ewatr Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Marlena:)']Dzięki Aguś,ale to tylko dlatego,że ja nie lubię psów,a tym bardziej kotów :evil_lol: .... Tylko czemu my Ci jakos nie wierzymy :hmmmm::calus: ? Quote
Marlena:) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A bo Wy macie to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...... Quote
Basia1968 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 oj tak mamy tak samo:evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No Basia w szczególności...:diabloti: Quote
ewatr Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Marlena:) napisał(a):A bo Wy macie to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...... A to az tak widac ???:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Marlena:) Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Noooo :cool3: A tak wogole to mała jamnisia Sonia wczoraj szczęśliwie dojechała do nowego domku. Jak narazie nie potrafi zachować czystości,ale zaczęła się ostra nauka,więc za jakiś czas powinno być już ok ;). U A-s-i mała napewno będzie przeeeszczęśliwa:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Troszkę stanęło w miejscu. To pewnie dlatego, ze Basia zapracowana... Basia wracaj :) Quote
Basia1968 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 zapracowana - egzaminy tuż tuż - a nadto jeszcze brakuje kaski - mysle, że final już na dniach:loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 czekam na przelew ze stowarzyszenia pieniązków, które wpłaciła bambino na ich konto. I zamawiam budy. Quote
Akse1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Psiaki marzną ! Budy potrzebne na ''JUŻ''. Oby nie trzeba było na nich długo czekać w kolejce. Quote
Basia1968 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przykro mi, ale nie jestem czarodziejką. Nie ma wszystkich pieniążków - jak będą to zakupię. Nie stać mnie na wyłożenie z własnej kieszeni pozostałej kwoty . Tyle ile mogę to dołożyłam. Nadto nie rozciągam wątku niepotrzebnymi zdaniami typu "nie ma kasy, czekamy" - aktualizuję jedynie wpłaty na pierwszej stronie. Quote
Bambino Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Basia1968 napisał(a):Przykro mi, ale nie jestem czarodziejką. Nie ma wszystkich pieniążków - jak będą to zakupię. Nie stać mnie na wyłożenie z własnej kieszeni pozostałej kwoty . Tyle ile mogę to dołożyłam. Basieńko, wysyłam zaraz końcówkę mojej deklaracji -130 zł. razem możesz od stowarzyszenia chcieć 420 zł. Sorry, że tak późno, ale miałam pustkę :oops: Quote
Basia1968 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dzieki Bambino bardzo - jak mi prześle stowarzyszenie to zaraz zakupię budy. Nie szkodzi - w sumie niejeden ma pustkę ,ale najważniejsze, że finał juz bliski.:loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To naprawdę niewiarygodne :-o Dziękuję Bambino i dziękuję Wam wszystkim :loveu::loveu: Quote
Akse1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Basia1968 napisał(a):Przykro mi, ale nie jestem czarodziejką. Nie ma wszystkich pieniążków - jak będą to zakupię. Nie stać mnie na wyłożenie z własnej kieszeni pozostałej kwoty . Tyle ile mogę to dołożyłam. Nadto nie rozciągam wątku niepotrzebnymi zdaniami typu "nie ma kasy, czekamy" - aktualizuję jedynie wpłaty na pierwszej stronie. Nie miałam zamiaru nikogo poganiać ani tym bardziej pouczać. Ważne, że już wkrótce psiaki będą miały ciepłe budy i i nie mniej ciepłą i troskliwą opiekę. ;) Może nawet na same Święta? Byłoby cudownie. Quote
jotpeg Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 hm, czyli budy dla bezdomniakow beda. jeszcze >tylko< domy... Quote
Basia1968 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Akse1 napisał(a):Nie miałam zamiaru nikogo poganiać ani tym bardziej pouczać. Ważne, że już wkrótce psiaki będą miały ciepłe budy i i nie mniej ciepłą i troskliwą opiekę. ;) Może nawet na same Święta? Byłoby cudownie. Dzisiaj rządzi pieniądz i niestety od niego jesteśmy zalezni :angryy::angryy: Ale święta na 1000000000000% zwierzaki będą spędzać we własnym M:evil_lol::evil_lol: Quote
A-s-i-a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Marlena:) napisał(a):Noooo :cool3: A tak wogole to mała jamnisia Sonia wczoraj szczęśliwie dojechała do nowego domku. Jak narazie nie potrafi zachować czystości,ale zaczęła się ostra nauka,więc za jakiś czas powinno być już ok ;). U A-s-i mała napewno będzie przeeeszczęśliwa:loveu: Maleństwo jest cudowne :lol: Dzisiaj została na 5 godzin sama (Miłka " na pokojach", a Sonia w kuchni). To "zezarła " koszyczek, w którym miała odpoczywać w dzień. I TROCHĘ mokro się tam zrobiło. Byłyśmy po 18.00 u Weta. Tak jak przypuszczałam, Sonia nie ma jeszcze nawet 4 m-cy. Waży 4,50 kg :crazyeye: :lol: Ale musimy zadbać i o wartościowe jedzonko i o linię :evil_lol: Została zaszczepiona, odrobaczona i solidnie przebadana. Wszystko jest w porządku :lol:. Kiedy Sonia zajęła kawałek miejsca w moim łóżku (no nie pogadasz, żeby zajęła mejsce dla niej przeznaczone) -to Miłka je opuściła :shake: i od niedzieli nocuje w swoim fotelu- a do tej pory było to tylko dzienne spanko. Sonia traktuje Miłkę jak mamę, wtula się w nią, liże, a ta bestia tylko warczy i straszy kąsając :shake: Na szczęście jest to tak "bolesne kąsanie", że Sonia nawet się nie przestraszy,tylko ciągle powtarza czynności wciskania pupy w brzuch Miłki i lizania jej "pyszczydła". Na razie u Miłki nie wystąpiły ataki padaczki :multi:. Tylko "martwię się", że Miłce nie wytrzyma wiązadełko w górnej wardze, oderwie się i podniesiona warga zawinie się na oczy :lol::lol::lol::lol:. Kiedy jej to przejdzie... Quote
Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Super Asiu :loveu: ... być może ataki zmniejsza nasilenie :cool3:.. Buziaki dla jamniorów :loveu: Quote
Kasia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Super, że już za niedługo psiaki będą miały swoje własne M :loveu: Marlenko, to ile tych psiaków zamieszka w budach? Quote
Marlena:) Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 3 Kasiu ;)...może 4 :roll: o ile sie dogadają :evil_lol:... Do nich zapewne dołączy sie też mój porąbany kotopies (kot, który myśli,że jest psem) , który ma własną małą psią budkę...ale mimo to woli spać z psami :lol:.No cóż,jego wybór. Quote
Filipki Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czyli jeszcze któryś zostanie bez "mieszkania"? Quote
Marlena:) Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nie,bo może któryś znajdzie nowy dom ;) . Przecież wkońcu szczęście się do nich uśmiechnie :) . Quote
Recommended Posts