Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marlena:)']Dzięki Aguś,ale to tylko dlatego,że ja nie lubię psów,a tym bardziej kotów :evil_lol: ....

Tylko czemu my Ci jakos nie wierzymy :hmmmm::calus: ?

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo :cool3:

A tak wogole to mała jamnisia Sonia wczoraj szczęśliwie dojechała do nowego domku. Jak narazie nie potrafi zachować czystości,ale zaczęła się ostra nauka,więc za jakiś czas powinno być już ok ;).
U A-s-i mała napewno będzie przeeeszczęśliwa:loveu:

Posted

Przykro mi, ale nie jestem czarodziejką. Nie ma wszystkich pieniążków - jak będą to zakupię. Nie stać mnie na wyłożenie z własnej kieszeni pozostałej kwoty . Tyle ile mogę to dołożyłam. Nadto nie rozciągam wątku niepotrzebnymi zdaniami typu "nie ma kasy, czekamy" - aktualizuję jedynie wpłaty na pierwszej stronie.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Przykro mi, ale nie jestem czarodziejką. Nie ma wszystkich pieniążków - jak będą to zakupię. Nie stać mnie na wyłożenie z własnej kieszeni pozostałej kwoty . Tyle ile mogę to dołożyłam.

Basieńko, wysyłam zaraz końcówkę mojej deklaracji -130 zł. razem możesz od stowarzyszenia chcieć 420 zł. Sorry, że tak późno, ale miałam pustkę :oops:

Posted

Dzieki Bambino bardzo - jak mi prześle stowarzyszenie to zaraz zakupię budy. Nie szkodzi - w sumie niejeden ma pustkę ,ale najważniejsze, że finał juz bliski.:loveu::loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
Przykro mi, ale nie jestem czarodziejką. Nie ma wszystkich pieniążków - jak będą to zakupię. Nie stać mnie na wyłożenie z własnej kieszeni pozostałej kwoty . Tyle ile mogę to dołożyłam. Nadto nie rozciągam wątku niepotrzebnymi zdaniami typu "nie ma kasy, czekamy" - aktualizuję jedynie wpłaty na pierwszej stronie.

Nie miałam zamiaru nikogo poganiać ani tym bardziej pouczać.
Ważne, że już wkrótce psiaki będą miały ciepłe budy i i nie mniej ciepłą i troskliwą opiekę. ;)
Może nawet na same Święta? Byłoby cudownie.

Posted

Akse1 napisał(a):
Nie miałam zamiaru nikogo poganiać ani tym bardziej pouczać.
Ważne, że już wkrótce psiaki będą miały ciepłe budy i i nie mniej ciepłą i troskliwą opiekę. ;)
Może nawet na same Święta? Byłoby cudownie.

Dzisiaj rządzi pieniądz i niestety od niego jesteśmy zalezni :angryy::angryy: Ale święta na 1000000000000% zwierzaki będą spędzać we własnym M:evil_lol::evil_lol:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Noooo :cool3:

A tak wogole to mała jamnisia Sonia wczoraj szczęśliwie dojechała do nowego domku. Jak narazie nie potrafi zachować czystości,ale zaczęła się ostra nauka,więc za jakiś czas powinno być już ok ;).
U A-s-i mała napewno będzie przeeeszczęśliwa:loveu:

Maleństwo jest cudowne :lol:

Dzisiaj została na 5 godzin sama (Miłka " na pokojach", a Sonia w kuchni).
To "zezarła " koszyczek, w którym miała odpoczywać w dzień. I TROCHĘ mokro się tam zrobiło.

Byłyśmy po 18.00 u Weta. Tak jak przypuszczałam, Sonia nie ma jeszcze nawet 4 m-cy. Waży 4,50 kg :crazyeye: :lol: Ale musimy zadbać i o wartościowe jedzonko i o linię :evil_lol:
Została zaszczepiona, odrobaczona i solidnie przebadana. Wszystko jest w porządku :lol:.

Kiedy Sonia zajęła kawałek miejsca w moim łóżku (no nie pogadasz, żeby zajęła mejsce dla niej przeznaczone) -to Miłka je opuściła :shake: i od niedzieli nocuje w swoim fotelu- a do tej pory było to tylko dzienne spanko.

Sonia traktuje Miłkę jak mamę, wtula się w nią, liże, a ta bestia tylko warczy i straszy kąsając :shake:
Na szczęście jest to tak "bolesne kąsanie", że Sonia nawet się nie przestraszy,tylko ciągle powtarza czynności wciskania pupy w brzuch Miłki i lizania jej "pyszczydła".

Na razie u Miłki nie wystąpiły ataki padaczki :multi:.
Tylko "martwię się", że Miłce nie wytrzyma wiązadełko w górnej wardze, oderwie się i podniesiona warga zawinie się na oczy :lol::lol::lol::lol:.
Kiedy jej to przejdzie...

Posted

3 Kasiu ;)...może 4 :roll: o ile sie dogadają :evil_lol:...
Do nich zapewne dołączy sie też mój porąbany kotopies (kot, który myśli,że jest psem) , który ma własną małą psią budkę...ale mimo to woli spać z psami :lol:.No cóż,jego wybór.