie cicho sza żeby nie zapeszać:eviltong::eviltong: Super :multi: juz sie doczekac nie mozemy ...a co dopiero psy ;) Marlenko wstawiaj jak mozesz duzo fot a nuz ktos sie w psiakch zakocha :loveu: Quote
Marlena:) Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jasne ;) o ile nie przeszkadza Wam,że komórkowe :cool3:... Quote
Paulina_mickey Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Marlena:) napisał(a):Jasne ;) o ile nie przeszkadza Wam,że komórkowe :cool3:... Jakie są to są, ale są:evil_lol: Poza tym jak na komórkowe foty to są dobrej jakości :cool3: Także im więcej tym lepiej :loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dawaj zdjęć !! mor pałer :diabloti: Quote
Basia1968 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jeszcze trzy - cztery dni - budy takie jak w Orzechowcach. Cena 1 budy to 350 zł (buda z przedsionkiem, impregnowana) - koszty transportu gratis. Więc troche pieniązków będzie na utrzymanie psiaków. Pan zadzowni kiedy budy już będą do zabrania i od razu pojedziemy je zawieźć z tym Panem. O wydatkach będę pisac na 1 stronie. Zdjęcia z przewozu budek i ustawienia na pewno będą. Quote
Basia1968 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Uzgodniłyśmy z Marlenką, że ja będę zakupywać karmę w dużych worach w markecie (bo jak Marlenka twierdzi w mieście taniej) i będę dostarczać jej do Gorzyc partiami np. raz na kilka tygodni po ileś tam worów suchej karmy. Co wy na to ?? - chyba, że ktos ma inne propozycje? Quote
Marlena:) Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Aga zmęczona po szaleństwach z butelką: Rufio wpatrzony w Agę ;): Słodki Sonet: Agusia nareszcie zmęczona:evil_lol:: Teraz marne bo marne,ale dowód jest ;) , dowód na to,że odrobina miłości może zdziałać cuda - do niedawna dziki pies pcha się na ręce i daje całuski :loveu: .. Mały cielaczek chce miłości :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Cioteczki są genialne:multi: Też Ci pomogę, Marlenko.:cool3: Ty wiesz...:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 A bo Wy wszystkie jakieś dziwne jesteście :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:... Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marlena:) napisał(a):A bo Wy wszystkie jakieś dziwne jesteście :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:... No nie mów, że Ci źle:mad: Cioteczki Ci tu pomagają a Ty tu "dziwne, dziwne" Ja Ci tu dam!:mad::lmaa::-x Quote
Marlena:) Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Z trzema pałami?? :-o:-o:-o ... No to ja sie boje :evil_lol:... a co do dziwności...to dziwne,ae przekochane:evil_lol: Quote
Mike i Morgan Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ale Ci wszystkie cioteczki z dogo pomagają :cool3: I bardzo dobrze:multi: Quote
Marlena:) Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dzisiaj dostalismy 3 worki karmy :loveu:. Psy były wniebowzięte :evil_lol:... a z innej beczki - zapraszam na wątek Agi i Soneta - wrzucam bowiem nowe zdjęcia z dzisiejszego dnia;) - Sonetowy pierwszy raz w domu :cool3: Quote
Bambino Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Basia1968 napisał(a):Uzgodniłyśmy z Marlenką, że ja będę zakupywać karmę w dużych worach w markecie (bo jak Marlenka twierdzi w mieście taniej) i będę dostarczać jej do Gorzyc partiami np. raz na kilka tygodni po ileś tam worów suchej karmy. Co wy na to ?? - chyba, że ktos ma inne propozycje? W miescie na pewno taniej, ale czy marketowe jedzenie bedzie dobre:shake: Ja zamowilam w Krakvecie - nutra nuggets za 125 zl-15 kg. Dowoz za zakupy pow. 90 zl pisza gratis. Ale jesli jedzenie z marketu tez dobre, to przeciez nie ma przeciwwskazan. ;) Ciesze sie, ze pieniadze doszły. Quote
Marlena:) Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dostaliśmy Chappi,więc myślę,że jest wystarczająco dobre mimo,ze marketowe ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marlena:) napisał(a):Dostaliśmy Chappi,więc myślę,że jest wystarczająco dobre mimo,ze marketowe ;) Więc jak wygląda sprawa karmowa? Ile? Na ile Ci starcza? Tylko Chappi czy jakaś inna?? Quote
Marlena:) Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 2x Chappi i 1x Darling duuże wory :evil_lol:. Na ile starczy nie wiem, ale mam nadzieje,że na dłużej ;). Quote
Basia1968 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Zawiozłam Marlence 10 kg karmy Chapi (z kurczakiem), 10 kg karmy Chapi (z wołowiną) i 10 kg karmy Darling przetestujemy na ile wystarczy:eviltong: Quote
Recommended Posts